23 October 2011

kejadian kejadian buruk yang berlaku

hai everybody..
agak lama setelah kali terakhir tak mengapdet blog..
banyak sangat perkara nak di ceritakan kat sini tapi tak tercerita cerita..
ok sebenarnya busy..cerita tak de pon..

that day my blog kene hacked.pitam gak sekejap sebab sebagai manusia yg innocent..memang tak tau nak buat apa sekadar termenung kat depan laptop and try log in berkali kali even dia dah cakap..ur password does not match.
kebodohan yang ketara adalah log in berulang ulang kali even dah tau tak dapat..
bernasib baik sebab ada yang sudi tolong recover everything..terima kasih je yang mampu ucap..nak ajak kapel pon..kite dah berpunyer..**special wink..

so kepada hacker..please jgn buat lagik kesian kita..
kalau hacker tu orang dari bulgari seperti apa dia cakap tu..
urmm nak cakap camne erk??
ok la..sserunhhie&*nmhdjhd lallhdhywuu..(please jgn buat lagik kesian kita)
enuf.

tetiba gak hati yang hampir riang dikejutkan oleh satu blog yang amik picture aku without permission pastu diletakkan sebagai contoh di dalam entry yang agak melukakan hati aku..memang marah sgt2 tapi sekejap je sebab selepas aku suruh dia remove..dia remove and say sorry..tak pe maybe dia tak sengaja and aku maafkan..

kepada sesiapa yang budiman..you all nak amik mana2 entry ke..apa ke..everything la..aku tak kisah and langsung tak marah..tak perlu mintak permission and tak perlu nak mention nama aku pon tak pe..sungguh aku tak kesah..lagi pon..semua ni hanya pinjaman je..
but please..dont hurt me..please...

lagi satu..aku faham tak semua agree ngn apa yang aku tulis..its okay aku tak marah..u guys can give your own opinion..tapi please..use the proper words..dont be rude..kita manusia ada hati dan perasaan bukannya kite jenis tak de hati dan perasan.

semalam tengok bola kat stadium. terengganu v selangor..
pergghhh meriah..pastu menang lak..rasa berbaloi baloi baloi..
suka pada orang yang beradap tak suka pada yang racist..
tak sabar nak tunggu final kehkeh...
peteh ganung peteh!!



muke eksaited giler nak masuk stadium..


terlebih drug!
maka terlebih eksaited.

dia rasa mcm dia yang maen kat padang tu kot..

thanks for reading this

54 comments:

aiskrem said...

best kan kena hack.

terajang je skrin kalau tak boleh masukkan paswerd

♫ Ct Hajar ♫ said...

wah minat bola !

cik wanie Lovela (CWL) said...

kakak kita comel..sbb tu pemain ganu sunguh2 smlm hehe

Anonymous said...

memang agak kelam kalau blog kena hack ni...lagi satu pada org yang ambil gambar kita lepas tu buat pula entri bkn2 agaklah menyakitkan hati ,andai kata nak menegur pun ada caranya bukan dgn mengaibkan pd yg menerima...

yuyu Zulaikha said...

wahhh.. blog yuyu pun kena hacked juga.. siap dia tukar pass, last last selamat, dapat balik.hmm

Nyssa Nuar said...

sabar la sis keyh... laen org laen ragam sis.. byk2 kan b'sabar keyh! heee~ mesty abah nysa dah melompat kat umah sbb ganung menang! hahahaha

Miss Xyz =) said...

muka eksaited tu pun, muka comel. (^^,)

NOVA said...

amboiii... diaa.... kaki bola rupanya... hehhehe... comel ar dia siap pakai ikat2 kt kepala plak tu.. hehehehe

Terbang Bersamaku said...

blog kena hacked..? bahaya tue..ape2 pun sabar ye..dan jgn putus ase ber blog..teruskn bloging ye..=)

penyisir rambut said...

tak fhm dgn hacker tsebut..pe yg dia dpt tah...kepuasan ke??
pape hal pon tganu tbaek!!!!
hope dpt mng PM....

SitiNurIzzati said...

kesian k.nurul kan.....hacker ! damn you ! haha

Hishyamuddin said...

sabor je la..huhu

wohoo..sek kite gi gok stadium mlm..haha..molek2...jupe di s.alam pulok..

