13 June 2012

Surat Cinta Kami

assalamualaikum..
 i tak pernah rase tersentuh dan terharu sepertimana i rase semalam...last nite i dengan rajennye stalked almari my husband(umah in-law) and i tengok ade satu beg yang besar tersimpan rapi kat dalam almari paling bawah..i was wondering..ape yg ade kat dlm tu???bila i bukak..suddenly my tears berlari lari jatuh..and feeling sebak seketika..in my life..i never thought that my husband could be sentimental like this..
sepanjang i kenal hubby almost 12 years kot..i selalu fikir yang my husband seorang yang tidak berjiwa sensitif seperti i..and i selalu merasakan dia tak menghargai i..
well..
since now he is my husband...an entry like this wouldn't hurt kn??
zaman i bercinta dulu..tak de sms...tak de internet ..i mean mybe orang lain ade but kat rumah i tak de..and i memang suka sangat tulis surat kat my husband yg mana mase tu dia macam cinta monyet i..i tak pernah fikir yg i mamppu bertahan..i fikir paling lama pon..sampai university..memang off la this relationship..
i memang suka menulis..I love writing and throwing out my feelings..so setaipkali gaduh ke..ape ke...i mmg akan tulis surat and bagi kat dia
on my part plak..ade yg my husband bagi kad raya, balas my surat but bende tu sume tak de dh..i koyakkan and buang bile i marah sgt!coz i sangat emo and sensitif so i memang tak de kenangan2 ni untuk diingat and i thought that..zaman surat menyurat antara i ngn hubby just kekal diingatan saja..

zaman surat menyurat ni abes bila i start pakai hp..bila dah habes sekolah...but then..thanks to my husband..sebab kerana dia..kenangan dulu2 terpahat indah dalam hidup i..
i sangat terharu..im crying..touched..coz semalam i found my husband tak pernah buang surat2 yg i beri..tersimpan kemas dalam almari dia..i rase dia sangat sweet..sangat2..

since now dia dh jadik husband..so i dengan proudnya nak share ngn korang kisah2 cinta i ngn husband 10years back..


 YA ALLAH..terharu nye..surat2 yg i bagi..terlipat cantik..
banyak kn??u all sendiri bleh nilai..betapa i suka menulis..
ni semua zaman i sekolah..bile i baca balik ape yg i tulis..
i senyum sorang2..indahnye perasaan itu..


kad2 yang i bagi..husband simpan elok2..kad raya..kad birthday..sumelah...
dia cakap kadang2 ade gak die re-read balik bila bosan2.
i tak pernah terfikir dia akan simpan baik2 camni..
 

even sampul surat pon dia simpan..
mase ni i taktau lah i cinta ke ape kat husband..
yg i ingat2 lah..
i suke kat dia..
i suka sangat2..i minat sangat2 kat dia..
ishh.


 nilah first time i said -i love u- TO HIM
i express my feeeling melalui surat..
and husband i still simpan lagi..
its on 2002..
10 tahun yg lepas and when i read back..
i rase benda tu just happened semalam..
i bersyukur sebab i lalui semua ni..
at least..bila i gaduh ke ape..i fikir balik yg indah2 mase bercinta..
hati i jadik sejuk tibe2..
alhamdulilah


 hahaha..
i macam tak percaya i tulis ni..
so childish!!

bapak legend..
hahaha..see?setiapkali tulis surat..4 helai..
menatang ape yg i mengarut i pon tak tau..
entahlah..i rase sebab i suke menulis..
banyak tau puisi2 yg i reka..
and i rase bahasa yang i gune puitis sangat2..
hahaha...
 

