23 March 2011

Hari ini saya menjadi Duta Shawl@AyuCinta Online Blogshop..Terjah!!!

Salam beautiful..

meh nak habaq mai kat mana korang boleh shopping shawl yang cantik,cun, lawa, stylo tapi murah..ni haaa..jom ramai2 serbu blog-shop SHAWLS@AYUCINTA..

Saya..sesungguhnya diberi kepercayaan pada hari ini untuk menjadi Duta SHAWLS@AYU CHENTA..chewaahh..maka sudah menjadi tanggungjawab saya untuk mempromote blogshop ini dengan jayanya..Ayuh kawan2..support Nurul dan Blogshop Ayucinta!!

shawl AYUCINTA ni sangat2 cantik, berkualiti dan murah..korang boleh terjah kat blogshop AYUCINTA..dan korang boleh usha puas2..banyak giler pilihan shawl cantik2 kat sana..pastu kalau korang nak beli borong, banyak2 pon boleh..apa lagi...terjahhh lah...

Kalau korang nak nampak cantik,ayu, manis dan comel...korang wajib terjah blogshop Shawls@AYUCINTA sekarang!!lambat2 saya denda berdiri atas kerusi okey!!


meh kita usha gambar2 Nurul menggayakan shawls dari BLOGSHOP AYUCINTA..

DSC_0242
the latest design inspired by Hana Tajima..satin basis..omg cantik giler!!

DSC_0223
kain yang sangat berkualiti. selesa dipakai..berbaloi-baloi..ada banyak kaler..korang patot grab ni cepat2..
shawl ni cantik giler.korang wajib percaya okey..

DSC_0142
MUST GRAB THIS!!!
Another beautiful design..cantik..colourful..kain yang sangat berkualiti..

shawls ayuu

sangat selesa untuk dipakai..korang pasti akan nampak lebih menyerlah dengan shawl dari AYUCINTA..

shawl ayu cintaa 1
yang ni pon cantik. Shawl Dahlia and Mawar..korang boleh terjah nanti sebab ada banyak giler design yang cantik2..

ni one of the photoshoot session dimana nurul memakai Shawl dari Shawls@ayucinta..

cantik kan design die?kain pon best..berkualiti..
DSC_0075

sebenarnya banyak lagi design2 yang cantik2..yang nurul pakai ni hanyalah beberapa diantaranya sahaja..
so korang tunggu apa lagi..jom terjah ke blogshop shawls AYUCINTA sekarang..dijamin berkualiti..harga pon murah..dan yang paling penting..CANTIKKKKKKKK !!!

Segala pertanyaan/maklumat lanjut berkaitan harga atau apa sahaja..
Hubungi Ayu ditalian 017-3648354

CLICK HERE TO GO DIRECTLY
http://shawlsayucinta.blogspot.com/

Shawls: Sponsor by Shawls@ayucinta Online.
photographer: Sponsor by Hafiz.
Thanks.

p/s: cantik kan shawl yang nurul pakai???jawapan hanya ada dua sahaja..cantik atau lawa..haha..pilih yang mana satu..ce komen..ce komen*slap me!!

THANKS 4 READING THIS.

p/s: away for 4 days..will be back later..kepada contestant yang sy belum check lagik entry..will do soon once im coming back..bye..:)

95 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nurul seorang peguam yg cantik..
cantik sgt2..
all the best dear
(:

♥ kisah kau,aku dan kancil ♥ said...

wah siyus cantek.. sis saya memang cari tudung mcm hana tajima pakai.. heheh.. btw thnks.. :)

~eZmALiZa~ said...

lepas ni jadi duta utk iklan tv pulak..sure meletop kak nurul...sgt cantik sista...muahh!! much loves :)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

cntik2..nanti akan ku terjah ke sana...congrate sebab dah jadi dui eh salah duta huhu

mizzkechique said...

wahhh..memang cantek la..

CWL wanie LovelA said...

kakak saya ni pakai apa pun cantik nie sayang nie muamuah

amy syahirah said...

sis nurul damn gorgeous !

fyna said...

hehehehe...
sangat lawa...


jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

u memang tomey dear..hihi~


Yang comel,
Khumaera Ismail

alyyani said...

org dah cantik, pakai apa pun cantik. really nice sollection. kena la singgah :D

Pembawa_Wacana said...

tak tau nak puji yg mana...tudung ke.. si pemakai tudung..:D

faiqah said...

kak nurul pakai ape pun cantik!:)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

CANTIK..MANIS..AYU..

boleh tak nak bagi 3 answers nurul?
hahaha..
ada beli shawl yg colourful mcm nurul pakai tu tp x tau menggayakannya..

bile tgk nurul pakai nampak nice je..oraittt pasti di cuba!

take care nurul..
hugs~

BLADE EDGE said...

sweet :-)

Melati said...

cantek nurul =))

Sharienz Sz said...

cantikla shawl tu..
sha baru nak berjinak bertudung :)
sdg cr info :)
thanks nurul

nongobex said...

cantek la sist.. :)

Clara Emily Cancer said...

awak comel ;-)

hit me back k.

