12 November 2010

if you love this hijab style, watch this tutorial ya!

hi guys..
im back with two stories..satu story psl tutorial hijab, satu ag story??..korang baca sampai abes then korang tahu la ye..:)

seperti yang dijanjikan..nurul dah buat satu tutorial hijab style..actually ni antara style yang nurul tiru dari Hana Tajima dan nurul adjust2 with my own creativity..agak casual but bit unik..sesuai kalau nak kuar santai2, or nak pergi kat majlis formal or semi formal..

my styleAlign Center


nurulbadiah
gambar menunjukkan style hijab yang nurul nak buat tutorial ni..hope all my girlfriends yang baca blog nurul try ye..confident is everything babe!

p/s: Guna pahsmina okey..and pakai ngn anak tudung syria pon boleh.nak bagi kemas, pandai2 korang adjust, pink kemas2..

i tried as best as i can to make this video tau..so kalau xfaham ape2..Leh drop komen nanti ye..insyallah Nurul try bagi korang faham..

enjoy this silly VIDEO tutorial..again..hahahaha



p/s: yang kat belakang tu, korang kene sanggul rmbut korang..dan korang lilit dekat sanggul tu..mcm korang lilit rambut korang..then dekat bawah tu, korang pin kn coz takut nampak leher.


How?senangkan?cantik menarik aite??korang cuba tau..syg korang..


part 2:ini cerita manusia yang kurang kasih sayang..so pembaca2 kesayangan nurul sekalian..bagilah ini anon kasih syg ye..:)

this is special for my haters aka anon yang hantar mcm2 nak sakitkan hati aku..

e, eleh mcm bagus je buat video
-kalau aku bagus aku dh xbuat video..aku dah buat filem dah.tp malas la..aku xbagus.nanti aku buat filem pon..kamu cakap e,eleh mcm bagus jugak kn?

ko xsedar ke ko ni perasan cun?
-lorh..sedarlah thats why kat video tu aku dh mention awal2 ni video perasan cute..no need kamu nk repeat mende yg aku dh mention kot..

meluat betul aku tgok org xsedar diri.
-owh.really?

muke ko ni mcm pontianak adalah.
-alhamdulilah..

heran aku bute ke org duk puji ko tu.
-sebab diaorng hatinye kaya, ada hati dan perasaan berbanding kamu yg miskin hati.

apa nak jadi dengan kau ni perempuan..
-urmm..jadilah apa2 pon aku terime je..cume aku xnak jadi macam kamu!

kesian2
-daripada kesiankan aku..better kamu kesiankan saudara2 islam lain yang ditindas..mangsa2 perang kat palestin..dapat gak pahala..kn?

fullstop.

till meet again readers..i love u all with all my heart...

117 comments:

MyzaAli said...

sis mmg CUTE pun and KAYA hati...so whut ha anon?!

sis, pedulikan dorg..buang karen layan org mcm tu..Low classs :P

mISs nIEyZa said...

sabar ye sis...bese la manusia....
bia dye nk ckp kitorg bute ke ape sbb puji..da mmg sis ni cntik...npk sgtla org 2 dengki kan....hihi

SYAFIQ HJ. JALIL said...

kamu tetap cantikkk....siapakah dia??jom doakan dia beramai-ramai

sembil9n said...

biarlah weyh... org yg xsnng tgk org len snng...klo xkn snng2 nk ggu ksnngn org...

tiap kecantikan manusia adalah datang dari Allah. Orang memuji bermakna pujian utk Allah yg menciptakan. kita mnnjuk bkn brmkne kte mmbgge dri. ia kurniaan. anda xsuke...tye la Allah knp dia dilahirkan bgtu... ade berani? Seni ciptaan Allah...siapa berani kritik?

haha...aku bengang ngn org cmni...aku bkn back up ko nurul...aku cme xske ngn org yg cmtu... adoi lah...manusia2...