YA ALLAH..
even yang ni pon dia simpan..
hubby cakap time ni kitaorang gaduh besar...
i pon x ingat but bile baca balik surat ni..
oooo..time tu..
  even yang ni pon dia simpan!!!
mase ni kitaorang belum bercinta lagi..
hampir2..
time ni si suke sgt kat dia..
 
hahaha..
rajen giler..
tak percaya i yg buat menatang ni.
sebab suke and minat sangat
sanggop!!!
ni konfum tak tidur malam tempek2 benda alah ni

yg kat atas ni..my husbund bagi..
and i bagi balik kat dia time gaduh dulu
i ingat dia dh buang..tp ade lagi..
yg ni jelah satu satunye benda yang ade yang diberi oleh husband..
nasib baek dia simpan elok2..
thanks abg.

"
 
i think yg ni last kot i tulis2 ni..
yg ni pon  macam diari i..
and bile i gaduh..i rase gaduh besar kot..
i bagi sume kat dia..and dia simpan..
kemas2.
now..dia dah jadik my husband
alhamdulilah..


i love him:)

to all my beloved readers,,
nurul tak mintak banyak..
cume..
doakan kebahagian nurul and suami berkekalan sampai ke jannah..
and doakan semoga kami dapat baby cepat2..hehe
thanks..moga Allah membalas kebaikan kalian..

Thanks for reading this

140 comments:

onie said...

serius korang sweet couple :D

saharinasaharudin said...

alololo,sooo sweeet.happily ever after nurul& hsband :))

mesuya said...

so sweet both of u..insyaAllah nurul.. Suya doakan kalian.

cikmadu_hani said...

: akak! sweet sgt,.. happy for both u.. smoge kekal hingga akhir hayat insyaAllah.. =) sweet smpai hani pun nak nanges!!!wuuuuuuuuuuuuuuu...

Miss Sue said...

romantiknyee :') ..alhamdulillah ke jinjang pelamin jugak kan akak ngan hubby akak... semoga kekal sampai ke anak cucu n bahagia dunia akhirat :D

Anonymous said...

i always love ur blog..and this the first time i drop comment.....really love to read n feel.
semoga saudari nurul sentiasa bahagia dia dunia dan di akhirat....dan sentiasa berjaya hendaknyaa....from me : noor :)

Puteri Iqa Izyan said...

olololo... sweetnye.
iqa dok penoh main surat2 gini.

tp siyes, kalu kite emo mesti buang abih sume tu. haha.

shiffa said...

sgt sweet n sy sendiri touching bila tngok ur husband simpan semua surat2 tue.. comel.. moga kekal hingga akhir hayat n dapat anak cepat2 (=

eZmALiZa said...

that's so sweet kak nurul..


simpan sampai bile utk kenangan anak cucu..

kot2 kalo gado kecik2, bila bace leh wat gelak2.. :P

normala_ali said...

untung sis.. husband sis best.. huwah nk husband mcm sis.. hargai sis dalam senyap.. heheh.. pandai dye xtnjuk dye simpan suma surat2 2 kn.. (^_^)

stichares said...

wahhh...bestnya nurul dah jumpa orang yang betul2 sayang nurul..Congrate dear..be a good wife..okies :)

oshin-jamel said...

soooooo sweet ♥♥♥♥

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

dear, zaman bercinta memang indah dear. then bila di awal perkahwinan..semuanya akan jd indah bila mengenang kembali..nak lagi yg ada kenangan surat2 ni. sampai ada yg kata, 10 thn dr skarang...kita baca ye surat2 kita balik :)

tapi, dugaan hidup jgk kita tak bole buat main dear, kena keep alert. apa2 pun, naz doakan...rumahtangga kalian akan kekal hingga ke syurga, dan dijauhi dr panahan mata jahat org. Aamiin.

MamaEma said...

SO SWEET....AKAKA DOAKAN UNTUK KORANG BERDUA

sYiRa LoKMaN said...

alahai...sweet nyee ^_^

Nor Zilla said...

wow...so sweet.. jelesnya

Missha said...

sweetnye ^^, tumpang happy and I wish both of you happiness until Jannah and may Allah bless both of you always.

♛ Dea Arematt ♛ said...

so sweet..!! smoga berkekalan..:)

Faa Maryanne said...

tiba tiba rasa sedih baca ni. *lap air mata*

Nana Lam said...

sweey sgt. semoga kak nurul n husband hidup happy sentiasa n moga cepat2 dpt baby! :D

NUNU EERA said...

