06 September 2011

satu hari dihari raya Part 2..


heyy selamat hari selasa semua..
guess what??
hati bergedik2 nak update entry sebab tak sabar nk show off baju raye..astaga..

dikesempatan ni jugak..
aku sekali lagik nak meminta maaf segala salah dan silap..terkasar bahasa..email dan msg yang tak terbalas..janji2 yang tak tertunai..maafkan nurul kawan2...

u know what??arini rajin sgt blogwalking even kerja melambak2 just semata2 nk stalk entry raye korang2 semua..sebab kite suka sangat usha baju raye org..ngeengengee..

now??
pictures time..ehem..i know u like it..ehem..

DSC07388
time raye ke dua.

DSC07363
ni adik bongsu aku.

DSC07399

ni time raye ke tiga..dikampung ku yang indah lagi water.

DSC07411

my baby..ololo..omeynyee..omey..omey..

DSC07416
my babe..ain..

DSC07426
with ain..pergi beraya umah staff kat office..

DSC07447

boy:girls..whats ur name?

TAKEN!

DSC07445
Raye lah sangat..

DSC07475
Ni time raye ke 3..
u know what?baju tu if tak silap..aku beli kat MNG..
so aku match kn die ngn kain songket yg dah ade..
tak sangka lak menjadik..
hehe

DSC07489

with ain..

DSC07493
tibe2 terasa cantik...

DSC07490
posing seperti model harus ada..

DSC07510
with my beautiful babes..
beautiful ira and ain..
u know what dear?i really love u..

selamat hari raya semua..

Thanks for reading this...

63 comments:

Rara Farah said...

cantik..bile la nk smpai umah sis nie

penyisir rambut said...

"tiba2 terasa cantik"
huuhuhuhu...hot statement u....
i like....

Heartless said...

cantik gila ok!

dyra said...

comel la u sis

Sara Ali said...

sudah sememangnya cantik.... =)

selamat hari raya juga,,,
dtg uum g la thu...
=)

Lee-Yan-Naa said...

suka dan berkenan bangat sama baju nurul time raya ketiga..mula2 nampka nurul letak kat fb..cantik-cantik sebab nampak klasik dan yang penting lain dari yang lain

ISAC said...

Salam Aidil Fitri dan Merdeka,

Untung jadi kucing... :D

IEQAH said...

salam sis.
seriously MMG SUKE dgnn sume baju sis..
yg last skali blackgrey mmg in love la tgok coz ieqah suke black jugak..
chomel n sweet sgt..

NuR IzZaTi said...

cantik! ^_^

inspirasiizra said...

sronoknya cik nurul beraya ^ ^
salam aidilfitri . .

AmOy zEt said...

waaaa,,,,comey!!~
nurul,,chanteq lagi bergaya di hari raye,,,lawa baju2 kamu!~i like!~

Dayah said...

ayu nya makcik ni ...nk sainnnnnnnn

Kasih nur azie said...

kak nurul hoi la. berape pasang ni baju raya hah?

Anonymous said...

you jangan tayang body , dedah aurat

wif baju ketat


DOSA , INGAT balasan tuhan

menunggu !





hmmmm

nick izzatie said...

cantik baju grey 2,,,,

CIK FERRA AWW said...

AWAK NI LAGI PUTIH DR ADIK AWK. BAIDEWAY BAJU HARI RAYA KE3 TU NICE LAH PULAK.

Laila Majid said...

yg baju mng tu cantik.ingat baju tempah rupenye mix n match.kreatif :)

EnciK AxixOu said...

makaii baju .

fzfd said...

sis nurul!lawa la baju kelabu mng tu,ingat tempah mane,dok wondering cun sgt!!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

yang, cantik tau baju hitam tu.suits sgt ngan u!! comam!!! =)

::Miss Hearty:: said...

semua pic u shantekk la dear ;)

♛ Azie Azra ♛ said...

Seme cantik! Hari tu 2hr sblm raya mcm nmpk sis kt mydin mall. Tgh belek brooch. Pkai bju putih xsilap.malunye nk tgur! Pdhl kalu balik ganu salu wish nk serempak ngn sis. Dr jauh pn bole..heheehe

O'gosh said...

cantik dan mmg kreatif la adik ni...