Anis Nasri said...

best nye dpt jadi model..
teringin nk jadi model gak..
ahahahahaha tapi layak ke.. :D

azalia hjsalleh said...

congratz dh jd duta skrg ;)

Mek Norfa said...

cantik & lawa..haha

Izatie said...

Semua cantik! Orang yg pakai pon cantik sangat! :))

alexa yussida said...

nurul yg pkai smua cntik:P

4days?lmenyeeeee...tc yank!gonna miss u.

Nurizyan Syazwani Nordin said...

NURUL, i love the satin shawl. dah lame cari, mane nk beli ye? btw u looks pretty dear.

Schubert Serenade said...

hehehe..cantik pic yg 1st n 2nd tu..ngeee

Hishyamuddin said...

lawo2

ruby zaizi said...

cantik sangat akak ni..:)

haniey said...

ala k.nuruk da cantik,pakai apa pun tetap cantik..hehe
tp mmg shawl kt ayushawlcinta ni cantik2.. :)

ENCIK TIKUS said...

cantik =)

joegrimjow said...

model dalam tu datang secara berasingan ke kena beli suku-suku?

lalala

O'gosh said...

urgh..jeles la...nape akak pakai tidak secantik nurul...muahahaha

Lavender Ungu said...

nurul memang dah cantik pun...pkai ape2 pun tetap cantik..tambah lak pakai shawl yg cantik cenggitu...berkenan pulak kt shawl tu tgk nurul pakai..mcm besh jek...nk kne grab gak 1 neyh..

zailynn natasha said...

wow,, sgt cantik laah shawl yg sis pakai ni ;) heeee

cunndaa said...

semua comey.... i like

farah said...

the tudung were nice, tapi akak nampak macam penat sangat. ok ke?

jgn over workkk. nnt tak cantik :)

cik fai said...

cecantik cecantik. kak nurul please kiss me.ahakzz :)

SyEraa said...

minat akak!
akak bloger famous yg sgt2 sgt sgt2 x sombonk!!!
love u!!!

misz molecule said...

dear,,





buat tuto paki selendang sekali please..







tak gheti lar nak style cam you:((((

Mata Pena Fadz said...

tahniah...jdi duta plak nurul skunk :) tumpg hepy...
eyh..nak terjah blOg shawlayucinta tuh gak la...i loooooiiikkkkeeee ;)

SofieyAzwa said...

Suka yang colourful tu. Warna dia ceria gile.. ;)

the rainbow said...

akak sentiasa lawaa :) hee

Rara Nasiha said...

wahhh, sangat cantik. serius. :)

nurayunni said...

nurul pakai ape pun cantik..:)

shanas said...

lawa!

eiffel said...

mnjadi model tnpa secalit make-up...memg hebat!

ed shahir said...

teringin nak shoot cik nurulbadiah...

AiDa AzRyN said...

lawo2 ah shawl tu.. *tuan yang pakai shawl tu pun lawo. hehe ;)

♥ moy ♥ said...

kak nurul pakai pe pun cantek dan sweet ^_^

Fyruz Isma said...

cantiknya sys nurul ^_^ !
nak jd mcm sys nurul jugak~~

NOOR FATIN said...

shawl kat situ mmg cantik2. selalu sy tgk, cuma xde duit lagi nak beli. hehe insyallah, satu hari sy akan beli :)

Ezzattie said...

ezzat tengok kak nurul je..kak nurul cantik lagi..HAHAHA!

LittleGurl said...

santek sangat shawl tu!!!!!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

woaaa...gojes ! rambang mata nak plih shawl ...lawa2...:)

! Nurida Ardy said...

he..meme cantik2..shawl dia:)~

PeNgEmiS dUniA said...

wah ! congratz ! leh banje makan . haha

Oasis said...