Miza Yusof said...

adeh! sis, tak habis-habis dengan cik anon ni yaa. dah tak suka sis, lepas tu datang jugak terjah blog sis. pelik -.-" erm, bagus jawapan sis tu. miza setuju :)

saya_smart said...

heloo..onlineee plzzz

iamnerves said...

err...unique n stail la dear!!..

tp..kalau hidung n mulut tutup..
bole maen ninja-ninja dgn rakan sebaya..

lalala~ =p

mimieux said...

xmalo0 ngate owg...dah la jadi anonymous...sian diaa..blog pom xde kan..haha...nak tutorial care laen pulakkk...hahaha..=p

nazirafarahinomar said...

hehe, very cute nurul :)

about the anon, i rasa dari pandangan i lah, sebab i x pernah kena,tapi pernah kena kutuk depan2x :pp, the best way to deal with them is to be silent. Let them comments and hate you,they will stop when they get tired!hehe. Chill girl. Lagi you layan (by writing entry about them), lagi dorang puas hati. ^_^!

keep up the great job!

Love is Life said...

sabar je la nurulbadiah...org yg dengki mmg slalu macam tu....

WeenAzura said...

heyy
sayangi haters, they exist because they are concerned about whatever you do! ngehehehhh

ur hijab style sume cantekssss...

Izatie said...

Cantik cantik! Nak try jugak nanti! :)) Anonymous tu jeles dekat u lah darling sebab u cantik! Hihi.

.::lin::. said...

cantik...nak try lah..n 4 u nurul just wat xtau je ngan si anon 2..dia sebenarnya jeles ngan kamu...tp kan i rase pelik la if dia xsuke u why dia still baca blog u..so i rasa dia benci tp rindu kot..hehehe

Queen M said...

zzzzz...anon mengong..x payah layan lah kak comel..kalo die brani sgt,asal letak anon??plek tol suke sgt carik prob..ke die jeles akak cun??haha..abaikan beliau yg penting kami kami ade :))

wawa lee min ho said...

hahaha..... ade gak manusia cam tu kn kak.... tak paham tol la.... klu die tu dh perfect just bersyukur jelah... tak yah nak mengutuk org lain... allah klu nak tarik blk ape die dh bg sekelip mate je..... kakbadiah.... sabo yer.... chill :)

wawa lee min ho said...

hahaha..... ade gak manusia cam tu kn kak.... tak paham tol la.... klu die tu dh perfect just bersyukur jelah... tak yah nak mengutuk org lain... allah klu nak tarik blk ape die dh bg sekelip mate je..... kakbadiah.... sabo yer.... chill :)

♥-- emieysandra --♥ said...

jgn layan phd org nie.. ;D

faradeeba said...

alololo. cutenyer video tuh n 'cute' jgk anon tuh nk jeles2 kn.
wat dunno jek.



;)

Emilia Emira said...

orang macam neh takkan penah senang bila melihat kejayaan orang laen..bkn nya mahu memperbaiki diri ke arah yang lebih baek..kalau ye pun nk bagi teguran..ayat pun kene pandai..
neh maen hentam jea...sabar ye..jgn lyn org cmni..^^,

Maizatul Akma said...

waaaah best best best kak nurul :)

pikakitty said...

haters are pathetic,plain pathetic..... ^^ anyways tak dapat nak tengok video youtube tu,sebab line kat sini slow :) but niceee post again!!!

shazika said...

selalu je muncul si anon tu.
sis,
beter kalo kamu x bg anon komen. edit setting balik

Halusinasi said...

anon yg annoying...kalau tak puas hati cakap je dpn2..ni tak berani...hanya bersembunyi di sebalik nama anon...hey, u totally a loser la anon...pemikiran kelas kedua...

kak, really hate dis kind of people. apa ke hal nye tak puas hati...harap kak wat tak endah dgn anon ni...chill out kak^^

- sape2 inat anime gler2, feel free to visit my page...thankz^^

hiro said...

adoiii..hihi

Puteri Iqa Izyan said...

mcm susah sket yg kat belakang tuh..
tp nk terai la nnt :p

comel3 ;D

AM SYA said...

