16 April 2012

BITCHY ?

girls..

few words from me wouldn't hurt kn..i guess..

u gossip about your friend behind their backs..u tahu keburukan dia..in front of her..pretending u care..pretending to listen but kat belakang...u spread gossip about her..u humiliating her at the same time..in front of her..u pretend that u protect her.. u such a $%^&4.

just because u pretty..u smart..u rich..your husband bloody handsome..you insults others , manipulates people, and even hates disabled people..u look down at others just because they are not like u..dont be mad..but u such a $%^&*.

You flirt with your friends' boyfriends/husband when they're not looking..your friend trust u sangat2..and even buat you jadi orang tengah..everything share dengan u..and secretly you ade affair dengan her man..u cheat her..u tak fikirkan perasaan dia only you and you on the top..and bila kantoi let say la..u cakap heyy its not me who start first...its him..but whatever it is..you are to be blame too..stealing your friend husband/boyfriend really make u like a #$%^&@.

u actually a bad girl..u busuk hati..u know that..u benci..jelous dengan somebody but u try to act innocent..and bila u jumpa a girl yang u rase tak berape nak baik..u sibuk2 pergi cerita dekat orang lain..padahal u 2 kali 5 je..but then..dengan bercerita tentang that someone..u happy sedangkan u just the same..u such a @#$%^&.

when u see pretty girls with a good attitude..u try to make her looks bad in front of others.u created a story like..dia sombong la..dia tu teruklah...sedangkan u sendiri tak pasti dengan benda tu..u benci kalau orang lain suka dia..u suka kalau orang lain benci dia..u such a %^&*.

u dahlah ambil hak orang..but then u badmouth orang tu plak..u dahlah sakitkan hati orang dengan perbuatan u..u tambah lagi nak sakitkan hati orang dengan WORDS u..u yang salah..tapi u tak nak kalah.so u sanggup buat ae saje untuk menampakkan HIS EX nampak buruk and u je the best..thats really not cool coz it will make u looks like a bloody $#%&.


you dont know anything but only to hate people..only to hurt people..only to critic people..if u such kind of girl..u know which type u are..a good girl or a #$$^&*...u know yourself well.:)



girls..
be like this:)

24 comments:

saya gemuk saya comel..^^ said...

punya freind yang bergitu mmg sangat bahaya...hati busyuk

Miss Sue said...

serius benci orang macam ni ..hu3 .. akak, ade petua x nak bagi kulit badan cantik ? ^^ ..thanks tau pasal petua muka aritu ...dah try...mmg best !!

AMALINA YAAKUB said...

terukkan klau diri kita jdi mcm tu rsa mcm ughhh annoying nya.. minta2 la kita jauh dari benda2 yang sebegini...

zubect said...

ramai pompuan yg ade perangai cmnie, sy ngaku sy pernah gak mengumpat sal org nie, tapi skrg sy sdr apa yg sy buat tu buang mse je. cuma kalau dh tak tahan dgn perangai seseorg tu sy akan citer gak kt spe2 yg rapat ngn sy skdar untuk lepaskan perasaan.

IEQAH said...

i wish i dont be like that bitch y gurl :)

zalizalu said...

nasib bek sayew seorang lelaki... hik hik hik.. berat nanang.. girls are cmplicated ~_~

elyna mirsada said...

emo nmpk nurul..hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

setuju ngan entry nie.i hate b***h. tp mcm ramai aje yg perangai mcm tu. org2 yg jenis senyap, think positif dan redha nie la selalu jadi mangsa 'umpatan'. even though org tu low profile, tp tak bermakna boleh dikutuk-kutuk, dipermainkan, dijadikan bahan gosip/topik hangat dgn kwn2. for me, muka lawa tp perangai buruk, adalah seburuk2 manusia. huhu~

p/s: take care cik nurul omey-omey. May Allah bless ur day till Jannah. amin.. =)

Faieza MdR said...

malang....:(

abdooss said...

all those wordings would make a very good song!

fiery, and might even be banned from being aired, but it is a fresh change from all the lovey-dovey songs out there!!

Pondok Usang said...

wahh.. bagus.. muhasabah diri... =)

Lyaa Suriany said...

Org2 macam ni sentiasa ada hun .

Iaruz said...

Oh..my gosh..really true lah...

Rara Nasiha said...

I pernah rasa apa yang you rasa. depan baik, belakang kemain lagi. kalau boleh dekat semua orang dia nak kutuk especially dekat semua laki-laki dia. opsss.

mass said...

u gossip about your friend behind their backs..u tahu keburukan dia..in front of her..pretending u care..pretending to listen but kat belakang...u spread gossip about her..u humiliating her at the same time..in front of her..u pretend that u protect her.. u such a $%^&4.
-sedang mengalami situasi begini..so hurt and hard!

MiSz fiFiEyQa said...

orang macam tu memang dah macam talam bermuka-muka...kawan makan kawan...gunting dlm lipatan...musuh dlm selimut...dan yg sewaktu dgnnye...dia tak dapat nak terima bile org lain lebih sikit dpd dia...tak baik kan mcm tu...

Anisa Hang Tuah said...

pernah menjadi salah satu dr nya dan lebih dari satu

ya

pernah membitchy -_-

Eyfa Zalifa said...

wow :') its seems that someone will open her eyes..i hope this post really will open up some girls' mind and yeah,eyes.. :') as usual,i loved ur post kak badiah..it has really so much of moral values that can't be seen,lessons that are blasting :P
Go on kak badiah... im proud of you..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

masa bujang2 dulu ada kawan2 yg peel mcm nie sbb masing2 tak boleh tgok ada yg lebihh tapi bila dah kawin nie alhamdulilah tak jumpa dah org mcm nie.. tapi kita tak taukan? kekadang ada jugak org bcerita tapi biarlah org yg buat mulut tue bercerita. kita dapat "pahala lebih" free je dapat pahala tau...

Ain Yasmin said...

kadang2 bitch mode activated jugak. tapi xla sebusuk itu.huhu

SumBody Me.. said...

backstabber cmtu..

Izzati IH said...

ada jugak eh orang macam tu. Me.Na.Kut.Kan.

ain dzaya said...

orang mcm tu...suka bawa mulut...hope ta jumpa la...takut ler..t baik2 dgn kita..pastu citer2 buruk pasal kite..

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

NadyaBubble said...

Moga tak akan jadi girl macam tu ;)