Nini Mohd said...

nasib baik da yang dapat tolong recover. tukar la password yang susah susah orang nak guess, & tak sama ngan nama @ birthday kita.

http://ninimohd.blogspot.com

nuruashia ♥ said...

peteh ganu peteh hihohoho...
congrates laa ganu menang hehehe =)

ester xanserveir said...

hmmm...xsuka hacker..so lucky xjd hape2 kat blog..alhamdulillah

zaty said...

kena hack?patotla lama tak nmpk..nasib baik boleh trace balik kalau tak sian sis.byk2 sabar k. :)

Eyka said...

comeyy! hehe:P

hidayahjamal said...

teruja kan

hafizah alias said...

kak nurul comel sgttt!
pakai headband tu nmpak cam kanak2 riang je :)

cik fa said...

hehe..comel je muka g tgk bola

Ayien Ocaca said...

hehe..k pasni yien amik, yien x mention lgi k :)
tenz kak....
heppy blogging :)

Faieza Maddaru said...

uhuuhu...mmg bnyak benda yg belaku 1 masa...sabar na, mana yang baik jadikan teladan mana yg buruk jadikan sempadan...doakan saja mereka diberi hidayah supaya tak wat jahat kat owg ,...hehehe

Izyan Masri said...

AMBOI KEMAIN SERONOK KAK NURUL.MENTANG2 LAH TERENGGANU MAKSUD FINAL YERK.HEHE :D

hanabunga said...

tu lah pasal.hana pun terkejut gila buka2 blog ni ja keluar gambar tengkorak =.=

tahniah ganu menang!

B33HA LoV4to said...

semangat tuh! peteh ganu peteh..:D

ckin said...

kesian akak...bersabar ye..

syahiraaghani said...

hobin jang hobin ! kite tgk sape menang. haha

fatin hamama said...

u look sweet smile nmpak gigi..laen lah dr others pic you.=))

Miss Eiza said...

i wont hurt u , hehehe.

Adam Mikhail said...

semoga terengganu berjaya melawan negeri sembilan. keh keh keh

Fad said...

patutla nurul lama x update..miss nurul..sabar eh

raje carl said...

dia masih ada budi pekerti tuh .. hihi nasib dea say sorry ^^

ain dzaya said...

ta sangka teree bahasa bulgaria..
geli2 ank tekak menyebut
nway sia, sabar ea..moga ta berulang lagi kes2 yg ta di ingini

Emy Sharmimi Nadia said...

salam..akak, sy ade bkk fb akak..sy add...hurm..tp kan, btl ke tu fb kak?? sbb bila sy tny nurulbadiah klon ke ori dy xbls pape pon.. fb akak ke tuh?? penuh gila gmbr akak..

Anonymous said...

kakak..comel giler okay!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ok akak penyokong RW yg kalah di tgn ganu tu , thn dpn kita jumpa di final k ahaks...

tomatokering :) said...

sama lah kak nurul . saya last week pon kena hack .. da lama sgt tak bkak blog then baru nak update kena hack .. nasib dapat balik .. huhu

Nurulbadiah Lai said...

thanks for de comment korang..lap u lebih la..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

DIA SAJ NAK NAIKKAN RATING DIA.. PADA PENDAPAT AKAK LA.. FOLLOWER NURUL GERENTI PG BLOG TUE.. MCM2 CARA ORG NAK UPKAN TRAFIK NURUL.. MCM2 MANUSIA NE KAN?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

entry apa sis? masalah hackers lagii..uh pasti sgt jerk rasanya!

well, sabar ye, ujian..
ha'ah lah asyik ganu je menang sekarang.....kelantan mana kelantan? kalah terlebih awl..haha

Diyana said...

Wah best gila tengok bola dekat stadiumm !

peteh ganu peteh !

MamaKaisah said...

itulah yang dinamakan manusia..
taunye asyik nak PHD...
yg penting empunya blog sentiasa sabar dan tenang menghadapi ragam insan2 yang x tau bersyukur..

;)

Galaxy said...

nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

O'gosh said...

amboi..bukan main lagi dia ye..nampak je soft tapi hardcore fan bola rupanya...

Nur Aischa said...

haha kak badiah peminat tegar bola rupanya ya :D

Ir. Harry said...

tu diaa...
fan tegar t'ganu...
like..

IEQAH said...

yeahhhh rinduu sis..mjur da okayhh..sis bg je gula0gulaa hacks kat depa.HAHA

misz molecule said...

JOM AH KITE PAKAT GI TENGOK BOLA KAT SHAH ALAM PULOK..

MAT SAID TANGGUNG DAH 50% TU.


TERLEBIH MUROH DOH TIKET BOLA..


PETEH GANU PETEH :|

alexa yussida said...

hye cantik!!

patutla lama tak update :)

Anonymous said...

cepat2 la buat entry baru.. kosong je x dapat baca tulisan kamu.. jgn la ambik masa terlalu lama nak tulis blog...wa.....sediy rasa hati sbab x dapat baca tulisan2 kamu...

Cik tikah said...

mesti panik kn bila blog x leh bukak. huhu

man said...

Terengganu vs Negeri Sembilan.
gi stadium juga ke...

AL-AFIQ said...

tapi ganu suda kalah.apa cerita ni.hahaha

efa fairuz said...

comel je si nurul ni sengih nampak gigi.. sweet sgt, selalu kan senyum mulut itik tu.. hehehe