27 February 2012

my cat so gayyyy!!

i have a cat and named it as Snow..a male cat actually..Snow ni manje nak mampus mcm perempuan okey..aku lak mmg suka melayan sangat2 as i love cats very much more than i love my fiance!!ya ya..im so mean!

my cat ni memang sangat2 gentlemen okey..u know what..kalau aku kuar malam2..macam pergi top up ke..konfum dia akan follow aku sampai kat jalan besar..then dia akan tunggu kat tepi jalan sampai aku balik..ohsem okey!!my cat ni according to my mak..mmg tak lekat kat rumah..kaki lepak and gengster kampung kot hahaha..tapi bila aku ade kat rumah..especially weekend..memang dia tak kan pijak tanah..mean that dia tak kan kemana kemana kalau aku ade..that why aku kate gentlemen sangat!!

sebab dah closed sangat ngn aku..perangai dia pon agak2 semacam aku..giler lensa okay!!!kalau aku panggil je his name..and dia akan posing kaw2..siyes tak tipu,,

and i know his dirty liitle secret!!

he is tooooo gay!!oommmjay...
nabi tak ngaku umat sayang haha!



alone..memang bab2 buat muke sedih..juara!!
kat kawasan umah aku lak..dah xde female cats..
memang desperate and lonely habis la hahaha..

and then satu hari..aku macam omg giler when aku tgok my cat doing THAT FUNNY THING with another male cat and now diorang macam kapel je..hahaha..no kidding yaw..
so my presumption is..Cats, when they are horny , they do not recognise gender . they will go after whatever cat is available..

i try to explained that thing is strictly NO but they surely wont listen!
so dont say that i didnt warned them..Ha...hahahahh...ha.

my cat= camera addict +gay!!

first..


aku cakap..snow..posing mcm lover2 gitu..and aku tunjuk la ngn reaksi camne nak posing..
and thats the result..
he did it..
omjayyy..comel giler okay!!


second..

aku cakap snow posing mcm puffff..
(that isyarat yang aku guna bila aku nak gitau dia yang aku letih)
and he did it..
konon2 letih lah tu..
so cleverrr la my snow.


Third..

aku gitau, snow posing mcm kakak zzzz..
and he did it!!
he really did!!
sebijik macam aku tidor kn???

haaa.told ya..
my catt sangat pandai posing....

and lawan tokey too!



he really hate when i hold him each time nak amik gambar..
okey fine!
nak posing sendiri ya..

before kawen main kucing..
lepas kawen main ngn baby lak..ohsem bangat!

sangat comel kn????

Thanks For reading this..

44 comments:

Mohd Ridwan said...

Terbaik entry hang...comei sungguh kucing hang tu! (^_^)Y

Liyana said...

heheheheh lawak ok

kucing sy pun gay, hahahahha skrg dh jadi samseng kampung dusun, siap ade parut kat dahi, hahahhaa

Eiyra Nu-Qi Ra said...

hahahha....chumyl....kte pun suka sangat kat kucing...kalau nak maen game pun kte letak kucin...hihi..

sama mcm sis nurul, kte bahasakan diri kte 'akak'...hahahhaa...rmai y ckp kte xbetul...hihi

fathiahRAIHANA said...

amboi kucing pun pandai posingggg :D
macam tuan dia, hihihi.

Phat said...

best main ngan baby sendiri tau nurul

PaK PiS said...

romantik tgok kucing tu..haha

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
MiSz fiFiEyQa said...

Haha....hensem la Snow ni....tapi cian pulak dia ni desperate...ngeh3...ahhhaaa ape kate kite jodohkan Snow dgn kucing sy...her name is Kiki...leh la kite berbesan nnti....ahaha... **tetibe..

Eyfa Zalifa said...

sangat2 comel kak badiah..sangat comel..haha!pandai lah dia pose....comel sih..:)

yang org yang pegang kucing tu lagi comey..heheheh:)

syamimi fatin said...

comel je, pandai dia posing...

laskar pelangi said...

kak nurul!!
saya pun peminat si meowwww yg begitu tegar dan tegar! nak kata suka sangat2 kucing la ni:)
Hihihi~~
kucing serius manje gila kan bila kita manjekan depa. fuhhhh! bila dia dah start manje2.mulakan muka kita ni,dia nak jilat jilat..eii geli gk kadang2 dgn misai panjang dia..ehehe:))
pandainyaaaa snowww kak nurul posing:) cam tuan dia gak manje2:)

nuruashia said...

ehhehe.. comeyyyy laaa..kalo kucen nuru plak pengkid hahaha

Syazwan Che Deraman said...

snow snow..
ada jugak cat gay.
kesian..
hehehe.

have a good day.