bab* punyer annon yg ann0y!
abaikn je ehh..jeles ah tu dier x cun mcm nurul!


yunkkk!!
c0mplicated giler nk pkai cmni~
tbelit2 dahh..
tp cntekla ade eko2 mcm rmbot tuh ;)

M@huJadiBuDakBaek said...

so sweet...best dpt blaja...mmg de ati nak try...tp xpndai..yeay..pas ni ley la bli n pkai..thanks yups..hehehe

malisa said...

wah..dah jadi nurul..try 3 kali gak baru jdik..sok nk pakai kuar dating..

anon sewel!
syg nurul.

Nurulbadiah Lai said...

myza: thanks dear..syg miza..:)

nieyza: sabar pon kdng2 sakit ati gak cyg..huhu..thanks dear

syafiq: thanks si jejaka:)

sembilan: alhamdulilah..sakit gak ati tp nk wat camne..setuju dengan pendapat anda

miza: huhu..tulh syg..hahaha..thanks dear

Nurulbadiah Lai said...

iamnerves: i try for 10 times baru leh wat video ni..tu yg style tu..thanks

mimi: tulah syg..hahah..tutorial lagik?okok..

nazifa: thanks dear..betul2 kdang2 mmg xleh lauan..tp klu dh selalu sgt..geram dear.huhu

love: insyaalah..try bersabar

izatie: hope u can try this dear

Nurulbadiah Lai said...

waen: thanks dear..y not u try once:

lin: lin try k syg..comel..:)

queen: anaon mmg mengong..hish2..thanks dear..

wawa: tulah syg..ade je..huhu..

emiey: xnk lyn tp die slalu kaco syg..

fara: hehehe..thanks dear..

emilia: try tuk sabar dear..kdang2 pedas gk rase dlm hati

Nurulbadiah Lai said...

maizatul: hehehe..okey nti maiz try k..

pikakitty: thanks 4 ur support dear..

shazika: huhu..aritu dh ubah syg..tp anon tu snggup buat akuan google tuk komen taw..giler

halusiansi: yup2..me too syg..okey insyallah nti kak g lawat k

hiro: sakit ke?
iqa: terai la..la senang je syg..mcm lilit sanggul

sya: xlah syg..besa je ..try la..nk g mjlis sesuai sgt

malisa: thanks ..hepy coz video ni membantu..:)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kakak ! cntik la tp zama xreti how nk belit2 pusing kat belakang tu, mcm susah je ? huhu

btw, that anon is so fucking JEALOUS with u . tah pape nak comment.

BLADE EDGE said...

salam nurul...

si anon tu xde keje lain ker? bile dia nak give up? bosan la tgk komen org2 jenis tu..hrp lpas2 ni jgn siar komen dia..buat serabut jer...

anyway bwk2 la bersabar dik...

~ As ~ said...

hey adik, i own same cardi. from nichii right??? ehehehe... see -http://puannoel.blogspot.com/2010/11/kelas-bersihkan-muka-conteng-semula-2.html

nik rosmawati said...

nice video dear...sebab tu anon jeles tu :)

alinac lover said...

haish.kekurangan kasih syg tu..sian dia T__T

myra amalina said...

ish . mulot die plak .bia la die . asal die bahagia . yg pnting sis ttap cute :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ohh sis nurul yg comel..akhirnye de jgak tutorial video hijab..best2..naz suke ^_^

bole pun buat....best camtu..santai jer...tapi mudah faham... :)

to anon tu..adoyai, nampak sngt nada jelesshhh tak suda.kitaorg puji nurul sbb itula kenyataannya...sedarla stp kata2 kutuk/keji/hina ko pd nurul tu..umpanan kata2 kutuk/keji/hina ko pada Pencipta kita..Allah SWT. takkan tak blaja agama kot? Sblm kata pe2, cermin diri tu....nilai diri sndri..adakah kamo cukup perfect tuk mengata org macam2....stp org punya kelemahan, tapi...naz nampak..kelemahan ko ni anon..melampau2...jeles sngt la ayatnye...cuba2 bawa beristighfar dan salawat ye....jgn cebik2 bila baca stp komen kitaorg ni....cz nurul mmg the best...and most important..dier mmg lawa dan comel!

peace no war ^_^

fast yg slow said...

klu la video akk ade suare lg best.huhu

Siti Noraisyah said...

