30 June 2010

i love the way i look

i dont care what others fikir about my style.whether it looks so awfully or pretty..i dont care..i wear what i like..what i want..simple as that..
saya suke berpakaian yang menampakkan saya ni perempuan..i mean look like a prettylady..now..saya dah mula permanently bertudung..so saya mmg suka sgt pakai dress ala2 skirt gitu.i think it will make me look so polite and gorgoues.hehe..

saya juga berbesar hati sekirannya sesiapa nak berpakaian cam saya n saya boleh tolong rekemenkan dress yang cantik2 untuk u all..hehehe...




p/s: saya byak sgt baju2 lama yang dah xpakai..so sapa nak..just msg me on fb okay..

10 comments:

AM SYA said...

nurul pakai ape pn cntekk~

cntek dress kunin tuh~ =)


^Ur xrumate^

/Dayah//Nurul/ said...

nak facebook? pls..waw, keep blog. sy suka gambar2 pose awk :) bole ke nak mintak bj

ardinihumaira said...

gojes! cantik sangat... sopan dan menarik ^___^

AM SYA said...

am lg ske yg 2nd tuh dpd yg 1st..hoho~

MarelFira said...

marel suka pic yg 2nd last tu..like2!

Quon quon said...

nurul, i loove ur post.and i baru nak post pasal ni tau.

Fane Davis said...

chantek lah...saya suka lihat perempuan bertudung yang pandai bergaya...hehhe...especially part matching tudung dengan baju...nasib sejalah saya tak pakai tudung....

.apie. said...

oh rupanya kamu jugak cantik ;) nak bajuuuu

GADIS COMEL said...

skirt2 camni sesuai utk org tggi je kan?


:)

. perempuan sewel . said...

omg ! i baru je delete my fb!!
errgghh~ nak baju. nak. nak.
haha ..