10 May 2010

kurang ajar punyer manusia curi gambar aku!

sakit hati!!!ni je yang boleh aku tulis..mana taknya..ada org curi gambar2 aku..then created satu facebook..pastu berlagak seolah olah tu adalah dia..berpura-pura tu gmbar dia..banyak pulak tu..if im not mistaken..5 album semuanya..siap ada relationship agi...damm..




if korang tak percaya..korang search la nurul nazrina kt facebook..
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000195561804&ref=profile#!/profile.php?id=100000732841740&ref=ts

aduhai..aku xfaham la..napa la nak curi gmbar2 aku..aku bukan artis pon..nk ckap aku hot..jauh lagi..im not so sure la..ni kerja org yang xsuka aku..or orang yang adore aku..tp berhadapan ngn spesis extreme insane camni..cukup buat hati aku berasap..

giler..guna gmbar aku..berpuloh puloh keping lak..wei..kau xmalu ke..xkesahlah kau sapa..napalah kau ni xde keje lain sgt...aduhai..kalaulah aku tahu kau sapa...siyes..aku rasa nak cencang-cencang kau hidup2..

aku rasa mcm life aku xselamat gila..dunno la..tapi ni semua buat aku takut...siyes ini manusia dah infringed aku punya right..privacy aku..padahal if difikir-fikirkan..aku xpernah buat salah kat sesiapapun..mmg la aku xdapat nak memuaskan hati semua org..tp at least..aku rase aku xde buat salah kt sesiapa..

tp sejujurnya...hati aku mmg panas..panas babe..huhuh....

34 comments:

Si Kenit said...

OH. ORG MACAM NI MEMANG TAPAHAMMMMMM
gila glamour kan
sabar dear

dysfunktion-tech said...

sabo2... tu dah xde da tu.... xpe org mcm tu xselamatnye...

aku shahim said...

mmg x patut la dia buat cam 2...
artikel nie mmg ade kebenarannya...:)
Facebook
renung2kan...

ked :) said...

wah mengalahkan artis
HEHE :) sabar2..

Cik Lilo said...

gilaaaaaaaaaa. kakak comel sgt kut tu yang dia amek gambar tuuuhh.

AcanCapik said...

ramai org wat camni, amik gambar org yg lawa2, pastu bajet gambar dia sendiri. jenis tak tau nak bersyukur dengan pemberian tuhan. tunjuk je la muka sendiri kan, yang amik gambar org tu apsal.

sound direct je dia ni, pastu report abuse. huhu...

ieyka02 said...

nurul...nnt letak jew watermark bai besor2...hehhh...so ble owg nk curik susah sket kn..

iddinm said...

Ayyyyyaa....macamana gambar tu lepas sama dorang? Tapi gambar tu memang diambil dengan cik nurul sedari kerana tengok jala gmbr2nya...siap possing lagi

Nurulbadiah lai Mohd Ramli Lai said...

si kenit-ntahla dear..die ni giler glamer ke ape..tp siyes die mmg buat i sakit ati giler..

dysfunktion-tu la..harap2 i cepat je tahu die ni sapa..klu i jumpa..siyes la..i mmg cencang die..

aku shahim-die mmg xpatut awak!!buatnye die buat mcm2..nti org ingt tu adalah sy..

ked-klu sy ni artis..cpe la jugakkn kn..hehe

cik lilo-akak pon xtahu la dik..lawa ke x..die dh ciplak akak nyer copyrite of life

acan-yup..mmg ade je ramai yng wat camni..tp nk sound direct xdpt.sbb die xapprove bile i add..huhu

ARC™ said...

nurul, die ambik gmba u sebab u cun sgt kot?hahahha
u think u r not pretty, but we think otherwise
eh jangan salah faham...i xbuat profile tu LOL

P/s: thanks for visiting. im doing fine. hope u do so too

AiDa said...

membe i model,dia pun cm2 gak.. de orang curi gambo dia...

