14 October 2010

satu penghargaan buat my readers

me now flowery. aku terima banyak sangat komen2 dan nasihat yang positif dari readers blog aku ni..alhamdulilah sumpah aku happy..sedia maklum aku tidak mengejar follower namun akhir akhir ni..follower sentiasa bertambah oh how grateful i am. i tell u what..4 bulan aku ade blog..follower aku xsampai 50 orang kot..dulu masa mula2 ade blog..susah giler nak dapat follower..siap aku malu lagi nak g komen blog2 yang dah otai..maklumlah kita ni sapa kn..sekarang alhamdulilah..walaupon xbanyak..ada lah jugak pembaca setia.sumpah sayang kamu.

my heart so flowery..just like i am in dating status..hehehe..bila da yang cakap camni kat aku

-nurul i love ur blog and i i baca each time u update.
-your blog so nice..i love it sampaikan i baca semua entry u yang lepas-lepas.
-nurul plz teach me how to dress up, make up, pakai shawls sume..really like ur style.
-nurul i pembaca setia blog u!!

namun ada jugak yang jenis berterus terang..tp still aku happy sgt sebab at least..ade jugak yang pandang and ikhlas baca blog aku.

-actually i xbaca sgt pon ur blog cume i suke tgok gambar2 u je.
-nurul ur blog xde content sangat taw, u should created more issue..i bet ur blog must be more interesting.
- i just ur silent reader..kalu entry u best i baca la.kalau tak, i xbaca la..no hurt feelings k.

tapi..tapi yang ni memang legend la..u all tahu kan aku jenis kalau dengan parasit ni..memang aku kadang2 sakit ati la..tp kalau yang anon tu..yang xsuka sangat dengan aku..kadang2 aku happy jugak taw..sbb kadang2 diorang ni buat lawak taw..wahh love u la babe wahai anon..

- blog ko ni nurul ntah ape2 la..bajet cun la..bajet segala bajet..benci giler aku nge blog ko ni.just wasting my time je baca blog ko ni.

babe..let me make u clear this thing ok..kalau xsuka.kalu benci.kalau saya ni bajet sume.baiklah.
tp kan..how funny u..cakap bazir ur time.tp each entry aku update..kamu komen.kadang2 copy and paste je.entry ni kamu ckp aku bajet cun.entry satu lagi kamu ckp aku bajet lawa.how funny u hate me but u still keep reading my blog.?im touched btw.yess it wasted ur time.i know but dont u know that?u repeating the same word bla.bla bout wasting ur time but then..u still read and comment me..make me wondering, are u jobless?

-meluat giler aku tgok blog ko ni nurul.orang bodoh je yang baca blog ko.btw, setakat hadiah besday tu pon, ko nak tulis dalam blog?shitty blog!

hello..entry pasal besday aku tu, adalah entry ke-2 aku selepas aku ade blog..mean that, rajin giler kamu stalk aku punya blog sampai entry yang lama2 pon kamu perasan.and u said hanya orang yang bodoh je baca blog aku.then how about u?nice one babe i love u!
again..yess..it just a shitty blog.i dont shit among u guys.i shit in my blog.any problem?
to be honest btw, im not so proud of what i said.

- ko memang meluat-anon
-eh ko ni perasan bagus kan.-nora
-apa ke blog la.bazir masa-nor
-kesian kau kan..ramai betul xsuka ngn ko..aku tahu ramai anon yang komen ko-anon

wow.macam mana kamu tahu?..konon2 kamu using different name, macam2 komen kamu hantar, pastu kamu try nak buat aku down dengan cakap ramai xsuka aku..dont u think that i cant think about it?kamu orang yang sama dont u?it is so funny how hard u try to make me hurt but at last..aku rasa macam lawak plak..really u make my day and i love u babe!

all i can say is u absolute legends and i appreciate it.i miss u wonder if u think of me too anon.:)

studio 033


im not perfect.im far from it.but this is me.aku happy bila aku harus happy.aku menangis bila aku harus menangis.yang menyokong, aku bersyukur dan berterima kasih.yang membenci, just want u to know, what u want from me?if u want me?sorry im taken:p

64 comments:

cik QasehThya said...

huhu..
some one y suggestkn blog ni kat Qaseh..
n suke ur style n ur entry..
:)

t e m b u m e said...

biaselah tu syg.
adat berblogging kan.
i pon pnh kene kutuk kaw2 punye.
sbr je lah nookk!
haha

delarocha said...

just be yourself..jgn peduli ape kata org :-)

dayana said...

salam..i like your blog..teruskan berblogging ya..kadang-kadang tu tertunggu-tunggu entry terbaru apa tuan punyer badan akan kongsikan cerita..hehe..

