26 September 2010

i love red!!


I love Red , it’s my favourite color!!
omaigod!!ini satu keobsesan aku yang dari dulu lagi..i love red..kalau boleh..dari atas sampai bawah..aku nak pakai sume merah..kalau korang xpercaya..nanti korang tgok la my next2 post nanti..merah je memanjang...

merah ni kalau dicongak2..adalah warne warning kan..mcm kat traff light, merah kene berhenti..pastu..kalau da kawen kan..kalu dah kaler merah yang keluar..opps..sorry abg..tonite cannot.kan..kan??pastu lagi..kalu tanda2 caution ke..ape2 ke..mesti kaler merah..so kesimpulannya..merah ni simbol garang..hah..itulah aku..

orang cakap..red attract men to women..betul kan kn?kan merah tu sexy..kegilaan aku terhadap red ni..sampaikan sume anak2 kecik kat dalam tuh sume merah segala..awww..aku kan seorang perempuan yang bercita cita nak kelihatan sexy didepan suami...

merah ni kaler cinte kn..kalau bagi rose merah..tanda hah..u love me kan..kan..Red rose is connected to love, red is the colour of heart, red dress in romantic, the tale of colour red and it’s enduring love goes on and on..yess..sumenye red.red..

pastu satu lagi..kalu pakai kaler merah kan..memang sangat mudah untuk buat diri kite diingati..nati kalau nk ckp psl kita..org akan cakap..ala..budak pompuan yang kat belakang tu.,.yang pakai baju merah2 tu..kan senang??terus je aim..

ni kesan negative yang aku alami pasal red ni..time kecik dulu aku pernah kene kejar ngn 3 ekor lembu time beraye..pakai sume merah..dah la dekat paya..punye la takut aku.lintang pukang aku lari..sampai tercicir kat tengah jalan duit raye aku..dah la seharian beraye baru dapat berape hengget je...sampai sekarang aku dendam ngn lembu and tuan lembu tu...

ini..bukan zaman aku main2 air paya lagi..ini zaman aku keluar dan menghabiskan duit pulak..still..red color is my choice..

Girl in red
Urusan berpoya poya in progress

muka nakal seperti ini harus..perlu..wujud..and wajib ada
perkara melantak ini dirancang..tetapi ianya bukanlah gambar candid yang dirancang..

sume gambar saya suka sampai rasa2 nak letak semua dekat sini..

p/s: dia kutuk sebab aku xletak gambar bf aku dlm blog..jawapan aku senang je..aku senang begini dan bf aku pon xsuka aku letak gambar dia disini.xda benda nak dihebohkan kot..makanya engkau..engkau si anon..behave when dealing with my things..jgn sembarangan menuduh..itu saja sekian..

25 comments:

::..pr.skYleto..:: said...

Owg kulit putih mmg sesuai pakai warne merah an..=)

Anonymous said...

sbb engkau nk jaga market kau. tu sbb x letak picta bf ko! mg dak yoh nok nipu org blake r. koya comoy. berat nanang mg ni. koya molek aku tgk mg geng!

bf mg tu bnyok doh cte ke aku. ke mg nok aku bkk se se cte ye ke aku?

ed shahir said...

orang cantik memang sesuai pakai kaler terang2 nie.lagi menyerlah.hehe..

* jangan sampai kena kejar lembu dah la.ehe.:P

+budak gem0k+ said...

nice...

Kuman Chaos said...

kalau aku pakai merah sure gerhana seminggu ahahaha... sedapnya lauk nasi dia....
kumanx "Biggest Loser" entry

Hidup aku... said...

wah, sangat merah..
haha, smart
like3~

Maizatul Akma said...

red is my obsession~

amey said...

anon yang comment disapproved

salam.
jgn sakitkan hati my girl lagi.
sy tidak pernah dan tidak sesekali pon bercerita mengenai gf sy ini kepada sesiapa.
ini adalah sebesar besar fitnah dan saya tidak akan memaafkan kerana saudara/saudara menggunakan nama sy.
gf saya mmg tidak sempurna, baik buruk gf sy terima, tetapi anda tidak perlu bersusah payah mahu memburukkn gf sy lagi.
sesungguhnya azab Allah maha besar.
jagalah tepi kain sendiri.gf sy ni ada kehidupan sosialnya sendiri.dengan siapa dia berkawan.saya membenarkan kerana dia akan bercerita pada saya walaupun cerita itu pahit utk saya dengar. sekiranya ada yang dia sembunyikan, biarlah dia.itu hak dia kerana dia belum sah menjadi isteri saya.she make mistakes and she correct it.sebagai manusia, anda jangan terlalu cepat melatah melihat kehidupan org lain.
oh.jangan selalu memberi ayat kasihanilah saya sbb gf sy hanya mempermainkn sy..sy tidak rasa dipermainkan walau sedikit pon.

