04 July 2013

untuk kecantikan kulit anda: Secret White and Mutiara Pure Collagen

Assalamualaikum..
hari ini nurul nk berbisnes..
sekarang nurul jual produk yg sgt bagus yg mana nurul sendiri adalah pengguna and produk ni belum meluas lagi ..dekat internet mungkin belum glamer lagi as nurul mungkin diantara orang pertama yg makan..
nurul dah consume thsi product 2 bulan and kesannya..alhamdulilah.masalah kulit nurul makin ilang termasuklah parut bersalin..pori yg besar..eyebag yg teruk dah berkurang..dalaman pon rase mcm makin ok and kulit makin cerah..

nurul tiada testimoni lagi as setakat ni customer nurul baru je try and feedback diorng ok..alhamdulilah..mungkin sedikit masa lagi akan update dgn testimoni and kepada customer2 nurul yg dh order..feedback anda amatlah dialukan..
so..treat me as testimoni ya..sorry...nurul tak kan menipu dgn bermake up tebal and edit gmbar 360darjah utk yakinkn korang...ini adalah honest dari nurul.kalu nk cuba..cubalah..dgn nurul alhamdulilah menjadi..

ni ha yg nurul mksudkn..secret white...alhamdulilah sambutan agak menggalakkn..feedback pon ok..
secrect white ni baru diperkenalkan dlm 3 bulan lepas...oleh irena skin care..

lebih kurang mcm aura white tp yg ni dia upgrade kolagen 75%..setakat ni harge pengenalan rm80..and x taulah nti kalu up lagi..
minum dia..pagi 2 senduk masa perut kosong..
and mlm sebelum tido 2 senduk masa nk tido..
kalu nk ckp lebih2 kn mcm nk promote sgt plak..tp bagi  nurul..this is the best so far...
klu nk kesan dgn cepat...kena makan teratur and ikut arahan..insyallah...mmg menjadi...
ini antara kelebihan dia
# Pencerahan serta memulihkan kulit rosak, kesan parut, jerawat, pigmentasi, kulit kusam & bermasalah
# Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
# Mengurangkan kedutan dan garis halus serta mengecilkan pori
# Memberi tenaga berganda dan meningkatkan sistem imunisasi badan
# Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
# Mengurangi sakit radang dan sendi
# Kebaikan dan kesan yang berganda disebabkan 5x stemcell
# Memberi tenaga optimum serta mengurangi kolesterol
# Meningkatkan kualiti tidur
# Sesuai untuk ibu hamil

seawal 7 hari dah nampak kesan..paling lmbat sebulan bergantung pd kulit seseorng

hasil after 2 bulan consume this secret white
harha only rm80 utk i jar..jimat n mampu pakai..
i dont need heavy make up anymore..
alhamdulilah



pure premium collagen

disamping itu..nurul cadangkan korang jugak consume sekali dgn this pure collagen utk bulan yg pertama..after that..maintain secrect white je or apa2 produk..koang jugak boleh guna this produk sahaja ..sbb kolagen adalah sgt bagus utk kulit
to be honest..this pure kolagen memberi 10kali lebih penyerapan daripada aura white dimana kesannya utk kulit lebih cepat ..thats y dicadangkn masa mula2..consume 2 sekaligus after that maintain ngn secret white je..


dia adalah 100% pure hydrolyzed marine kolagen..tidak dicampur dgn apa2 utk membekalkn 100% kolagen yg sebenar pd kulit.as u know..apabila umur meningkat ..kolagen dlm badan mkin berkurang n pastinya akn ade byk masalah terjdi dekat kulit..
formula mutiara kolagen ni dihasilkn memalui proses multi-state extraction..ia dipekat, disteril n dikeringkn mjdi serbuk halus..
antara kelebihan dia-mudah diserap oleh badan(mudah utk kolagen bekerja bg memulihkn n menggebukan kulit)..meransang badan menghasilkn lebih kolagen..tiada kolestrol n lemak..hala..sumber dari ikan..diluluskn oleh KMM dan ianya adalah produk kolagen asli..tidak berbahaya n tiada kesan sampingan as dia hanyalah bahan semulajadi..