AMIN.. cpt2 dpt baby ye.. nnti leh cite kt ank ur love story ni.. ;)

Jen Jen Izaicun said...

so sweeettttt..... lama bercinta... tahniah kekal sampai alam perkahwinan... semoga kekal bahagia hingga ke syurga....

Hasrina said...

Awww so sweet like sugar :)

LynN LoLa~~ said...

Sooooo sweet!!

n!cK said...

hurmm rase nak nangis bace seme nie..='(

ucupiza said...

romantiknye husband sis..semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

Alhamdulillah, kuat jodoh nurul..;-)
in sya ALLAH miera doakan nurul bahagia, doakan miera dpt org yg bleh syg miera mcm nurul jgak yeh..:-)

cik saba said...

wowwww..sungguh beruntung nyeee kamoo, ade kenangan bercinta yg sngt2 manis..sy doakan kamo kekal bahagia hingga ke syurga..amin

psss : 1st time komen kt blog nurul, selama ni jd silent reader je..bile bace entry ni buat sy rase mau komen

ibuhebat said...

Romantiknya husband Nurul. Semoga berbahagia hingga selamanya. aminn..

Syafiqah Nafis said...

i'm touched when read this.

Alysha J. Camins said...

Sweet sangat la kak nurul! Semoga bahagia forever ever ever ever ever ok? Hehe :))))

Mrs | Mr. AniK said...

sweeeeeeeeeeeeeeett...nk jugsk!!!!!!

Boo said...

sis, terharu gak baca entri ni. bagus sgt bila si dia yang kita puja, cinta jadi suami kita. sheila doakan akak bahagia smpai ke syurga. Amin. daripada sheila dan suami :)

umieyarissa said...

so sweettttttttttttt!!!moga nurul cepat2 menimang cahaya mata...InsyAllah...Aminnn

Lala Latif said...

so sweet...:-)

amiinnn...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

lamanya korang bercinta..12 tahun tu..hehe

pape pon sy selaku pembaca tegar blog cik nurul mendoakan semoga perkahwinan cik nurul dan suami mendapat keberkatan dan bahagia selamanya :)

Sally Yatiey said...

Sweetnya. hehe.
Semoga sentiasa bahagia dan kekal sampai ke jannah :D

Neeja Ami said...

tharunya :') semoga kakak bercinta dan berbahagia sampai ke syurga dengan suami akak.
saya selalu fikir mcm akak yg pasangan yg kini tunang sy x sensitif dan x romantik mcm lelaki lain but bila baca entri ni buat sy sedar setiap lelaki ada sensitif dan romantik dlm diri mereka yang hanyalah menunggu masa utk kita sedari:)

Aida Jelita said...

amin...

miez areyou said...

ya allah sweet nyer..... naik bulu roma baca..mmg sentimental value tue... simpan..nt leh tunjuk kat anak2 plak.. =) happy for both of u!

Tentang Kita said...

semoga kalian berdua mendapat keberkatan dunia an akhirat..semoga berbahagia hendaknya

anna alaui said...

zaman surat menyurat mmg best...

yanieA said...

sweetnya husband kak nurul!
moga hbagia smpai akhir hayat.
cpt2 dpt baby k. amin~ :)

Miss Red said...

so sweet dear..your story touched my heart.:).Moga bahagia sebahagia Nya hingga ke Jannah..:)

Shazney Shamsuddin said...

nak nangis baca entry nie..
sweet giler lahhhh
semoga berkekalan sampai ke syurga :D

cik Dil said...

haiyyoo..sweetnyaa kak..nak main surat2 jugak laa ngn si ehem..hee

c.i.k b.i.t.t.e.r.s.w.e.e.t said...

so sweet la...zmn skrg bercinta mna nak ada surat2 bagai ni,insyallah...moga rumahtangga kalian bahagia hingga akhir hayat,amin.

alieya said...

