22 April 2010

studio photoshoot..kebaya lagi..

Talent/wardrobe/make up: Nurul Badiah Lai
Location: Uniflm Studio UUM
Photographer: Abg Hairul
Abg Wan
abg Don
Muiz
Anip
Nora Volu

dipanggil untuk photoshoot lagi..greats guys..really made my day..enjoyed the moment...







p/s: nurul is de Kebaya Addict as well..hahaha

10 comments:

Liya Laa said...

liya pon suke kebaya even chubby =))

u r gojes babe ..
keep it up ..!

lala said...

heheheh suke tgk kak nurul photoshoot :) comel sangat lah kak nurul! :)))

TuN Zarie UTaMa said...

cantekkkkkk

crywolf said...

.. V

mR.yaZoO said...

Nice picture, uhuhu~

lovelylady said...

hi cutie! i love kebaya as well! tk care gal! wish u all da best!

Anonymous said...

wau...u sangat cantikk...i like you

arif said...

cantik gambar akak, tapi kan kak, sori la kak, bukan x suke, tapi nampak rambut la kak. behave kak, behave...

sarah honey said...

hey sis.
u cantik sangat. seriously i tell you. tapi kan tapi kan. skrg u dah bertudung so ada baiknya la u remove gambar-gambar ni sumer. sebab nanti akan ada orang macam i yang godek2 blog u smpai ke entry lama2 macam ni.

1 more thing, i baca blog u ni banyak betul entry untuk cik anon gila tuh. u rasa berbaloi ke? kalau i la yang jd anon tuh,i lg suka nak kacau2 u sebab pasni mesti u akan buat lagi entry pasal cik anon tuh. i rasa better u tak payah amik port lagi dah komen2 anon tu. persetankan dia! bagi blog u bersih suci murni dengan entry2 manis, tak payah nak cemarkan blog u yg comel meletop ni dengan maki2 kat anon tu. buang masa u je. orang kalau dah dengki, apa pun tak boley! u knl dia kan, u buat satu blog special utk dia skalipun,takkan pernah berenti nak kutuk2 u. so nasihat i sis,ignore them! dia tak layak untuk di mention dalam blog u pun! eh3 ter emosi pulak i.haha

till then, cuma bg pendapat je. peace kak kita org ganu gok. :p

atigoh@gmail.com said...

menarik sungguh pabila melihat koleksi foto yg nurul berkebaya ni,suka gilalah,kalau ditampil dgn tudung,mmg lagi manis dpandang,.......wlu sy bgsa cina,namun ingin jg mncubanya st hr nt......