02 October 2010

CONTEST GADIS SOPAN

hye guys.ni just update sbb nak bagitau korang..aku masuk Contest Gadis Sopan..
contest ni anjuran cik bulat..so ni la first time aku join contest sejak aku ade blog..xmenang pon xpe asal aku sokong contest yang dianjurkan oleh blogger lain..amalan mulia tuh..



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Berbaju kurung @ Jubah [update]
2. Menampilkan gaya yang sangat sopan.
3. Gambar sopan confirm2 tak seksi.
4.Infom kan pada Cik Bulat tentang penyertaan anda di comment entry ni keyh.

tuh je syaratnya. jom join ! hehe~
TARIKH PENYERTAAN SEHINGGA :
Isnin 11 Oktober 2010 12.00am

Ni hah picture aku yang xberapa sopan tu..satu yang time aku mula2 masuk universiti dulu..muka ala2 nerd xpandai posing..sopan lah tu kan..

ni lak gambar aku yang latest..dan gambar ini aku pertaruhkan untuk memenangi hadiah sejuta hengget dri cik bulat..ala muchuck2..skill nak ampu penganjur nih.keji x?




p/s: cik bulat..ni je gambar sopan yang i ade..hikhik..:)

p/s/s: si penganjur dah komen..so i disabled the reader comments tuk this entry..takut nanti korang kutuk..hahaha..nak komen apa2..komen my previous entry, or waiting my next entry or..leave in shoutbox okey syg2..love u oll ketat2.

1 comment:

Cik Bulat said...

hahaha. ampu? i xmakan ampuan. coklat i makan. nak rasuah i x? Haram w0oo. hahaha. syomel tga2. nnty i pilih antara 3 utk dpublish pada hari penentuan pemenang. just wait hah. jgn malas~ ahaha