Sabar sis, buat xtau je dgn org mcm tu.. die sebenarnya sgt jeles dan iri hati tu.. biarkan jela..

Nice style.. sesuai dgn Nurul.. :)

JULYA said...

mesti try neh...aritua ade nmpak org pakai camtu gak

nak tlg ckp kat mak enon tu bleh tak

e'eleh klu tak suke yg ko still tgk blog nurul ni pahal
stalker
klu ko terer sgt buat la blog jgk
mmg dasar kurang kasih syg

Rara Farah said...

ta habes2 anon nak saketkan hati sis ek...hati betul2 kering gamaknye tuh...sis...nk pakai gk cmtu..tp muke bulat...haha..kalau pakai,lagi la bulat....

Nabila ;D said...

seriously memang lawa lahh & saya suke tgokk video nihh . saya suke tgk video tutorial tapi jarang cube coz x berani .. heheh . tapi , buat bnyak bnyak video tau !

and anon tuhh jeles . JELES :D

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

hehehe...terbaek la nurul bidas balik...hehehehe...i loike..

2 H@T! MeN j@D! 1 said...

nurul pretty:

1. awk mmg cun sgt..anugerah ALLAH pd nurul.so abaikan org2 yg dengkikan nurul tu ok.anggap jer org tu mcm daun kering yang gugur..dah takda guna dah..sapu dan bakar jer daun tu:)

2. cara pakai shawl tu best sgt..hehee tapi terbelit2 nak try neh:)cayok2:)

Enna Banana said...

i looikeeee!!!

~ceRRy beRRy~ said...

unik tp quite complicated ek..
comel comel comel! ;)

Encik Tikus said...

macam nenek saya masa muda muda dulu, keh keh keh

-ilhamvetto- said...

setelah ku amati!!..

OMG, adakah photoshoot ini dilakukan di....... HAHAHA!!


aperpun, congrate on creating a new style, pasni leh laa kasi nama kat style too.. haha

sab said...

uish. pening dah tgk. adeih.

orkedwangi said...

waaaa...nk cuba gak....

Cheno said...

banyaknyeee gune pin.i fobia sket ngn jarum peniti.tapi takpe,lawaaaa.
nnt mesti try!

*kesian kat anon yg penjeles,pendengki tu.sabar eh awk :)

Marya Hana . said...

suke banner tu ah :D menarik..

cik amalyna said...

euw~ ples la anon oi.

kitowank ta bute la,malahan mate nie terang benderang melihat ciptaan allah yang chantek nie :)

kaka nurul, mybe mate anon tue kowt "agak" bute. :P

Wahidah said...

ape lah masalah anon tu...

org camne toksah dilayan kalo dilayan lagi menjadikk

My MiRa said...

sebok jela anon ni...orang nak tengok video pown tak leh...tak suka g la main jauh2....

... said...

salam..
gaya bertudung ni..macam pernah lihat...? style pelajar Islam korea..
0_o?

berkenaan dengan anon tu, pasang IP tracker.yang beri feedback user data kepada kamu.boleh pastikan siapa orangnya.
sabar atas segala ujian-Nya

alexa yussida said...

santek2 this style..siap ade ekor2 lg..mcm pakai snow cap n mafla dah haa:) nk cuba la..heee
oh btw,td kan kte try yang smlm punyer style hana tajima tuh g klas..pastu kwn2 duk puji siap heret g lam toilet suh bukak n pki depan dorg..pastu ckp 'wah,im so amazed' (tp dorg dak2 chinese actually..klaka bila dorg lak lbih2 nak taw cara kte pki tdung:p ) tenkiu laling sbb ajar:)

'oh si anon yg xde keje,plis get a life la babe!sumpah rasa nak lempang ko laju2...cuak tak?''
heh,tanganku suci murni xnak sntuh hang la:p
..abaikan je si anon tu ye syg..terang lg bersuluh hati busuk!

zana said...

darling pretty..
thanks 4 de tutoriall
i dh try n my bf cakap..
i lain..unik cantik..
syg buat lagi k..
i nk belajar lagi..

twinkle twinkle said...

