04 September 2010

selamat hari raya to my readers

from me with love...

dear my readers and followers..sorry i didnt update for such a long time..so busy honey..
well..raya dah nak dekat kan..puasa pon dah nak abis kan..
tp aku still macam ni la..mood raya pon tak datang2 lagi..huhu..kuih raya jangan cakap la..satu benda pon xbeli lagi..pendek kata..mood raya aku memang tak de la..yang aku tahu...membute je..celik2 mate..terus g dapur tnye mak aku..dah siap belom masak??semalam pon mak aku dah sound..ape along ingat ni kedai makan je sedap2 hati je tnye dah siap ke blom..haih..aku kena marah sudaa..

cakap pasal raya..kerinduan aku pada atuk dan nenek memang xdapat dibendung lagi..lain rasanya berhari raya tanpa mereka..kemeriahan dah tak de..bila mereka pergi...aku rasa kosong je...huhu..sok..sok..sedih aku..ni pon aku duk tunggu adik lelaki kesayangan aku balik ke tanah air..hehehe ..waiting for u brother..rindu giler..aku rindu sbb aku nak pau duit raye seribu hinggit dari adik aku..wahwahwah..dalam mimpi jelah kot..

namun..alhamdulilah..aku masih dapat merasai nikmat ramadhan..malah..aku merasakan ini ramadhan aku yang terindah..terima kasih tuhan kerana menghadirkan DIA..syukur sangat..DIA pon cakap nk bagi aku duit raye..konfum2..time die dtg beraye umah aku nanti..aku nak tadah tangan due-due belah ..duit raye baby!!hahah

alhamdulillah jugak..aku merasakan aku telah banyak berubah menjadi muslim yang lebih baik...alhamdulilah..kata-kata pedas yang ditujukan pada aku, aku anggap sebagai dugaan..with all my heart..aku memaafkan mereka-mereka yang telah mengusik dan menghancurlumatkan hati aku..we are human..we are not perfect aite?so..i take this into account..forgive and forget...

Regardless, on this Hari Raya, saya..NurulBadiah Lai would like to wish everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin! Forgiveness for my wrongdoings and words which are uttered accidentally..

p/s: syg..I know i have not been very nice to you..i seek for your forgiveness baby..hope forgive me for that..btw..i love u honey. i mean it..tp xpe..hari ni i mintak maaf..esok2..i buat lagi..okey??ala..tahu awk syg saye.kan..kan..

p/s/s: for the haters..selamat hari raya..maaf zahir dan batin..i wish..God will bless u always dear..

p/s/s/s: With all the onion chopping and the chili blending, my hands feels as if it is on fire..hahaha..(sapa tinggal kat terengganu..datang raya rumah aku k)

whats next??
g bazar dulu jom!!!nyamnyam..

23 comments:

ayu cheese cake said...

selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri sis
(:

Nurulbadiah Lai said...

ayu-THANKS DEAR..selamat hari raye to u too my dear..muahhxx..love u lil sis

nur husna said...

slmt ari rya ye. hehe.

iJa said...

slmt mnymbut ari raya nurul :)

honey amour said...

same here..posa penuh tak?? hikhik...:) maaf zahir batin yer..

Sharkox said...

Selamat hari raya ye..

-sharkox-
Cerita Jejaka Hensem dari Sintok

db cooper said...

slamat hari raya dari gua

kay shafiQ said...

slamat ari raya fashionable girl .. :P

Hairil Rizal said...

Selamat Hari Raya in advance Nurul..

Keep the smile for us after Hari Raya ok!

Anonymous said...

huh

Anonymous said...

stop la memainkan perasaan lelaki ok.
u melayan sana sini.
u bg harapn sane sini.
usha laki sana sini.
stop la ok.

u noe me.

Derus said...

selamat hari raya juga...blk tganu ke tahun ni..kalau balik hati-hati ek..

Nurulbadiah Lai said...

anon- saya xpernah melayan sana sini..
xpernah bagi harapan sana sini..
xpernah usha laki sana sini..
i just knew several guys yang close dengan i..they all sume baik okey..
sorry..if i ignore u..dont be sad okey..dont expect much from me..
if u just come here..just to say nasty thing bout me..plz stay away..
again..
i dont know u...i never know a jerk like u..

so...it is true la..selame ni i know u yang selalu komen kat blog i psl anon kan?u ckp mcm2 kat i..pastu at last..u letak plak komen mcm ni?are u my secret admire??

sorry to say..bg i..u hanya nak memalukan..menburukkan i..mmg i rase nak mencarut kat u.i.ve done with it..dah lama i bersabar n sorry..baru je i memafkan u..tp demi Allah..i xkan pernah memaafkan u..bulan pose weh..sedar la skit nak sakitkan hati org...what the fuck!!!!!!!!!!!!1yess..u are...

Pinky Pixie said...

slmat hari raya juga..
erk.. jgn mara2 bulan puasa ni.. sabar ye syg. =)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

jgn mrh2, nnt sis xlawa :D i love u kakak cntik ! selamat hari raye :)

Encik Tikus said...

hmmm. entry happening tapi tengok comment-comment nie tak happening pulak :(

HaNTwO said...

selamat hari raye.... ;)

ceguzeha said...

selamat hari raya kakak..
mintak ampun dan maaf zahir dan batin yek.
halalkan apa2 yg termakan terminum..
kalau2 ada terkasar bahasa..harap maafkan ea..

semoga syawal kali ni lebih bermakna...
:)

ARC™ said...

:) tiap hari tgk gadis cun
kitorg slamat je thnx eh
korg take care jugak ktne pun berade...syg bf elok2 :P

AiDa AzRyN said...

Selamat Hari Raya~ Maaf Zahir dan batin.. :)

Sky Nur said...

alu kak.... slamat ary raya ea....
kite nak wet raya!!.... ahaha....

::..pr.skYleto..:: said...

kak...jgn mare2,sabar k,owg tuh jeles kot..pepepun,camat ari raye ek.=)

L Y N said...

selamat hari raya aidilfitri! :)