Untungnya jadi duta produk..

aQueen said...

salam si cantik manis.. hehe.. kalau dah cantik tu.. pakai aper pun lawa..cantik..shuittt... pendek kata letak kain perca pun still Meletopp kedebabommmmm..!!

fathiahRAIHANA said...

suke laaa tengok akak . pakai shawl takde inner syria pom cute je . heee ^^

syafisyifa' said...

tahniah :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tak tau nak komen

hafiz hafizol said...

woahh... Cun ... tudung sahaja okeyh... tuan dia xleh puji lebih2... hahahahaha.. ( suke kejam)

cik bihah said...

sweet ;))

nuruashia said...

sys..sys mmg cun..
natural beauty..
tanpa make up pon boley photo shoot..
sukeeeeeeeeeeeeeee :)
bile laa nk cntek cm sys ni >,<

CahayaCintaIlahi said...

sory sis.. da ketinggalan banyak entri sis.. neway.. chy prsn sis da tukar header bru.. santek !! i miss u sis.. best dpt bace entri2 sis.. muackksss.. ;))

dark r0se said...

santek jek~;)

Mama Gee said...

lawaaa...mmg sesuai jadi model tudung/shawl...nurul ni leh jadi hana tajima mesia tau...hehe

Munirah said...

jadi duta dah k.nurul ni. cantik :)

efa said...

cantiknya shawl tu..akak pkai shawl tu nmpk cntik like erk2 efa tak reti pkai shawl cm akak pkai la huhu

Dea said...

wah...congratss sis!!.. ;).. neway, dh tukar layout eyh??.. nice2.. hehe.. header pon dah tukar.. cantek la.. :P

Scha Aryana said...

waa, cantik shawl tu..
duta die tu pn cantik.. ^^

fiq. said...

santek nye..
santek 100 kali tang pic yang last tu

MarissaElena :D said...

Akak memang Ayuuuuuuu !

Adib said...

cantik..tp xreti guna shawl..

Mamachia said...

best jadi duta iya...siap posing2 lagii...heheee
suka tudung ala2 hana tajima..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

cantik...
(n_n)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

cantik...
(n_n)

alexa yussida said...

izma ckp die jupe nurul...uuuu jeles taw!hmmph :(

chii said...

serius lawa..chii ske yg kain satin ngan yg last skali..

alinac lover said...

lawa nya dua2~ shawl ngn nurul..mcm nk pengsan tgk shawl cntik

*pengsan~ heheh

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah!! akak ayu tu mmg jual shawl yang cantik2 dan murah2 gitu..!! kena pi terjah jugak ni...tapi kan nurul pakai apa2pun totap comey sih..sbbnya kamooo dah natural beauty..putih melepak dear!! masuk kaler apepun memmang meletoppsss!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

FarishNadyaRazumi™ said...

ok jwpn die BOTH! hahaa..lawa n cantik..sis nurul, tutorial plisss style 1st pic ala Hana Tajima..

Qaseh dalia adelia said...

sis pakai ape2 pun cumel tapi nampak leher lah yg first tu hihi ..

littlemummydaddy said...

kalau yg pakai tue lawa pakai apa pun lawa hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau yg pakai tue mmg lawa.. semua pun jadik lawa hehe

Nurulbadiah Lai said...

thanks all 4 de comment..

actually nurul just helping kak ayu promote produk tudung die..

cant deby..cantik sgt2 tudung dia..kain pon berkualiti sgt..

so korang terjah ya..

big thanks taw

fisha said...

fisha ada blog baru. blog lame kena virus. sobs.

si para para said...

yang warna kuning tu cantik.mungkin sebab senyuman..

Bob Merley said...

lawa la tudung dia. saya suda mau cair la (=

sweet stalker said...

hye akak, i baru je jumpa blog akak. abest lah blog akak. teringin nak ada blog macam akak. ada banyak followers.. :)

sweet stalker said...

hye akak, i baru je jumpa blog akak. abest lah blog akak. teringin nak ada blog macam akak. ada banyak followers.. :)

shazika said...

wohaaa..belog akak dh berubah wajah. cantik!

Shawl's@ayucinta said...

sayanggggggg...tq banyak2 tau...

yatie's EPISODE said...

SIS SAYANGGGG (:

CANTIK LAHHHH SIS!!

TUDUNG DIA PONG BUKAN MAIN MELETOPSS! ^^

Nina Farhana said...

Hi nurul,
kite 1st time view blog awk nie..
abes semua kite survey pic..chantek! dont wory pasl org nk kate ape..diowang tu semua jeles kot..ignore jek semua tu..budak2 x matang memg cmtu..btw..thnks 4 ur vedio ajar pkai shwl tu cmne..lame da cari cmne pkai die..thnks yeah ! <3

shida said...

wow..ramainye peminat akak..
nway nice blog..baru follow ur blog..:P