HIRAUKAN kate2 die

Sophia Rani said...

cantek sgt!!!!!! <3 <3 <3

Sophia Rani said...

kenapa lah ada org dengki2 nih... haishhhh

faizal said...

nurul, look..when people said something bad about u..actually they just show their jealousy.
cara die komen dh nmpak die xde modal..so die akan cari mcm2 cara nak sakitkan hati u..
and belueve me..
she's a girl.
coz hanya perempuan je yang jenis pendengki sesama kaum.

nurul bersabar je.

bta..nice video and if u claimed urself ni perasan cute pon.i dont mad.
coz it;s true.
nice hijab style i should ask my gf to watch this..i give your link too:)

NUR HazieRAH said...

gile ke ape anon tuuu...

cantik je akak niii..

video tuto pon bes per...

BeYLa! said...

yii~~ geramnyeh dgn unknown tuu. em xpe laa. saba je eh. kak nurul i dh follow ur blog,thks visi myblog yeaa.

iCaLoVeZiE said...

owh.. sungguh comel pakai hijab. tapi muka nurul kurus. kalau muka gemuk macam i, macam tak sesuai. hehee

CM said...

kak nurul..cantik n cute..tapi sekali tengok cam ninja pun ada gak..hehe..keep up the good works.hehe

lavender ungu said...

i loike diz style..tp kl diz style, ley pkai ng baju kurung kew? mcm sy, sy ske pkai bj kurung..tp xthu mcm mn nk stylekn tudung..hukhukhuk...

ahmad endo said...

nice!!....hehehe

MarelFira said...

pndai kak nurul wat tutorial!!u deserve it!muah!

cik EPAL said...

muka nurul seswai la buat fesyen camni. fesyen macam mana pon seswai. sebab muka nurul kecik. muka saya besar tembam. so agak limited sikit. btw, mana nak dapat anak tudung cam nurul pakai tu ea? yang tutup leher sekali?

called heartless said...

hahahahha..lwak2. nape la org ske ta puas ati je ek? ta puas bnde laen ta le ke...

F.I.C.K.R.Y said...

Fikk rasa blog ni lagi penoh kontroversi dari blog realiti konspirasi si Zack Zukhairi yang kena kritik dengan Anon Italy dalam komen entry dier tu.

Sabar je la akak, hidup ni kalo kite senang memang banyak jer orang iri hati.

Jangan risau, ramai yang support akak dari belakang!

Keeping blogging ok?

我对你说 : 加油!加油!

*Kalo rasa komen ni tak sesuai delete jer cepat² yea akak~

Snow In The Dark

$h@h_Izn@n said...

heheh yg sal anon tu abaikan hehehe
nice try to attract other person to wear hijab.. tapi blh saya cakap sikit? kalo x keberatan n kalu boleh tutup bahagian yang sepatutnya..:) hope anda x marah dgn komen saya ini:
aman tanpa perang hehehe

ARC™ said...

aaaa nurul sangat comelllll

Nabilah said...

nice one , dear ! :)

ishh , kesian kt anon tu , sangat kegersangan kasih sayang .

guna anonymous aje ! tak berani plak nak taruk nama sendiri . haha . dasar pengecut !

buat tak tauu je derr , kes jelez ni . gpon , u're really cute laa ^,~

Mata Pena Fadz said...

nurullllllll...comel cntix....natural....mcm mne digayakn mmg kene gaye nye...fadz suke suki tgok...nk wat terbelit2..pown x pew...ni on9 sbb nk tgok post bru nurulll...mish u....

yg haters gile tuh x yah peduli....dy mmg dengki n jeles ngan nrul tuh yg mcm setan mnghina owg...igt die mulie cgt kew...x pew nrul..kami2 sentiasa support nurul..biar Tuhan yg balas....lmbt laun die trime gak if bukn kt dunia,tp kt akhirat....syg nurul...