Aidi-Safuan said...

mula-mula baca cam terkejut plak kenapa ade orang nak curik GAMBIR u kan? :P

hahaha... ala, artis memang camtuh. kena la biasakan diri. aidi-safuan pon da lame kena dah. mula2 memang tensen. da lame tuh dah biasa lah. :P

Atiekah said...

tak berhati perut angsung dia tu..kesia u dear..

Gadis Ephysis said...

n mcm mane dier boleh dpt pica2 u? wow~

AM SYA said...

siyal giler!!

sape lah yg wat kt nurul cmni!

sya2 add dier tp xnk appr0ve plak dier

vavi r sape wat gini~aihh

Awek Tocang said...

kite pernah kene skali dulu.
rupenye orang tu indon.

pastu kawan kite semua pakat bang bang dia..
terus senyap sudah.
tapi kat myspace lah.

Sarah Amir said...

keji sungguh perbuatan "dia"

akuvision said...

Mangsa theft identity. Itulah salah satu risiko yang kita terpaksa tanggung dalam penggunaan internet. Golongan macam inilah yang menyekat kebebasan manusia dan satu akta undang - undang siber yang menghalang perbuatan ini dari terus berlaku harus dibentuk dan jika sudah ada hendaklah digubal semula.

crywolf said...

haha...cool....
anyway...tahu la xsuke..tp..ntah..
juz...cool la...^^

aqamz said...

ala.. bese la.. u cantik sgt.. mesti rmi yg jeles tu. tu yg ade curik pic u tuu

Mesintaip: said...

Ni sudah kira bahaya juga. Hari ini dia curi gambar awak. Ntah-ntah esok dia curi maklumat-maklumat yang lebih penting pula nanti.

saya_arief said...

alam maya yang bahaya..
mencuri di dunia yg xnampak.

NiZaM Limited said...

Salam sis nurul..

ur not the 1st. kawan sy pon kena kes camni.
org tu nak popularity kat duia internet, so dia amik gambar yg pmpuan cantik2. kirenye pujian tok nurul. hehe..

tapi solutionnya, pasni kat sume gambar2 tu kasi watermark. kasi warning skali kat pencopet gambar tu..

ainhamzah said...

hehe...
dah femes..
chumey lote plak..
dugaan utk bonus yg awk ada..
lek2x.. tp kan apa yg dia dpt?
ur fans tak?

gades ain said...

uih! biase laa tuh. die tade muke! hahaha. mmg byk berlaku benda nie. ish ish. cool yeah~

lala said...

amboi amboi senang jeh curi pic kaka lala yg comel nih! grrr kak nurl sabar ea, nnt lala tahu orang nih sape mmg kena rejam gila gila ah!!! errrrr sabar tau kak nurul kitorg semua will back up kak nurul yg comel lagi manis :)))

dodol said...

inilah bahaya letak gambar jd tontonan umum.

sab said...

pehh..bru baca ni..kuang ajr ek org cm tuh! dush! dush! dpt tau. jom simbah asid! :p

alinac lover said...

oh.jadinya..

gambar yg ari tu saya tgk tu..gambar awak la yer..

sudah paham~

BLADE EDGE said...

salam nurul...


huh!! dasar pencuri! tak guna betul!!!

. perempuan sewel . said...

haha . sabar la you . i pun pnh gak
org curik gamba i buat
profile picture dia..
tp x la seteruk you kena..
you siap dalam album lagik..
haisshh.. xpham la kan
prangai org kadand2 nie..

Miss Comot said...

wow....siap 5 album tue...dlu my ex-manager pon kn jgk...gmbr2 die melancong yg die ltk kat dlm myspace pon org tue siap copy dlm fb sdiri...cian tol...my ex-manager...sound kat bdk tue...kt klu x delete die report polis...x tau la de x agi skg ni...klu x slap die da buang gmbr2 tue..

Syima Emi said...

rasanye profile ni masih wujud kan nurul..

puteri rimba said...

entry ni mei 2010...tapi profile ni still ada...ishhh...tak baik la dia..nurul dah pakai tudung tapi gambar free hair still org tu tak delete...sayang nyaaa...