31 July 2012

dapatkan koleksi raya anda di Adorablemuslimah

Assalamualaikum darlings..
salam ramadhan..semoga ramadhan kali ini memberi seribu hikmah dan keberkatan kepada kita semua..amin..

korang sume dah beli belum baju raya???
kalau belum..apa kata kalau korang shopping dekat butik onlin adorablemuslimah yg menjanjikan pelbagai jenis dress, blouses, scarfs and many more..
pastinya cantik, berkualiti..dan sopan...
di Adorablemuslimah, sempena hari raya yang bakal menjelma tak lama lagi..nurul diberi kesempatan untuk memgayakan pelbagai jenis koleksi terbaru daripada Adorable muslimah..pastinya perfect untuk hari raya anda..

pastikan hari raya anda lebih ceria dengan koleksi long dress daripada adorable muslimah...
untuk pilihan yang lebih banyak, layari di  link ini..


ada pelbagai pilihan design dan warna yang menarik hati..

sopan dan trendy

sesuai untuk digayakan mengikut citarasa korang sendiri..

this is one of the design yang nurul paling suka..
for more choice..
again click disini

di Adorablemuslimah jugak..ada pelbagai pilihan tudung yang cantik..kalau korang berkenan dengan mana-mana tudung diatas ataupun ingin cuci-cuci mata ..
disini korang boleh pilih mana2 koleksi tudung yang korang suka..
click di link ini ya



Disamping itu hjugak..di adorablemuslimah jugak ada pelbagai koleksi blouse yang cantik..ada pelbagai design yg menarik dan sopan..
untuk pilihan blouses...click this link ya...adorablemuslimah blouses

dibawah adalah diantara koleksi blouses yang cantik...
kalau korang berkenan dengan koleksi-koleksi dibawah..boleh terus click this link ya...Exclusive Blouses

 
ada pelbagai pilihan warna dan design..dileher dan lengan dihiasi dengan sulaman kerawang yang cantik
 
cantik dan sopan..blouse exclusive daripada adorablemuslimah ini diperbuat daripada fabrik yang bermutu tinggi dan sulaman kerawang yang kemas...
jangan lupa ya..visit this link for more choice...adorablemuslimah blouses


antara koleksi yang paling nurul suka adalah  Kaftan kurung yang sangat cantik!!!modest and sopan!!

ada pelbagai pilihan warna yang cantik dan gorgeous..perfect for hari raya anda!!!

untuk pilihan yang lebih banyak..click this link ya...


untuk pelbagai lagi koleksi dan product daripada adorablemuslimah seperti telekung, handbag, barangan victoria secrect dan pelbagai lagi..

 if korang berminat nak mendapatkan 100% authentic and imported Corelle Kitchenware dan pelbagai lagi..
layari adorablemuslimah's Kicthen untuk pilihan yang lebih banyak.


happy shopping ya...

thank you so much...


19 comments:

Yana Aina said...

cantiknya ..

Nor Zilla Sensei said...

cantik2 design dia..lebih2 lagi d pakai oleh kak nurul..sweet:-)

Cik Anis said...

cantiknye ^_^

yayath said...

semua cantik n menarik:)

ed shahir said...

cantiknyaaa.. kalau sy kat tganu confirm dah mintak puan nurul jadi model muslimah :)

hazanis said...

semuanya cantik-cantik kak nurul...terjah sekarang..hehe..:)

LUNA LANUN said...

cantikkkk...


Rahsia Trafik Blog Naik Sehingga 2500 Unique Visitors Sehari

Gieyana said...

Sweet jer bj2nya..:-)

zainatul abu bakar said...

wah cantik2 long dress dr adorable muslimah ni :)

Alin Marlini said...

CANTIK SEMUANYA

.izzati liyana. said...

cantik-cantik semua. gonna take a look at their website lah mcm ni. cun. :)

Best Business Brands said...

Kawan2 Kepada semua terutama RAY BAN AVIATOR peminat kacamata, Dapatkan Koleksi Ray Ban terbaru dari kami Lawati sila ...

boni kacak said...

warna coklat dengan biru tu cantik

Asru Rozimin said...

http://sophieparisclub.com/sru_roz

Asru Rozimin said...

http://sophieparisclub.com/sru_roz

Cik Suheela said...

long dress biru tu cun maaa...slmt hari raya nurul..jaga diri bek2, dgr citer preggy heeee..tc :D

Pateh Adnan said...

waa cantek cantek je semuanya. murah2 pulak tu. hehehee

ONLINE SHOP!!
jom terjah entri baru tengok ade ape kat online shop ni!!

http://patehadnan.blogspot.com/2012/08/cuci-cuci-mata-farazizs-shop.html

Ain Dzaya said...

waaa...siyesly cantik design2 dy..fanstatik..futuristik....omnius sesungguh..hehew

Farah Zahid said...

nampak nice je design2 tu semua.. memang nice bila yg punya blog ni pakai, hee..