19 September 2010

syoknya raya...

update!!
raya dah lepas..tp aku bz giler..ni baru ade peluang nak update..actually aku bukan nak update sgt pon..tp terkenangkan nak show off baju raya..sanggup nyah!!hakhak..

first raya..
aku xpergi mana2 pon..just stay kat umah..pergi umah nenek aku and umah boyfie aku jer..itu je aktiviti aku time hari raye pertama..

testin..testing...aku sangat dibenci oleh cermin tu..sbb berpuluh kali aku duk mengadap and bertanya kat cermin..sapa paling cantik ka atas dunia ni..die diam dowh..maknanya aku xcantik lah tu..jaga kau cermin..!!hakhak..


posing dulu..mcm biasa..always pose like a model even aint a model..wekks

awww....

second raya..
time ni baru aku g beraya kat umah kawan2..melantak je aku hari tu..i wish hari2 hari raye coz umah kwn2 sume ade mkanan sedap2 dowh..


baju raya aku yang ni cantik..aku suke..show off!!memang!:P

datin tia dengan rama-ramanya..

1st time jumpa dia..she's a blogger..very nice and sweet one..fisha miss u..

3rd raya

aku xsuka pakai sutera..thats why xbanyak gambar..peace!!
im so happy!!thanks Allah...

meet my PA+ my bestfwen+ my enemy,

4rd raya
aku just rotate baju raya tahun lepas..xde bajet dowh nak buat baju raya banyak2..






kenapa aku suka ambik gambar kat sini? seni bro.korang apa tahu...hahahhaa

pen off...

p/s: thanks for all the followers..really love u.sorry if xsempat nak jenguk blog korang..very bz + internet line so sucks..

19 comments:

Liya Laa said...

chantek la nyah. kihkih

::..pr.skYleto..:: said...

hihix..yg pasal cermin tuh mcm dlm citer snow white pun ader....huhu..=)

L Y N said...

cantik!! pALing suka baju kaler pink you tu!! :D

Maliq said...

huhuhu :)

ed shahir said...

sakan aih..hehe..tapi takpe,orang lawa macam mana pun tetap lawa.hee..seni bro..:P

Notami said...

salam..waa..album posing di pagi raye nih! :)

Khumaera Ismail said...

ya..i also loike ur pink baju../ngeh2..=)
eh, u owg trgnu ea?? bkl adik ipar sy owg trganu jgk..haha~saje impom..mane la tau kot2 sedara mara u ke..hihihi~

rafiq said...

adoi...demam kot dr 1st raya smpi la raya ke 9...huhuhuhuhuhuhuhu

ENCIK TIKUS said...

selamat hari raya ;) bile ehh nak jadi model ?

AiDa AzRyN said...

nice la babe! ;)

ina said...

ahaks.. saya seperti mengenali lokasi shooting raya anda di hari raya ke 3.. huhuhu

Azhar said...

ewah.. beraya sakan ye! hehe

Selamat Hari Raya~

cik mas said...

cantik sgt...paling suke pic baju raye yg dh rotate kaler pink 2..hehehhe.. :)

honey amour said...

baju kebaya merah hitam ko tuh....haish !!! jeles !!!

ARC™ said...

huahauhaua sangat chantek!!warne warni~~~

ieqa said...

sukanyeeeee baju raya pink tu. cantikkkk :D

alinac lover said...

saya pon suka rotate baju tahun lepas..hahha

SURIA AMANDA said...

cantik2 gambar..kamera jenis apa yer? lagi satu..muka awak iras2 darling Ngasri la..tapi awak cantik lebih dari dia...

efa fairuz said...

cantik baju raya nurul.. speshly yg pink tu.. yg sutera tu pun tak kurang cantik, merah gittew.. hehe