05 May 2010

i hate guys who just use girl for sex while standing in the name of love!!

i sangat membenci those guys yang menggunakan cinta for sex..i really hate them for real..sorry ya wahai lelaki..i bukan prejudice or what..tapi to be honest..i hate guys who just use a girl for fun..
lelaki..oo lelaki..boleh ke cinta tanpa disertakan sex or sewaktu dengannya..boleh kn???sangat tidak cerdik..if u all cakap camni kat gf u all-if u really love me..prove it..words only not enough.i want more-..haih..prove macammana lagi cik abang oi..i know what u mean okay??

i bukan apa..i sakit hati bila adalah seorang kawan ni mengadu dengan i pasal bf die..yang betul2 buat die ni mcm sex slaves..if tak bagi..bf dia cakap die xsayang..nk blah camtu je..dah xboleh nak back off..dah terlalu sayang..haih..gila ke apa bf dia..apalah sangat ada pada sex tu sampai nak jadikan barang perantaraan lak dalam cinta..

so wanita2 ku tersayang..jangan jadi bodoh k..stop it if your bf nak mintak lebih2 dengan u all just nak suruh u all buktikan yang u syg dia..dont okay..bagi i..dia xsayang u all..what he want just making fun with your beautiful body..thats it...believe me...

for guys..please la..woman not a tool..or a machine that u sesuka hati nak test how it gonna works..kalau u betul2 sayangkan your partner..jangan jadikan sex as a condition okay?..if u still do that..here...middle finger for you!!!thank you!

6 comments:

najwa said...

sgt suke nan ap yg sis ckp..
i like..

crywolf said...

HhAhhahaha... Lol..
especially at the part of...
how it gonna work and the middle finger part...
^^

Roxy zai said...

hakhakhkha..xpyh marah laki coz bukan dorg je salah..as long as the girls semua x senang2 bagi..then i think everthing is gonna be just fine=)

anyway, nice post!!=)

NiZaM Limited said...

the solution is..break je ngn laki camtu. dot dott..
laki yg tak hormati wanita tak layak digelar laki. so, whats the point nk teruskan hubungan. kalo pmpuan tu nk teruskan jugak. laki gak ke bersalah?

PROJEK KELI KANVAS said...

Perempuan beri seks untuk cinta
Lelaki beri cinta untuk seks
Benarkah....???
Yang pasti..lelaki baik untuk perempuan yang baik...begitu jua sebaliknya....

Anonymous said...

nurul!i loike read ur blog!!:)smpai entry u yg lpas2 pon i bce..serius!best n xjmu ok..