Leya said...

nurul..
banyak gak dgr cmni...
sbr ye...
hee =)

ed shahir said...

omaigod!!.. gambar terbaru sangat lawa. :) thumbs up

cokiedacomot said...

ape - ape pon i support u sis . hihi . suker - suker tengok sis ni , gorgeous la :)

Amirrah Zawani said...

jgn peduli dgn anon semua tu..

btw,, i pun kdg2 baca ur blog..
kdg2 tgk gambar je.. Gambar2 u semua cantik sgt...

soffea said...

hyep nurul. i pon salu ke sini. bile u update je, mesti datang bace. cuma kdg2 tak sempat nk leave comment. hehehe. u bz ye skrg? hehe.

nway, ignore je sume. u howt, babe. sbb tu anon jeles.


i suka gila MERAH itu.. suka.. suka.. and u look so gorgeous in RED. seriously. ;)

NUR HazieRAH said...

hye sis, im ur new reader... but, kite da bace bbrape entry akak, so nice n coolioo

The Sharkox said...

Hey future UUM lawyer...i dono how i found your blog. I just started read ur blog since bulan puasa i think.. i like the way u express urself, and i like those pics tooo....hehe..(and UUM)

Sharkox
Bank Rakyat UUM
The Sharkox: Kami ada DSLR, kau ada????

Hairil Rizal said...

Just keep the good work going Nurul.

Bukan senang nak cari org yg berani buat blog like you did!

So far, ada la jumpa 2-3 org je...
Thing is, amik tauladan dari kisah anak-bapa menunggang kerbau.

We just can't please everybody anyway!

:)

nazirafarahinomar said...

nurul :)
ignore them, just shit whatever u wanna shit, babe.its ur blog kan..
hehe. :p gogo nurul!

alinac lover said...

waaa..ada byk komen..mmg sempoi la tu..ada juga org hargai kan??

xsuka sila blah je.senang.~ :)

anyway..saya pon suka kamu..hah! heheheh

Riha NCL said...

xpe nurul...pedulikan ckp2 dorg...i suka belog u...i dpt byk idea bila dtg cni...

teruskan menulis ok.

i akan terus baca!

- koroe - said...

hahahaha..butthurt anons oweys said something bullshits.


its not a compulsory to read other's blog.its such a dumbass to read a blog then said "just wasting my time je bace blog ko ni".

bodoh siall..watpe nk bace kalo tak suke n kate buang mase..

tak payah la bace..bkn blog kau pon.kau yang ngade2 bace tu sape suruh..

wat la blog sdri pastu bace la puas2..takyah nk rajin2 pegi blog org..

aku bkn ape kan..ayat " org bodoh je yang bace blog ko" tu wat aku bengang..aku salu gak bace blog ni. meaning that aku bodoh?

FFFFFFFUUUUUUUU !!!!!!!

~fisha~ said...

hahaha... macam2 ragam laa.. lolx. ^.^

cik Teratai Wangi said...

I love ur style.. Very confident.. Word best describe u.. Gojes.. Klo de org yg xske tu dia mmg buta.. or xde perasaan.. maybe hilang jiwa kot.. just blew them all.. keep ur confident n smile u..
Wish to be just like u..

aYun said...

Red is absolutely your colour :)
Comell sgt nurul dear...
Ignore ckp2 org tak bertamadun tu kan..
n then we can live happily ever after :)

Love, aYun

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

(^_-) biarkan mereka....

Fatul Akrul Ramli said...

u r not perfect, but u r beautiful.. :)

$h@h_Izn@n said...

hehehe biasa lah kak manusia xkan lari dari sifat pHd..even our prophet Nabi mUhammad s.a.w ad yang benci sakan apetah kita yang lagi kurang dari segala2nya...yang baik amik yg x baik buang...itulah cara terbaik untuk hidup dalam masyarakat...

nak tajuk lagu nak dgr huhuhu

kalo x kena dtg sini nak dgr keh3..

cEro said...

arrghh!!!
abaikan ape org lain kata buruk...
apa yg penting, ko buat apa yg ko rasa baik..
selagi tiada unsur unsur negatif, aku akan tetap baca blog ko...