sedikit hairan kenapa anda lebih mengetauhi pasal kehidupan gf saya,.ternyata anda adalah musuh dalam selimut gf sy.mohon agar Tuhan mengampunkan dosa2 anda..

dia tidak meletakkan gambar sy didalam blog ini pon, terpulang lah dia.market dia atau tidak.itu hak dia.sy yang jadi bf dia tidak kisah.inikah pula org luar tiba2 memandai psl gf sy.
sy tidak suka mencampuri hal kehidupan gf sy tetapi apabila ada org menfitnah bahawa saya selalu bercerita pasal kehidupan saya dengn gf sy pada anda..saya harus tampil membetulkan fitnah itu.

sepanjang saya mengenali gf saya hampir 9 tahun..saya tidak pernah nampak dia cuba untuk bermusuh dengan sesiapa..tetapi dia selalu menjadi mangsa orang yang berhasad dengki dengannya..yang mahu mencari pasal dengannya..mohon pada anda sudah2 lah.
jangan buat dia menangis lagi dengan kata2 cacian sebegini..Tuhan maha Membalas.

saya tidak mempunyai blog atau akaun google.tp anda sgt mengenali sy anon.

-amirul-

Ari Blog said...

merah tu berani...menawan..
tapi bahaye pn de..tkut kene kejar gan seladang..hihi...joke.

Ari Blog said...

merah tu berani...menawan..
tapi bahaye pn de..tkut kene kejar gan seladang..hihi...joke.

sab=) said...

haha. sis! nak agp ur bf as a brother in law la! hihi ley ea!!? huahua.

steady la sis!! ur bf back up!! cm tu la!! huhu. steady la bro!! huhu :)

pape pun. u look so awesome dear wif any colour!!

cEro said...

merah!!!!
aku pon suka..
tp suka lg putih!!

zam.enol.arep said...

merahnye.@_@

DeYa said...

aaaa.. nurul pasti lawa lah dengan merah.. kulitnya putih lagi, cocok lah.. hehehehe, tapi hati2 lagi dengan lembu ya.. hihihihi ^_*

AM SYA said...

sape yg jahat nk fitnah amer cmtu??

ishhh!!

sabar rumate syg

bia jela dorg tuh

kedengki betol ah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear sis, i love red as welll;DD chill with red k!

Phat said...

nice ;-)

honey amour said...

melapak ko yunk pakai kaler merah..aku suka gak merah + hitam...

Encik Tikus said...

huh ? kenapa usikan anon nie tak habis2 lagi nurul ? ish~ tapi kan nanti kahwin hantar kad jemputan dekat en.tikus yeaa ? kihkihkih ;P

RastaMat said...

hah tu dia Sang boipren dah marah..

hey anon without balls...!!!
are u jeles wif them??
they are so sweet couple lol..
if i were nurul's boy,
i dont like if she publish our so-called sweet pictures cos she is a freelance model..
yes, she have to care bout the market bcos again; SHE IS A MODEL..
dats all bout money ok..
don't u like money???

so, did nurul touch ur balls if she didn't publish her boy's pictures??
owh im forgot, anon like u didn't have any balls..

wakakakakaka...

such a LOOSER anon...

thezarasisters said...

Kita boikot si Anon tu ye.

Nurul,foto2 dkt ats smua lawa dear!

Pic the 3rd,
tu mcm artis embun mutiara?
mmg dia ke :D

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

salam aidilfitri...

saya suka merah juga...sama seperti kamu....
saya juga ada baji seperti kamu..hehehe [tak tiru okey]

reben pada baju saya di buat dengan butang..sangat banyak butang pada baju merah saya...huhuhu...

excited terlebih pulak...
huhuhuh
daaaaa

Zaer!! said...

yeah! i love red! hehe.sorry zaer xon9.banyak keje.neway,nice candid!

Marya Hana . said...

u cantek pakai merah !
sukaaaa taw :)

soffea said...

cantik. merah ngan u sgt sesuai. boleh la naik keta merah i, jom. hehe.

i pon love red. so damn much ;)