Ya Allah..akaaaak..sweetnyeee!!glad for you!amin..till jannah taw!

Cik Tqah said...

wa.. teruja plis.. i xtau my fiance simpan x.. i punye rasa de kt umah lama.. hihi

nur hidayah isa said...

wahhh memang sweet sangat. kalau kita jadik awak memang touching gila kot. baca ni pon dah rasa terharu...he is so sweeeeeeeet! opps takleh lebih2 (nti awak marah)...heee

amirah said...

Hmm, sangat tersentuh. Kadang-kadang lelaki ni lebih sensitif dari kita yang perempuan ni kan? The love letters and the cards really reminisce your love story. Simpan tau sampai anak cucu! Prayers for you and your husband. :)

anariffin said...

sangat sweet la nurul..
smuge trus bahgie..insyaallah..

elyna mirsada said...

so sweet dear..

ezrylna said...

semoga ALLAH memberkati kamu berdua..=)

Prettywrite said...

terharu baca..teringat kenangan tp org tu pun dah kawen..huhu..
amen!doa yang terbaik untuk nurul n suami..murah rezki dapat cepat timang baby..;)

eruniahasano87 said...

sis sweet sngat..mesti terharuu kan...apa pun smga bhgia slmanya :)

Anonymous said...

wahhh,untung lerr,,ur hsband sgt sentimntal,nmpk sgt dye syg awk,..sy doa pkahwnn awk dberkati Allah swt,Amin..

mr_right said...

This soooo sweet. Semoga berbahagia :)

SA said...

so sweet :') bergenang air mata bace entry ni, emo terlebih la pulak :P

Mish Apple said...

Ya Allah, sangat-2 sweet *sambil mengalir air mata* . Ade ke lagi lelaki yg menghargai sampai mcm tu sekali? Terlampau sweet :) #post la lagi tentang kisah cinta akak.

IEQAH said...

eh eh..samaa mcm kitaa laa..tapi ieqah bru lapan tahun sis...hopefullly de la jodoh kami.aminn..


BTW: semoga sis kekal dgn suami,bhgia n jgn tacing tacing.. he is the best man for u

::thexieza:: said...

aminnnn!
so sweet both of u.. :)

Eka_Amin said...

i wish i can have this wonderful love story!jelesnye!

ahmoi_chanteq said...

waahhh..lama tu akak.... semoga berkekalan hingga akhir hayat akak.. =D

ahmoi_chanteq said...

waahhh..lama tu akak.... semoga berkekalan hingga akhir hayat akak.. =D

~Eizny Ejan~ said...

waaahhhh byknyeeee kak
n u r so creative!!!!!!!

izni doakan akk bahagia ngan abg sampai jannah =)

n cpt2 dpt baby hehehe

chemija said...

moga berkekalan hingga akhir hayat ke kak nurul, :)

cik nAdyYa ツ said...

serius !
sweet sangat..
semoga bkekalan ,,amin =)

yana lyana said...

sweetnyeeee :')

Qaseh Ana said...

bila baca entry akak nie..sebak lak ase..sbb kita sma,suka sgt mnulis surat..smua surat sy dgn ex sy smpan..tp xblh baca..sebak sgt..from my view..akk sgt2 untg dpt hubby cmnie and believe me,surely he really luv u..untungnya..moga kkl bhgia slmanya..hbgn akk jdi inspirasi sy dan sy akn cuba utk tak trikut dgn kepahitan dlu srta bg pluang kpd diri utk bhgia sprti org lain..really envy u sis sbb cinta monyet kamu brjaya..;') all d best!jadi wife yg solehah n smga kluarga yg trbina bhgia n sakinah..

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

alhamdullilah.. semoga kekal sampai ke syurga.. cpat2 dpt baby okey, pastu tgok betapa sweet nya muka hubby bila die pegang baby die sendiri

Ardini Izzati said...

