27 April 2011

CustomMade shawl yang sangat cantik di AYUCINTA..Jom usha sure tak menyesal!!

Salam guys..
diberi kepercayaan untuk menjadi model produk SHAWL@AYUCINTA lagi..so here it goes..

jom usha shawl custommade from SHAWL@AYUCINTA..
beautiful and exclusive design..
lets check..

DSC_0624
MATERIAL : COTTON + POLYSTER
DSC_0623
ini adalah fav nurul.kainnya tidak terlalu lembut and xterlalu keras..melekat dengan mudah diatas kepala..sejukk sgt tau bile pakai..xpanas..
dan semestinye..sangat cantik sampai budak2 ofis tengok nurul pakai..semuanya nak..wajib grab taw..cntik giler,nampak sweet and ayu je bile pakai..

DSC_0642-edit
SHAWLS LYSAA
customade dan material dari chiffon..
ACTUALLY SHAWLS NI ADALAH CUSTOMADE.JADI SANGAT ISTIMEWA SEBAB HANYA TERDAPAT DI SAC .SO TAK SAMALAH DENGAN ONLINE SHOP YG LAIN.:)
DSC_0663-edit
another beautiful design from shawl Lysaa..
ni xsama macam shawl yang lain taw even corak polka die sama..
sebab kain die best, sejuk dan berkualiti..
and bile pakai..nampak macam exclusive..
nurul pakai those black and white shawls ni time pergi court..so..
its exclusive.

DSC_0638
SHAWLS ROSES 2 TONES CHIFFON.
so adorable and lovely design!!

DSC_0639
Actually..shawl ni sangat2 cantik..cumel giler..sweet and sgt best tuk dipakai..tak terlalu licin..boleh pakai ngn inner syria kat dalam..atau just letak kat kepala sebagai hiasan ngn tudung2 biasa kita pakai..
u will look more adorable with this shawl..kawan cakap sejuk je mata memandang tengok saya pkai shawl ni..

DSC_0219
btw..shawl satin inspired from hana tajima pon ada..
bermacam2 kaler..u all pon boleh grad sekali..

so..apa lagi korang tunggu..visit SHAWL@AYUCINTA rite now..
korang boleh tengok lain2 design..berbaloi..design cantik, kain berkualiti.harga berpatutan..
apa lah salahnye berbelanja pada barang yang worth untuk dibeli..kan??

anything..kindly ask and visit ayucinta di:

SHAWL@AYUCINTA BLOGSHOP FACEBOOK AYUCINTA FANPAGE SHAWL@AYUCINTA

btw..sebagai model produk AYUCINTA..nurul mohom jasa baik korang untuk vote blogshop AYUCINTA untuk DG contest..harap korang PERCAYA apa yang Nurul PERCAYA.produk ayucinta sgt best..:)

kindly vote here all my readers..just need ur click je u..thanks.


big thanks for AYU FOR giving me chance to promote your product..
shawls sponsor by AYUCINTA
Photog sponsor by Anis
thanks

Thanks 4 reading this

28 comments:

Izzaty Ishak said...

Wow chanteknya!

Nak yg polcadot tuh! :D

Amiera Hilton said...

waaa canteknye shawlsss

CahayaCintaIlahi said...

wah comel la sis
hehe.. jom2 cahaya pun nak p skodeng blog ayucinta ;)

Unknown said...

apesal masam jer sume muka..hahahahhaa....

PinKy MoMMa said...

adik..mmg sgt sweet ;)
me prefer yg last one..satin!
simple is nice..

Puan Eka said...

cantik222222222222222

Anisa Hang Tuah said...

cantiknya nurul.
anugerah Allah..

shawl pun cantik..

pretty cool lah

:)

Izyan Masri said...

CANTIK2 COLLECTIONS DIA.TAPI BILA SIS PAKAI DOUBLE CANTI.ECEY.KIPAS PULAK XD

yaya said...

salam nurul..
wah mmg terbaik la shawl 2 sume..
dh la shawl cntek,lgi la santek bla m0delnya malat0p g2...
org scantik nurul, pakai pape p0m, c0nfirm sntsa npk cntik n elegent

Cik Puan Izan❤ said...

comey sungguh...
dik nurul...tak gatal ker main dlm semak tu...tapi gmbr sgt menarik...terasa nak masuk semak juga...^__^

ayleencutegirl said...

tak tau mana satu yang cantik..shawl tu ke nurul yang cantik.. heheh

cik wanie Lovela (CWL) said...

kakak nk warna pink tu... :(

Sesopie said...

Voted!

Far8 budak baik said...

asyik asyik shawl je..
tuk lelaki ape??
haha =)

PUTERI NATASSIA said...

wow , cantik la kak nurul . :)
hehe~

Hope Clementine said...

shawl numa tue best!! kain sedap...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

akan ku terjah ayucinta

Makbed said...

beraninya pose kat celah-celah lalang tu. tak takut ulaq kaa... shantek la shawll....

Nurulbadiah Lai said...

anything..
u all boleh terus ke blog ayucinta k..link ade kat sana

☻UsaGi NaNa☻ said...

nice ler~~

alexayussida said...

cantek2 smuanyaaa...:) geram la nak balik n sambar gak

Kumbang Jingga said...

woowwww baju2 tu macam sebuah lukisan..sungguh artistic lagi plastik..eh plastik tu tak betul hehehehe..sgt cantik...baju tu je tau hehehe

Fifi Qhidal said...

hihi ^^

cantik kakak nurul pakai . kena je pulak ^^

ARAYANA said...

like ur pict yg last. look vintage :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kakak, blanje satu shawl satin. hee

Anonymous said...

i'm ur silent reader..kadang2 kamoo persis pelakon..julia ziegler.mmmm.. :)

p/s : gurl2 dr pantai timur mmg comey2 belaka yea?? :)

lady-D said...

yg 2nd last tu shantek!!!

... said...

shawl satin i tak konpident agi nak pakai agi..

btwy, congrates jadi model utk SAC..
put up more smile on ur face k dear..^^