Encik Psychopath said...

taken ? so sad :(

beLLa said...

just be urself ok.


baru kat sni ;)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

red garang tapi sumpah cantekkk ! nurul, ignore them tau ! best ape update psl life kite sndiri. blog is just like our diary kn. so , those yg x suka tu, boleh blah la . they should respect others.

~eZmALiZa~ said...

aduhai...cik nurul..u mesti sedar..bahawasanya mereka ini dengki dengan kecantikan u. i sendiri kagum dengan u..it's oke..biarkan mereka..ini menjadikan u lebih hots! nampak cam artis you!! auw!! artis pon kdg2 xde terima mcm ni taw.. :D sabar k..walopon ade byk anon kat luar sane...banyak lagi peminat u yg sentiasa support u..gudluck bebeh!! :)

utHe mauRa said...

ignore -ve comment k
ckp la pape pun..
i ttp suke blog u n u skali
hee

RastaMat said...

hamboi koroe..
bukan maen marah lagi ko..
hahaha..

anon mmg begitu..
mereka tiada telur..
wakakakaka...

Solihin Zubir said...

kamu punya blog, kamu punya suka la kan.. tol x? haha.. :D

suzie rahman said...

hihi salam deae.abaikan.suzie 1st tyme dtg ni & i loveeeee ur blog.

Miss Comot said...

at least u be ur-self rite...
besenye org yg ltk nm anon n kutuk teruk2 sbnrnya penakot...yela pndai bling batu pastu sembunyi tangan...haha3
at least ltk la nm...kui3

yg len ltk nm n link pastu kutuk mmg tabik spring sbb ade brani tp bile diorg kutuk2 camtu mcm diorg bajet bgus la plak kan...kih3
hurmmm...abaikn...wat donno jew...

sgt berkenan ngan cardi MNG kamoo....mau cari jgk...hehe3 ;)

me n him said...

love ur blog tooo....
but mostly love the song in ur blog.. tenangje...
ase mcm tgh duk kt kg..
huhuuh

atok said...

asam garam blogger, mcam tu lah
laen org laen die nk
manusia kann... ;DD

chentamiera said...

hye dear...i'm ur new reader..well, kamu punyer blog, kamu punyer suka la nk tulis pape kan..knp la ada yg dengki and xsuka tengok org lain gmbira..macam la dier tu bagus sgt nk cakap blog org camtu kan.ntah2, blog dier yang xbest..hoho..sabar yer kamu..

ARC™ said...

my names isnt there :(
haha

i am S!L4H.. said...

akk nurul..
hehe tq ckp syg kte..erkk~
tu pon nk interfrem ke?lalala
akk ni cntik la...suke2
sy tau yg psl entry ke 2 akk yg bday tu..
sy stalk ap entry akk mule2 dlu..tp x smpai abis,x sempat..
ape2 pon..sukee tgok blog ni...
heheh sori la kalo byk dh komen cmni..

Mama Kembar said...

they all jeles je tuh..sbb nak pakai lawa lawa & take cute pics like u diorang tak reti hehehe..

aibaks said...

sape yang bagi komen camtu? uih.. de ke patut.. aibaks mai sini ok je..

nota kaki: smart la mek.. demo angkat gmba tuh.. ajar ambo skit leh ker?

Kuman Chaos said...

Banner baru tu kat hutan tebu ka? sure tak miang ke kena dauh tebu...
tahniah.. its hard to please everyone.. so just let it be..
kuman "berleter.." Entry

lady XOXO said...

biarlah apa org nk ckp.. meluat toi perangai camtu.. buat aper pollow blog klu u hate.. toi tak..

aper pown I LOVE ur blog dear.. keep it up... endahkan mereka.. THEY JEALOUS of u kot.. ahaha

XOXO

Poyaty said...

nurul, just write for urself. jgn peduli wat they say. x suka pegi la blog org lain kan. hehe

am ur new loyal reader. kikikiki

Izatie said...

Your blog is great darling! Keep up the good work. Its your blog right? You can do whatever you want. It brings no harm to others. So peduli je orang yg xpuas hati dengki jeles semua tu :))

hiro said...

zzzzzz....tertidur dgr music tema..haha

DySha cHan said...

abaikan jer org mcm 2... 'dia' tu sorg yg PHD n hati busuk...
btw, teruskn berblog.. rmai lg geng blog yg support u^^ t'masuk la i... huhuhu

eiffel said...

salam...hi nurulbadiah...

weird name...but i'm sure ada meaning kan. :P

aku baru folow blog ni...

dlm ramai yg suka, pasti ada yg membenci...biasalah, kita xmampu nk puas kn hati smua org...

biarkn mereka terus berkata2...mulut org kta xmampu nk jaga kan?

buka minda, tenangkn aty, think +ve...

chill lah.. :P

ayue said...

chill oh sayang .
orang jealous laa tuh . hee :p

ceguzeha said...

kakak cantik, jom dating!

