04 March 2012

Jom Shopping adorable scarves yang exclusive and trendy at adorablemuslimah!

hye darlings there!
kat pasaran so many trendy shawls yang cantik and gorgeous but the "bawal" one was never outdated!!di Adorablemuslimah, kami memahami keperluan semasa para2 hijabista yang suka berfesyen dengan sopan tapi trendy!!

As a official Duta di adorablemuslimah..nurul sekarang banyak pakai tudung ala2 bawal macam ni dan semestinya produk dari Adorablemuslimah sangat2 memenuhi kehendak fashion nurul!
if i dont wear it..i dont promote to u all tau!

Introducing ADORABLEMUSLIMAH new adorable scarves with deliecate and exclusive design!!

BE STYLISH AND TRENDY WITH THESE OF "OH-SO-GORGEOUS" SCARVES DEAR!


so dead gorgeous tau!!
disekeliling tepi scarves ni ade bunga2 sulam yang sangat cantik..
sejuk dan senang digayakan ikut citarasa anda..



Like a princess!!
kat depan tudung tu ada bunga sulam yang cantik..
like a crown..
kat belakang jugak ade bunga sulam..
simple..tapi sangat2 trendy!


kat tudung ni ada bunga sulam memanjang ke belakang..
sesuai dengan nama dia..memang cantik..


see?told ya..very rare and up-to-date kn!!



ni fav nurul!!
bunga sulam dia jahitan tangan..
benang sulam dia pon cantik..
comel giler!!
u must have this..u wont be regret tau!

Floral Fantasy Scarves

this one pon sangat comel..
dekat belakang tu corak dia pon relung2 macam kat depan tu..
sulam tepi dia sangat style!
one of my fav jugak ni..

cantik kn?so tunggu apa lagi..
order now..

and also ini AM apparels,sangat banyak blouse yang cantik and sopan..

antaranya adalah

Embroidered Blouse

cantik kan?sesuai untuk casual..simple yet trendy!!

for more choice..
visit adorable muslimah at..

www.adorablemuslimah.com

Adorablemuslimah fabebook

And dont forgets to visit adorablemuslimah sisters site too!

Adorablemuslimah Preloved

Adorablemuslimah Kitchen

and sekiranya korang ade pertanyaan berkenaan dengan produk2 ataupun cara pembelian dll, dont hesitate to contact Adorablemuslimah in this link CONTACT US.

so apalagi..jom serbu ramai2 ya..
Happy shopping!!

8 comments:

sYiRa LoKMaN said...

cantiknyaaaa :D

farsa fira said...

cantik2..mahal tak? hehe

Mya said...

tudung bawal sentiasa evergreen:) dan semakin banyak pilihan now. thanks for sharing this tau awak, so that dah tau nak window kat mana nanti hee =)))

fifie said...

kak nurul always cantik !

suka tgk akk pakai tdg bawal.. nampak ayu sgt :)

Faieza Maddaru said...

omg...canik sesangat , terus jatuh hati :)

[sutera kasih] said...

cantiknya tudung2 tu..nk p tgkla hehe

fatin ^_^ said...

hihi same pulak perangai kita kan kak nurul..now fatin in 19...but still like children..hahhah..sometimes dorang panggil fatin,kanak2 riang..ahhh wat ever yg pnting that iz e..no hypocrite but simetimes..dpn org len diam lar hahaha..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

sweet, so sweet :)