kesan pengambilan produk ni
1-2 minggu_ kulit yg kering n kusam biasanya akn jdi mkin licin, lembab n halus
2-3 minggu-garisan kedut halus mula ilang, liang roma n pori mkin mengecil kulit akan lebih anjal, tegang n makin gebu..
3-4 minggu-bintik2 hitam..jeragat mula ilang, kulit menjdi mkin tegang n licin n lebam2 bawah mata akan mula menghilang..
selepas 4 minggu-pesakit gout, sendi n tulang mula sembuh(kalu diambil secara berterusan n teratur)

my suggestion: makan utk bulan pertama sahaja bg baiki segala masalah kulit and after sebulan kalu dh nmpak perubahan..boleh maintain or stop..dicadangkan amik ngn produk lain seperti secret white or aura white sekalgus utk bulan prtama..then after sebulan..just continue dgn pemakanan tambahan secret white or atau apa saja produk yg korang guna..

cara mkn: 2 hari sekali..makan b4 tido..boleh dibancuh dgn jus like sunquick or air kosong
just sharing..tiada pksaan dlm membeli..
hope korang jelas dgn this produk..insyallah..pemakain yg teratur akan buat kulit korang menjadi min cntik n gebu
wanita, remaja umur 20tahun ke atas, lelaki,hamil n menyusu sume bleh consume..tiada pantang larang..

dont u know?
betapa gembiranya melihat perubahan kulit terutamanya sekarang 
nurul dah kurang bermake up..husband sgt x suka nurul kenakan make up..


me latest..hampir keseluruhan masalah muke berjaya diatasi..
sekarang cuma tinggal eyebag saja..itupun makin berkurang tp bit slow sbb nurul mmg berjaga mlm jaga budak gemuk ni..

harga untuk secret white: rm80
harga untuk mutiara collagen: rm 80

add pos rm 6

kalau amik keduanya..postage free
untuk order:
plz pm me on my fb

click link ni..nurulbadiah

or email: nuyulbadiah@gmail.com

or sms:0129223221 (digalakkn pm dekat fb or sms saja ye..

15 comments:

boni kacak said...

menarik produk ni :)

FhS. said...

1 jar tu tahan brape lame yer?mutiara collagen tu pon bancuh dgn air ke

FhS. said...

1 jar tu tahan brape lame yer?mutiara collagen tu pon bancuh dgn air ke

Fifteen Pril said...

Hi~ Jewelry Making Supplies here =)
fifteenpril.blogspot.com

wan hashimi said...

macam menari. tapi boleh ke lelaki pn nk gune ? hehe

Shine FS said...

Adakah isteri / suami anda bekerja di luar pejabat atau kerja lapangan? Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari? Adakah anda masih ingin kekal Cerah?

Call / Sms: +6016 2715447
Email: 772shine[@]gmail[.]com
Google up: Shine FS

Anonymous said...

kak nurul, bole tak nak tau ape ramuan dlm produk ni. tq..

Ziera Ieyah said...

sis,pkai ni ade kena pantang ape2 tak? cm xleh minum kafien ke ape ke??

yaya|azura said...

Ya Allah... buchuknya Balqis! Hihihi.... tembamnya budak ni...

Dah lama betul tak masuk blog ni. Hari ni baru nak rajin jalan-jalan tinggalkan komen.

Congrats dah jadi ibu kepada seorang anak yang bambam semoga tak sakit lenguh-lenguh pinggang mendukungnya. Hehehehe.

Love. <3

ayu aiman said...

Vitamin semulajadi utk kecantikan kulit..
Jom singgah. .

http://sayasukavitamin.blogspot.com/?m=1

Fatimah Bt Tony said...

menarik juga produk ni. :)

secret white said...

PRODUK SECRET WHITE SEMEMANGNYA BERKESAN DAN SANGAT BERKUALITI SERTA BAIK UNTUK LELAKI DAN JUGA PEREMPUAN. THANK YOU VERY MUCH TO NURUL BADIAH FOR THIS INFO...

secret white said...

Thanks to NURULBADIAH for this info...

Secret white sememangnya produk yang berkualiti dan memberi kesan yang cepat dan semulajadi tanpa kesan bahaya atau mudarat kepada pengguna. Ianya baik untuk lelaki & juga perempuan serta kanak-kanak yang aktif bersukan atau berjemur panas.

eryzazaihasra said...

salam nak tau psl collegen tu if abk lps tu stop kulit akn blk pd asal atau camana, berapa kali abk leh jdkan kulit cerah

harisa annia said...

Sekiranya kolagen yang diambil mencukupi bagi membantu tubuh badan, pastinya kulit juga bertambah keanjalan seolah-olah kelihatan semakin muda. Ini disebabkan sesuatu produk yang diambil itu, mampu membantu membekalkan kolagen tambahan serta tubuh badan juga juga meneimanya dengan baik tanpa kesan sampingan. Pastinya produk tersebut mempunyai kualiti dan kebaikannya tersendiri. sekali gus menjadikan anda " YOU R BEAUTIFU"