Kak Nurul and your hubby are very sweet. Nanges terharu baca kisah korang :')

Nur Aischa said...

YA Allah.. rasa tersentuh & suka sangatttttttt bila tgk surat2 tu semua :'D wahhhh~

seius ni kak, speechless. haha. Alhamdulillah akak mmg ditemukan jodoh bersama dgn suami akak ^_^

Nur Aischa said...

YA Allah.. rasa tersentuh & suka sangatttttttt bila tgk surat2 tu semua :'D wahhhh~

seius ni kak, speechless. haha. Alhamdulillah akak mmg ditemukan jodoh bersama dgn suami akak ^_^

Nur Aischa said...

YA Allah.. rasa tersentuh & suka sangatttttttt bila tgk surat2 tu semua :'D wahhhh~

seius ni kak, speechless. haha. Alhamdulillah akak mmg ditemukan jodoh bersama dgn suami akak ^_^

Hidayah Maznan said...

wahhh, terharunya jadi u.. orang laki memang xpandai nak show diaorang punya feeling and make us very dissapointed sometimes. but they do love us actually <3
Anyway, Puan Nurul ( hehe saje gedik pggil puan) semoga bahagia hingga ke jannah. semoga rumah tangga anda di serikan dengan kehadiran baby2 comel..InsyaAllah :)

mish nuryu said...

waa.. sweet sgt ..
semoga sentiasa berbahagia puan nurul dan suami :)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

zuhaida said...

aww, so sweet husband kak nurul :)

cik najihah said...

waaa....so sweet lah kakak

evalovevo said...

sweet gile sis..nk sgt bercinta mcm tu.tulis2 surat..nt da gak mnde nk kenang one day..hehe..doa kn sis bahagia..

wish eva pon dpt somi cm tu..ihik

adnil linda said...

amin...semoga semuanye indah2 belaka n berkekln dunia akhirat...

Syuhada Nasya said...

kreatif lah .. hehehenice.. smoga kekal amin

Mizz ErMa said...

ya ampun k.nurul..both of us swit sangat2 tau..itu pasal org cakap, lelaki nih kita xleh duga isi hati dia..pape pon, semoga kebahagiaan ini akan kekal milik k.nurul dan suami tercinta..amin, =)

@YUNID@TI said...

so sweet... best nyer......

Fatihah said...

semoga Allah merahmati kak nurul and your husband. Amin :)

ielaSuhailah said...

tiba2 rasa sedih baca entry ni.. nak mcm ni jugakkk...

lady-rara (; said...

wah rajin nye husband sis smpn.. :) takde ape yg kite harapkan selain dr saling menghargai kan.. :) happy for u

nur amalina athman said...

sweet sgt percintaan kak nurul.

semoga kekal smpai ke jannah.:)

E'an said...

subhanallah , akak sweet nya :)

alexayussida said...

omo...speechless..xsangka ade lelaki cmni..hihi,bertuah nurul..smoga kekal hingga ke syurga ye dear :) nak baby comel1!! i nk jd godmother ok for em?hahha

~emi~ said...

Dalam diam sweet jugak ur Hubby. My bf jgn harap nak simpan2 ni. Pernah tanya dy simpan lg tak ape yg sy kasi. Dy ckp klu barang2 ada, tp klu yg tulis2 tu ntah ke mana dah. Tak sentimental lgsg. Sentap tau. Kita plak, tiket pi tgk wayang ngn dy pon kita simpan..haha

Roseputih Zumie said...