Asyraf Azizan said...

selamat hari raya :)

MamaEma said...

cantik2 semuanya

halidaRahman said...

comel + cntik + cun = sis badiah.

btw, jom tengok baju raya i pulak. hihii


http://pinkydorky.blogspot.com/2011/09/raya-versi-rumah-boifrend-d-entry.html

SiBudakKurus said...

alala ayunyer die,..

aiko kato said...

u look so beautiful in that red pashmina..i try to wear pashmina but it looks so damn serabuts..stress~tgk u buat post psl raya ni yg i nk blogging bout raya..hee~

owh..i have the exact mng top itu..sgt nice kn..i pun buat dia jd kurung moden..LOL~

naf. said...

suka baju yng beli kat MNG tu.HAHA sgt match<3

POSH76 said...

salam aidilfitri

Amna.Qadeeja said...

seperti biase, cantek. :)

syaidatie nurdilla said...

Chantek baju raya.. shuka.. heheh.. follow kamuu n selamat hari raya.. @~@

asyiqin nasir said...

sangat cantik baju MNG itu.. hehe

Nur Zaheera said...

waaa. sangat cantikkk :D kakak, beli baju raya semua katmna? cantik cantik ohh. hehe :D

Muammar Gaddafi said...

nurul adelah sgt cantik skrg! haha

nuruashia ♥ said...

i love u too..opsss...hahaha..
sys,,xyh tbe2 ase cntek sbb sys mmg cntek...sys xmake up pon da cntek gile2..indah sungguh ciptaan Allah ni :)

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

bkn tiba2x terasa cantik tp ciptaan Allah ni memang cantikk sangat..^_^

-Faridz- said...

sgt cntk nurul. ske tgk~

-Faridz- said...

btw ske tgk pic tpi pntai tu. soothing.

sYafIk-wAy said...

meriahnya raya nyee . haha

msredcheesecake said...

gadis melayu memang ayu berbaju kurung...lebih2 lagi kalau pemakainya dah memang ayu....selamat hari raya..

Anonymous said...

cantekkkkkk..................i pown suker usha bju ryer org especially the blogerss one.........=__=

Amirrah Zawani said...

selamat hari raya...
seperti biasa.. perkataan yg wajib tulis "CANTIK" ;D

cheqwa said...

kak nurul memang superbb laaah..cantik ^_^
tak payah terasa cantik,akak memang cantik pon :D
selamat hari raya kak nurul :)

Miss A said...

akak,yg pic last skali tu,yg pkai bju wane merah tu,kak shakirah ghani ke??

Why Farouk said...

terengganu kan?? camkenal je tempat tu.. btw,nice capture.. pic sgt cantek!

Siti Suhaila said...

Hi si cantek.. nak curi gambar kamu satu yer.. su bgtau ni.. hehehe.. :D

N U R A L Y N said...

shuke..shuke..cantex selalu ...

Siti Suhaila said...

Ok.. sebab ni kite curi gambar kamu :D tq dear..

http://cintairmata.blogspot.com/2011/09/nama-depan-awak-nurul-tapi-nama-depan.html

Izyan Masri said...

SIS NURUL NI PAKAI APE PON SEMUA CANTIK.KIDNAP NNTI BARU TAU.KIHKIH XD

Izyan Masri said...

KEMAIN BAJU RAYA LAWANYAA.BAK SINI SATU XD

Nurulbadiah Lai said...

thanks for de comments people..

have a nice day,,
thanks for supporting me

nazirah said...

sis sayang.. cantik gile arrrr.. suka sangat sume baju2 sis dARI raya pertama sampai lah rya2 tu ish suke sangatlah sume baju sis.. cantik je pandai sis pilih .. jeles2 hehe pilih kan la utk kte sekali ngeee. takecare sis ;)

amier azrul alias said...

mcm kenal jee lokasi bergambor
hik hik

ThenxQue Alexzhae said...

cantek sesangat !!!

ThenxQue Alexzhae said...

cantek sesangat !!

Cik Suheela said...

semua bju raya nurul cantik2..jeles aiiii huhu..

ini diri saya :) said...

akak..lam pic raye caption 'raya la sgt' tu ..haha..
ade mmbe sy jugak..akk knal die ke?ahnaf.bju wane itam suar itam
:)

starzieti said...

kak nurul, cantiknye kak nurul nihhhh. suke tgk sume gmba sis. :)

Nurulbadiah Lai said...

thanks all people..selamat hari raye:)

Alin Marlini said...

selim melim..cantik..

Miss A said...

akak,yg bju merah tu betul ke kak shakirah ghani??sye nk tahu,please!

Nurulbadiah Lai said...

hehe..dear tu mmg kwn akak syakira ghani tu..hhee