17 June 2010

silalah merogal kalau nak makan free..


entry ini tuk lelaki..
i love u..so here my very good suggestion 4 u..
rape somebody..konfum..20years u all mkn free..sapa xnak kn??
so i think ni la reason why ada lelaki sanggup nk rogol org..selain daripada best(jgn tipu ckp xbest ok) sbb bile duk dlm jail..mkn free..no need susah2 u all nk cari mkn..

if before u all susah2 pergi curi ayam makcik sebela lah..curi duit budak 50sen sbb nk cari mkn..kn senang?
according section 376 of penal code..if u are convicted..20years imprisonment tu..hebat tu..

-if u jumpa sorng pompuan..u buat sex ngn die without his consent..so its totally rogol..
-if u buat sex ngn pelacur ke..gf u ke..or sape2 la..time2 tgah u duk layan tu..tibe2..si pompuan ckp dah xnak.but u teruskan jugak..perbuatan u selepas dia ckp xnak tu..adalah rogol..
-if u buat ngn bohsia ke..or sape2 lah..but she is under age(18tahun) dia rela ke..die pergi kangkang kt depan u ke..if u buat ngn die..so itu adalah rogol..
-if u having sex with your wife..if u sakiti die..pukul die sampai lebam2 just tuk paksa die buat sex ngn u..maka itu adalah rogol..

so u all dah jelas kan..apa yang dikatakan rogol..
so u can try in your own..something special is waiting for u soon when u get your sexual satisfaction while somebody is crying..

10 comments:

firdaus khalid.com said...

aipp..aipp..

cume nk cakap cni..
nafsu ni susah..hak3..
ntahlh..i xde penglamn having sex..hak3..
tpi xkn yg wife tu kire rogol gak..aduyai..
so..kene soft la erk..hak3..

p/s:bru tw fact rogol..hak3..tenkz..good entry..i liked it..

Awek Tocang said...

goodlah info tu.
macam tegas, tapi ade informations!

Adila Ady said...

makan sebat jugak.

muizzuddin yahaya said...

future great lawyer..great info.pernah dengar ni

frank lampard said...

*takot*

/Dayah//Nurul/ said...

hi cik lawyer. bagus, fakta...eh salah eja title tajuk tu tapi faham dahhh cerita kamu sampaikan :)

AkuKopiKauSiapa? said...

salah spell..bukan merogal. haha

bagi aku orang merogol sebab bila nafsu dah tak boleh kawal, ataupon sbb perempuan tu konon macam nak, then tiba2 dah tanak. lepastu lelaki tu sudah geram, so kasi rogol lah.

aku sentiasa kesian bila dengar orang kena rogol. terutamanya budak kecil. adeh

ARC™ said...

oh okay..nanti bile muflis I buat cmtu

Fane Davis said...

wahh!!!itu kah jenis-jenis kesalahan merogol..umm...now i know!thanks for sharing...
maybe the rapist pun belajar pasal law kot...mereka tahu hukuman tuh penjara,and dalam penjara dapat makan free.hhehe

Anonymous said...

penjara tambah sebatan...