18 August 2010

yess..im a shopaholic and i die because of it!

WHY..WHY..WHY..kenapakah...kenapa semua benda kat dalam dunia ni nampak cantik dimata saya..haih..xtahan menaggung nafsu ingin bershopping...macam apa yang berlaku hari ini..

dengan bangganya berpakaian sebegini..dengan niat hatI yang suci..mahu melakukan ini..berbuka puasa..dengan membawa duit yang cukup2 makan je..saya telah berjanji..saya tidak akan menbedal apa2 melainkan makan kenyang2..pastu balik...
tapi malangnya....ni la tempat kejadian..owh..cardigan ini sgt menggoda saya...lalu saya try sesaje..tiada niat untuk membeli....

apatah lagi dia ngam2 ngn baju brown yang saya pakai..maka manusia bernama nurul badiah ini..sudah tergoda sgt2..layaknya sang isteri di ranjang melihat suami yang handsome menunggu untuk dipakai(wakakaka)...

akhirnya..terus pakai. dan membayar..hehehe..perempuan nama nurulbadiah ini...haih...
opppss...
kenape?kenape??kenape yang kaler pink ini pon cantik...haih..maka perempuan sengal ini menbedal kedua2 nya sekali..bersame 3 helai shawls..senang nak match..heheheh...

kesannya..jenayah shopaholic ini telah membuatkan saya xboleh bernafas..coz..after balik...kat dalam wallet cume ade RM 2.80.waaa..mana nak cekau duit nak buat belanja bulan ni????im die..what the fish!!

p/s: syg plz jgn marah:(

22 comments:

~~NuR nAzLiNa sAiMoN~~ said...

hahaha...u r so funny, girl...nak yg pink tu jugak...lawa la....(^_^)

ieyka02 said...

kalu da nme gurl mmg xsah kalu x abes duet soping2..hik2..cardigan tu comel la..:)

ezzah k. said...

yg pink tu hot! me likey~~

rafiq said...

hahahaha.....kelaka3....:D tp kn...bulan posa nih..kawal skit napsu 2....cian cik abg syg kn....isk3

ceguzeha said...

santek lah cardi tersebut..
npe tak letak pic shawl skali kakak...
nk tgkkk

mr_abs said...

CHOMEL :D

CiK NaThRaH said...

cantekkkkkkkkkkkkkkk!!! i love it!

fndrocka said...

ni mesti duit berkepuk..ataupun byk sponsor..tu yg try-try terus beli.huu

CiK NaThRaH said...
This comment has been removed by the author.
The Queen Bee said...

cantikk ;)

humairah said...

pink tu cantik gile.. (bp hargenye..)
menarik sgt!

AiDa AzRyN said...

comey seyh kamoo~ hehe~ :)

Encik Tikus said...

wah~ bestnya. jeles-jeles ! ;P

dunspeak♥ said...

seorang perempuan sejati ialah mempunyai sikap suka shoping.! hehee

eqacashperlala said...

cardigan pink tu serious cantik gila

Bro Framestone said...

comeynye....

comey tue comey jugak... tp jgn sampai kering ek

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

~fisha~ said...

saya pun tak tahan nengok! shopping di manakah? cam lawa2 je... huuu...:)

Aidi-Safuan said...

hahaha... poser mata la lainkali. :P

soffea said...

cardigan pink tu cantik sgt ;) hey. i pon suke shopping. kdg2 niat awal2 je mcm takmo membazir. last2? haihhh.. sume pon nak beli. haha.

akuvision said...

ni nak kene tengok filem confessions of shopaholic ni cik adik nurul~jangan berhutang udah le heheheh

ayu cheese cake said...

cantik sgt cardigan yg pink tuhh. Gerammnyee ! hee sukee pose sis. Sumpah ! Lawa sgt :))

GaDis BuTtErFLy said...

yup, bila dah meningkat dewasaa, sume bendaa rasa nak try, bila tengok org pakai cantik jer, mesti nk pakai n beli... hemmm,cepatla keje.... :)