SWEET SWEET SWEET.. ternyata kak nurul dan hubby mmg rajen.. kenangan semua tu kan.. syukur alhamdulillah selamt dh jadi hubby and wife.. insyaAllah bahagia smpai jannah..dan dpt anak soleh solehah coming soon.. amin.. :D :D

nazirah said...

wah rasa nak nanges leh..hee
so sweet la sis.. siyez..
kte dpt rasakan kemanisan,
kebahagiaan kalian berdua...
kita doakan semoga hubungan ni
kekal till jannah . n dpt baby cpt2
untuk membahagiakan lagi cinta kalian amin amin amin :)

nashuaahmad said...

assalam kak...saya silent reader akak....
saya pun dah kenal dengan insya allah husband-to-be dah dekat 11 years...mula menggatai time darjah 6..yakni taun 2001...suka jugak tulis surat express feeling...hahhaa~boleh dikatakan tiap2 hari balas2 surat cinta..tapi selalunya saya la banyak bagi pada dia..time hubungan ok...simpan elok ja surat tu..bila gaduh jadi macam akak la..koyak koyak surat suma..konon perasaan ni sakit sangat...pastu bila dah baik menyesal sebab koyak surat2 tu suma...tapi si dia...masih simpan lagi surat yang saya bagi..dalam laci bilik dia..terharu kot..pastu dia kata walau gaduh camna pun..surat2 tu dia xkan buang...lelaki ni sweet sebenarnya..tapi ego..xnak tunjuk...bila dah ada enfon slalu tangkap gamba berdua..bila dah gaduh asyik nak delete ja gamba2 tu suma..tapi si dia xbagi..dia marah..dia kata jangan pandai pandai nak delete...saya doakan perkahwinan akak kekal...dan doakan saya sekali..doakan kami kekal hingga ke akhir hayat ya kak...=)

Mas'S said...

semoga kalian berdua terus setia hingga ke akhir hayat :)

Dara said...

bismillahhirrahmannirrahim.
dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang. Engakau satukanlah pasangan ini dengan limpah bahagia dan cintaMu ya Allah.
Bahagiakanlah mereka dunia dan akhirat.
Jadikan mereka sabar dan tabah menempuh ujianMu. Berkatilah mereka. Jadikan mereka seperti Muhammad dan Khatijah, Ali dan Fatimah. Aminn. :)

Ain Yasmin said...

semoga berbahagia dunia akhirat dan baby yang comel2 :3

nina ibunga said...

dah macam cerita dalam novel..hehe..bertuah kak Nurul dapat husband macam tu..nina doakan akak akan berbahagia selalu.aaamminnn. :)

hazanis said...

ya ALLAH...sweetnya...untung sis dapat hsband romantik mcm tu....semoga bahagia selalu...^^

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ-a-n-n-a-b-e-l-l-a-h-a-n-iƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

akakkkkk...taching gilerr...sobsob..:')
semoga akak dan hubby berkekalan hingga akhir hayat dan syurga :)
p/s : xsbr nk dpt anak buah :)

azalia hjsalleh said...

untunglah.. jodoh akak dgn hubby panjang..
mcm mana gado besar sekalipun mesti baik semula..
moga bahagia selalu

ainzfathma said...

Salam Nurul,

lepas baca entry ni, sy sedar airmata sy mengalir..

Sweet sgt korang..Smoga korang bahagia selamanya..AMIN..

Nenek Sayha said...

sedih :') cucu amirul sweet sesangat lah :) insyaAllah :) Nenek doakan cucu amirul dan cucu nurul bahagia hgga hujung nyawa n dapat cicit super duper comellllssss :D

msredcheesecake said...

dia simpan semua? sooo sweet... permata kan dia? kena lah jaga dia elok2...

OP Shahfieq Daniel said...

kak...sweet la. share kat FB taw.

OP Shahfieq Daniel said...

kak....sweet giler. share kat FB taw

Indah Mulya said...

mmg sakan lah sis ngn hubby dlu ni..reminded me of something..hehe..smoga berbahagia smpai syurga sis! =]

nurul azuani said...

sweetnyeeeeeeeeeeeeeeeee! smg cepat2 dpt baby and bahagia hingga ke akhirat! <3

MyzaAli Al-Jamalullail said...

Ok jeles *tulis surat* nak bg pakwe. kbye :P

laskar pelangi said...