ღ♥ H A J I R A ♥ღ said...

salam kak nurul...

nice trying..

tp lg ok kalau kak tulis instruction dalam video tu..

ttg kat mane yang akak pin or whatever.

lg jelas tutorial akak.

thanx:)

Amirrah Zawani said...

i rasa si anon tu jeles ngan u kot..
dats y dok kutuk2 u.. buang masa kan layan org cm tu.. chill :)

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Anon, ko cepatlah buat video ko lak, Kitaorg tak sabar nak tgknyer...

fathin zulkifli said...

hey hey i rilly enjoy watchin ur video. gila best! n very useful tips. :D

Mawar Merah said...

Nurul, I think that person is so jealous of u. Maybe u got sumthing that she cannot have. And I think "it's" a SHE simply by the way she wrote in your comment box.

Neway, jgn amik peduli pun dgn spesis mcm ni. Berlambak2 kt ats muka bumi ni n kewujudan spesis gini mmg utk merosakkan mood org n membuat org runsing je. So, kita jgn terpengaruh bermain dgn permainan BUSUK mereka k. Take care Nurul. (^.^)

Qaseh dalia adelia said...

ekekeke...sis ade org jelezz lah...sabar ye sis...xyah layan org cenggitu maybe ye xcantek kot hik2... mat pg..wah t try lah kai tudung camtu...ekekeke

cik ciput said...

teringin nk pkai tdung mcm nurul, tpi muka sy bulat...huhuk..x seswai rasanya..

**just ignore that anon..i think he/she is doing that on purpose, to make u mad!

Nurulbadiah Lai said...

will all my heart..thanks a lots..im really sorry i cant reply your comment one by one but i do appreciate it so much..
how i wish that i;ve enuf time to spend my time to visit all my lovely readers and followers..thanks a lot..:)

i really love you all :)

auny ngehngeh :D said...

lantak pi lah kat dai tu kak. be your self ! :D

starzieti said...

wah ! comel gilaks akak..xkelip mate tgk vid tuh..hee

dayangredzuan said...

style la care u berhijab...
thanks 4 sharing ya..

nurezzat said...

masalah betul la ngan budak ni.
memang ramai jugak anon yang kurang kasih sayang ni.wakaka.

p/s: ezzat baru kenal kak nurul hari ni...

salam perkenalan kak nurul ! ngee~

. perempuan sewel . said...

ish.ish.. sis.
i respect gile you.
tp x sangka plak ade org yg ckp kat u mcm tuh. u mmg cntik. tp u x puji diri sndiri kan ? pape je la kan. lntak die la. i rase die tu org yg slalu bace blog u. n dengki kan u. maybe org yg u kenal what? hati2 dgn org yg mcm tu.
dea snggup buat ape je nk jatuh kan org.
Allah je yg bole blas.

ila syamilla said...

cantik ;)

Sophie Al-yahya said...

thanks for the vid! really like it. btw, abaikan org2 mcm tu.x suke betul dgn org mcm tu taw..

cik barakah said...

heee comel je video neyh. muka akak cm letih2 nak ajar. tp sgt bersungguh. sy cadang pas neyh akak cakap la. ta yah diam2 n buh lagu. baru sng skit kot readers na paham.pape pown good job! ;)

kacamata said...

cantek je. mana ada macam ponti. apa la mulut orang. haihh. mesti dia jeles dengan akak la neh. lex jep okay? akak cun and cantek okay ! =D

eLLa said...

hahahah...nice r ..on how u cope with that questions..;)

Dee Zahari said...

awk mmg cantek pon..

sabar jela. susah nak tutup mulot org dr mengata pasal kite..

kata2 keji, fitnah xkan kemana pon..

gula-gula kapas said...

kurang asam sapa komen cm tu, akak cute,comey,cantek........seriously ;)

Busana Shafika said...