SuNsHiNe said...

suka sgtttt baca entry2 kak nurl..sgtt ohsemmm...hahaha..:)

umie naziera said...

seriuss sgt ohsem!!hehe,untongla bila manusia syg kita then haiwan pown sayang kita :)

♥AieN ChoiN♥ said...

hahaha ! serious..giller comel..owsem sis ! pandai posing depan camera..hehehehe.. :)

AsH ShiKaNo said...

comey macam akak :)

najwawa said...

akak, akak takde twitter ke?

cik najihah said...

so comel lah kak :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

i am soooooo jealous with u!!! sebab zuan takde dan tak boleh bela kucing kat rumah..

fifie said...

Can I have your cat ? Haha. Kucing kesayangan fie dah dicuri orang. Sadis gila rasa hati.

fifie said...

Can I have your cat ? Hahaha. Kucing fie dah di ambil orang, dicuri dengan lebih tepat. Sadis gila Grrrr.

Mya said...

ahha comelnya suh kucing posing2! kucing mya sombong sangat tau, memang tak layan mya langsung heehe =p

ps: thanks sebab sudi follow blog mya. i love your writing much! keep on blogging tau =D and i'll always support u dear ^o^

Anonymous said...

hi dee hi nurulbadiah.blogspot.com admin discovered your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

starzieti said...

comelnye kucing sis. bersih je. :D

ria said...

bestnyer :O

nawariah :) said...

sangat comel kucing tu. hee comel je akak :)

Tara Asrar (NEW) said...

wahhh.. comel gila Snow..!! photogenic lahh him :D

Realname Hidden said...

cat gay?gile lah snow ni..hehe seram bunyinye..:)

Orked Cleopatra said...

COMEL GILER SNOW, KENA TUKAR NAME LAA KAK, BAGI NAME GAYDIK...HAHAHA....YG XLEH TAHAN PANDAI NYER LAA...

WHEN WE DONT HAV FRIEND, CAT WILL BE OUR BFF...SURE THEY DO LISTEN TO US...:o

Iffika | Ruslan said...

Ya Allah kak .. comel nyaaaa ! sumpah comel . sy mmg addict sangat kucing ni tak kisah le kucing parsi ke siam ke . kucing kurap kat kedai tepi jalan pun saya suka panggil .

Faieza Maddaru said...

hihihi kucen tu nmpk garang lor....hihihi tpi tuan punya kucin ttp cun...

Kasih nur azie said...

kak...kucing kita pun gay gak....

Ira Nira said...

comel =)

Ira Nira said...

comel =)

aniswany said...

xpa..try nasihat dia slow2..nnti dia kembali la ke pangkal jalan...hikhikhik

alya_sygs said...

alolo, comelnye kucing tu :) hihihi

Izyan Masri said...

COMEL TAPI MATA DIA MENAKUTKAN.HEW HEW:D

Izyan Masri said...

PUTIH MCM SIS NURUL :D

ZaroL said...

Meoww meowww...i miss my cat already while reading this entry.

Hishyamuddin said...

hhahaa.. lawa muka dia.. gay rupanyer.haha.. mmg best bila ade kucing hok suke ikut kite g mane2 je ni, manje..dulu ade sekor hok kacik gituh, tapi dia sudah tiada..huhu

Maya Diana said...

so cute...nice entry dear...kalau boleh share la kat rakanblog .com

please click>>
RakanBlog

Anonymous said...

Hey there! I simply would like to give you a huge thumbs up for the great information you've got right here on this post. I am returning to your blog for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]click here[/url]

AlFatihah Hassan said...

Xminat kucing. Tp baca entri ni tetiba rasa eager nk bela sekor. Takut nasib dpt yg lesbian je. Hahah.