16 October 2010

pakaian traditional the contest

salam pembaca..okey2..ni time aku nak bergedik lagi masuk contest..my 2nd time..xkesah pon xmenang atau apa..asalkan aku join..support contest yang dianjurkan rakan2 blogger yang baik..
disebabkan aku ni memang gila kebaya..sangatlah bersesuaian untuk aku join contest ni..contest ni dianjurkan oleh cik yang cantik manis molek semua..okey cik comel..nurul dah join contest anda..:)

tarikh tutup contest ni 27hb .10 .2010..syarat2 contest sudah terpampang kat blog cik comel ni..anda hanya perlu click tuk ke link beliau. hadiah die pon best..jom la kwn2..sila join and support contest cik comel ini okey..

ni hah my pictures for the contest..

IMG_5608

okey nama pon traditional kan..so gambar ni agak traditional jugak.so dipertaruhkan jugak..hehehe..

IMG_8189

till then ya..happy reading guys:)

saya tag 2 blogger yang lain..

24 comments:

alinac lover said...

hehe..lawa2~

liyana aziz said...

all the best k.. =)

SweetyMui2 said...

wahhhh2..cantek.gudluck! :)

hafidzah hafidz said...

CEK!! hehehe..woww..macam biase sentiasa vogue de vas..hehe..sukew tengok owang posing2..u leh jadik model nih..syarat semua cukup..cantek sangat pic yang 1st tu..suka2!! hehe..thx eaa join contest fieza >.<

Leya said...

cantik laaa =)

$h@h_Izn@n said...

gades melayu...:)

Anonymous said...

wehhh mung...kata lawyer..tp xberani nak approve komen aku..ko takut ke apa?kan ramai yang support ko..wahai cik nurulbadiah lai?anda takut menghadapi kenyataan erk??ala..ganguan mcm ni pon xbleh terima..jgn ambik law law.balik kg jaga ayam kat rumah ko lagi best..wakakaka.i bet u post this comment, prove la slogan ko tu-WORDS CANT BRING ME DOWN-wakakaka

Nurulbadiah Lai said...

anon-i prove my words.dont worry i love u:)

crayon said...

good! biaq pi depa nak kata apa.. ehehehe.. anon kan takdak teloq..

kobEj0rdan~ said...

fergh, anon2 ni mmg haram la. aku bukan supporter nurul or ape2, tp aku benci org yang komen page org, kutuk2, bajet hebat n bersembunyi di sebalik name anon. WTF!

ko tau x??ko buat bende cm2 jelas menunjukkan KEKECILAN PENIS ko sbb dgn pompuan pon ko xbrani nk tunjuk y ko 2 sape.

my advice is, x suke p jauh2.

honey amour said...

lawa la ko yunk..mesti ko menang la kali ni..tu yg malas aku nak join kalau ko join sekali..hikhikhik....

mRa said...

akak!! lawa sangatt!! ^_^

JaJa'Z said...

so sweet dikkkkk...

Faizal n Fashitah said...

Perghhh lawa!.. I like the 2nd pic.. memang nampak unik n natural XD

BLADE EDGE said...

salam dik...

aduh...cair tgknya!!

greenailin said...

dua2 pic cantek, =)

Ayu Hashim said...

salam perkenalan.. mmg cun.. sure menang punya.. if suka pakai kebaya.. pakaikan sekali gan corset Premium Beautiful.. lagi body nmpk kemas & curvy.. (sempat promo tu... ) hahahaa good luck dear..

-telordibasuh- said...

crayon hahaha..teloq tu kuat1 sikt haha..
nurul....hehe...

BLADE EDGE said...

crayon: selamba maaaa. yaa, sebut kuat sikit! ... hahaha!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alololo, tag sy ye sis??hehe. fifiey akan cuba penuhi untuk join contest ini, sbb dh dua org tag fifiey for this contest.. so, i think i have fulfill diorg punya tag!!! tq sis.. goodluck ye.

bukudiarysofea said...

sweet gilaa

hafidzah hafidz said...

anda berjaya ke final

Anonymous said...

mmg ayu nurul brtudung & kebaya,wlu sy ni bgsa cina,tp sk pnmplan sbgtu...

Anonymous said...

mmg ayu nurul brtudung & kebaya,wlu sy ni bgsa cina,tp sk pnmplan sbgtu...