Memang selalunya macam tu, sbb mereka tak suka org lain lebih drpd mereka.

Kekadang manusia ini sentiasa ingat yang kita buat tapi selalu lupa apa ynag dibuatnya.

Sabar dan teruskan apa yang sdri lakukan kini. Abaikan mereka yang mengata tapi eratkan mereka yang sentiasa bersama.

Ikhlas
http://busanashafika.blogspot.com

ellyhayati said...

hehe-nampak-sangat-si-anon-tue-jelous...
dah-orang-cantik-betul-hape

zetty said...

poyo jerk anon 2 hahah..wat xtaw ajela dgn org cm2 kak..die jeles sbnrnye 2 xdpt jd cm akak :))

qayyuttiqa said...

unique dta's style.
like2..

eykameow said...

ish suka gila tengok video ni. cute bangat! tp an...x sesuai lah plak nk try gaya hijab mcm ni...huu~

p/s: bagus gila jawapan anda dgn anon! mesti dia sakit hati kalau baca ni. HAHAHA

Amira Naddia said...

Ya Allah..ade je org busuk ati ek...
amende la. dri sndri xkemane pon..
anonymous lak tuh. erm..ntah pape

dakpe..kt ase awak cute n santeq! depa jeles tuh!

Farehaa :D said...

nampak sgt anonymus nie jelezzz ngn u . xapee , jelezz tue means die xmampu n xade pape . thats y jelez ngn u .
hahaha
kesian laa sape yg tulis tuh

ilham_un said...

cantik sangat.hope dapat jd kawan kamu n belajar lebih banyak cara...:)

Hamdin Zarif said...

good job

amOy zEt said...

abaikan jer dear~hamba Allah tuh penuh dengki dgn hati yg busuk,,
i luv ur style!~i luv alls of u~
go go gurl~

Fadhilah Bakri said...

hehe..best tgk tuto tuh..tapi cam lawok pon ae bile terbayang u dok dpn webcam pehtu gelak2...haha..ade style lah jadik psiko! muahahaha... keep it up! i pon baru nk blaja pakai2 tudung tebelit2 nih... buh byk2 pehtu burn kat cd, jual..untung2 org bli boleh tambah koleksi shawl...kan3...

lebiu nurul! hehe

Cik Wani said...

ish pebnde dak anon tu... ish jeles lah tu....
baik pnye jwpn akk !! sy suke :)

anywy u so cute lah sis ... :)

LAILA said...

seriously, memang cantek sangat2....
:)

Miza Ramli said...

dear nurul:
Can i need ur favor?
Will u buy me the black inner yang ur wear to this tutorial...

I did know where to buy
my friend said that inner only sell in KL...

can u help me?

Siti Suraiya said...

siS u are sOo cuTe, ,nak tNye kLo xpkai inner ape jdi yerp?

Anonymous said...

Hi,
Thanks eh coz ada update style tudung2 kat Malaysia sekarang. Sy tgl kat luar so tercari cari juga mcm mana nak stylekan shawl and tudung2 yg ada plus nk order dr Malaysia pun tak tau nak sebut gaya apa. Thanks sgt sgt eh, kalau ada style terbaru updatekan le,termasuk nama jenis selendang tu skali. (^^,) oh anyway...happy styling.
-Hidz

Anonymous said...

alah kak nurul,org yg mcm si anon 2 sbnanye jeles ngn akak...sbb akak cntik....byk follower....sbb 2 die bengkak mata n hati tgk akak....bt xtw suda ngn org yg xde otak 2...kuikuikui~~

~Eizny Ejan~ said...

akak comell ;) kalo xde sngul cmne huhuhu :)

ᎻᏃᏃᎥᎬ ᎫᏁᏁᎥᎬ said...

i'm not your hater..
but your tuto does not according to the syarak lah.
chest part wajib ditutup.
tu je, salam :)