♥..permysuri_hati..♥ said...

dear...i suke blog u..jgn risau k..i akan bce stiap entry baru yg u post..kalo d beri klpgn nk sgt jmpe cik nurul yg cntik nie.... =)
nice knowing u dear...smoge berjaya dlm pe bdg yg u ceburi...n smoga sentiasa ceria n bhgia..... jgn peduli ape org kate..... like3x u so much!! :)

nina syakina said...

alalalala... dont worrry k... think positive... hihi... btw, nina always support u..hihihi

puterihannan said...

apa2 pun dik.. teruskan berblogging dgn cara anda.. cara orang timur.. org tua2 kata... "Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa..." Tepuk dada tanyalah iman yg ada... :D.

Bro Framestone said...

cantik die berbaju merah ek...

ingat x bro ade cakap nk amik pic kat kat fb tue kan...

tgu entry yang sesuai baru bro pakai ek... bro kredit link ke blog ini

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

echah mashuri said...

akk comeyyy sgt!

hasrul hassan said...

wawii ... apakan daya .. sebagai blogger .. kita menulis apa yang kita suka .. bukannya menulis apa yang orang lain suka .. itu asalnya tujuan ujud blog nih. Agak2 nak kasik apa yg org nak .. buat web la doh. Heh .. tapi apakan daya .. kita manusia .. mana leh nak sekat apa yg orang fikir. Bagus juga mereka meluahkan, setidaknya kita boleh memaafkan. Menjadi insan pemaaf boleh jadi hebat di sisi Tuhan. Hebat di sisi Tuhan lebih best dari jadi hebat di sisi manusia.. tak gitu?

Apapun teruskan apa yang anda buat .. kalau ada tak suka tu jgnlah datang dan tgk entry dalam ni ... boleh je dielakkan ... kalau sampai dah kasik komen tu .. hmm i wonder why?

perpun: meh baca entry yang masih panas - Rakyat Malaysia Malas Membaca ..

http://hasrulhassan.blogspot.com

mastura said...

bio je dorang..memg mulut jahat~
huhu..x suke!but i still like u..hehehe..hepy owez ya..

BLADE EDGE said...

salam dik...

terima la segala yg baik2 tu..

buang yg keruh, ambik yg jernih..

Huda Luna said...

anon selalu hentam i dengan kutuk i dgn bf i =.="
xpun kutuk kate muka i pelik. i berfesyen pelik. i bajet bgus n so on. sabar je lah dgn anon yg xde muka ni

c a k a p b o h o n g said...

abaikan kutukan org2...
yg penting lakukan apa yg dirasakan betul,,
kalau x tahan kritikan tutup mata pejam telinga..

Rizuan Ismail said...

huh..cam tu ye..biaselah..manusia yg ber 'PhD'..sabo je lar :D

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

jgn layan la dear.. cakap je .. blog aku , aku punya suka laa .. haha ..

Nurul Huda Sheraj Idayu said...

kita memang x boleh nak puaskan hati sume orang..tp selagi kite rase pe yang kite buat 2 btol & xberi impak negatif pada org len,,there it is!!kita da berjaya jadi diri kita sendri..yeay!!(sekadar pendapat besa,pe yang penting,,sy pembaca setia blog sis jugak,,bnyak yg nek kan semangat sy terutama pasal money 2..)hihi..

princess ''aryna'' said...

mygod!!
sangat menyakitkan hati lah ''ANON'' tu.
tape sys,sys kene tau,ape yang dorang cakap tu,semua sebab dorang jeleskan sys :)
pecaye lah.PELASITPELASIT niey tak suke tengok org senang,:)
lagilagi macam sys,PERFECT ;)
orang yang dengki kan sys tu TADE OTAK :),sangatsangat KOLOT ok!
menyampah lah dengan ''ANON'' tu

fiq. said...

hurm, entah la ape masalah para anon tu..
xsuke , blah je lar..

athirah said...

akak cool ah! tabik springg!!