Kak Nurul gojessssssss!*menjerit2.
Ahakssss:D

So sweettttttttttttt!Rasa macam tengok cerita snow white jer. So comellahhhhh:)
Semoga kak nurul dengan hubby bahagia sentiasa sampai ke syurga:)
Cepatcepat dapat baby:)
Heeeeee~:)

*Takecare:)

dhiashahida said...

semoga berbahagia selalu kak nurul hingga akhir hayat...jemput dtg blog saya..:) dhiashahida.blogspot.com/

AsH ShiKaNo said...

sweet nya akak :)

AsH ShiKaNo said...

sweet nya akak :)

cik cempaka said...

sweetnya .......suka sanagt ..semoga sis kekal sehingga jannah

NURUASHIA said...

sweetnyeee korang...best sgttt kalo nuru pon dpt moment cm sys ni..umpphhh heheheh <3
semoga berkekalan hingga akhir hayat ehhh sys <3

ieyka dinda said...

kak nurullllll...moge akak bahagia till jannah..dpt bby cpt3..mesti comel nnt..:) suka bace citer2 akak n tk pic kt fb..nmpk loving betul..jelessssssssssss nyer..ehhee

nick izzatie said...

series sweet giler,,,,

♥e'in♥ said...

so sweet.. semoga korang berbahagia hingga ke akhir hayat.. :)

deeya sakura said...

soooo sweeetttt...mcm citer novel..hehehe..

Miss n.m.y said...

suddenly your entry make me think of him sis. huk huk.
si dia jrg tunjuk kan sifat romantik dia. but i know, he keep all the gift and letters that i used to give to him nicely in his closet :')

skrg dia dekat kem askar untuk latihan selama 6 bulan. rindu sangat dekat si dia. hopefully, our relationship will be long lasting until marriage and till jannah as well as you too sis nurul :)

Wahidah said...

sweet n memorable...:)

Anisa Hang Tuah said...

Indahnya percintaan nuruk dgn husband

=)

semoga bahagia hingga hujung nyawa =)

Nur Emilya said...

amin amin. Sweetnya hubby akak :*)

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

nouveaucloset said...

alahai kak nurul, korang mmg SUPER DUPER SWEET!!! hehehe. entry nie mmg buat sy rse kte patot hargai org yg kte syg.

btw, sy doakn kak nurul & husband timang cahaya mata cpt2. :)

aniswany said...

Happily ever after Nurul :)

PariPari Puteri said...

comelnyaaa ! sa doakan kak nurul n husband bahagia sehingga ke akhir hayat. insyaAllah :)

Miza Ramli said...

sweet!

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

hi there...kak nina pon sampai skrg suke baca surat2 masa bercinta dulu!bestkan....

Cik Suheela said...

mesti nurul menangis gila2 kan time terjumpa surat2 ni...hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum dear,
byknye surat...masih simpan lagi.soo sweet.leh la anak cucu nak skodeng2 nanti. =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

akak doakan dan semoga nurul rasai bahagia tue sampai akhirnya

hana nabihah said...

same goes to me! kami baru jek 3 tahun...tp die simpan semuai!!! :P amin2!! harap sgt sis gn hubby bahagia selamanya..cepat2 dapat bebi ye :)

ain dzaya said...

anyonyo..so sweet...klu ada jodoh tak kemana...kan3...gaduh2 besar baik semula...lamanya sis bercinta ..12 tahun...huhu..boleh dijadikan sbg iktibar...nie..

Nurul Izzati said...

sangat kelakar kan Nurul bila kita bace balik surat cinta zaman dulu2 macam xlogik pun ade ape yang kita merepek.. tapi cinta punye pasal semuanya indah... hu3..

Cik Eka said...

sweetnya kak.....

eka bercinta dulu takde main surat2..

Cik Muda said...

sweetnye~

CikMai said...

serius sweet,tersentuh kite...mai doakan akak bahagia selalu ye

cik ETTY said...

ya ALLAh so sweet la akk wif husband. smoga berkekalan ke anak cucu taw :) Amin ~

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

singgah sini jap! blogger, jom join GA ni.. big punya.. hehe :)

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html