15 November 2010

nak jadi keji baik kamu jadik lembu je!

paparazzi shot during my mooting lol!
your honour..with your permission..may i submit my first argument??sicked of that phase already lol.

a very funny and very disgusting case!

during my attachment kat High Court aritu..i received a file yang kesnya jatuh under section 377 Kanun keseksaan..Unnatural sexual offences.so curious la nak tahu sex luar tabii apakah..and omaigod seriously shit im shocked!!merogol lembu or dalam erti kate lain having sex with a cow!!

this fella(malay and muslim) dah acapkali raped lembu tu..then satu hari terkantoi ngn tuan lembu tu..so after DNA test, proved that air mani kat lembu tu mmg milik dia dan akibatnya..lembu tu jatuh sakit dan mengalami trauma yang amat teruk (it's funny and i laughed tragically at that particular time)..

hello!as if u dont have anything else to do, you went and raped a cow..what kind of human are you?

baik kamu jadik lembu je xpayah jadik manusia..sebab kalau lembu rogol lembu, xde sapa nak heran dan marah(melainkan same2 spesis lembu yang berebut pasangan nak mengawan)..ni nama manusia, islam pula, buat diri kamu xubah seperi seekor binatang yang xde otak.
dah kalau lembu pon orang boleh raped yang aku kira agak susah nak having sex ngn lembu(dengan liar dan melawannya lagik)..apatah lagi yang senang dengan raped a human being terutamanya wanita lemah dan kanak2..

i cant count dengan jari berapa banyaknya kes2 rogol kat court yang mana ayah rogol anak, rogol cucu, rogol dan bunuh lagi..huh.layak dipanggil manusia lagi kah?sedangkan binatang pon masih ada sifat kebinatangannya, ini manusia yang tuhan beri akal dan fikiran tapi otak mengalahkan lembu, baik xpayah jadi manusia..jadik lembu lah pastu pergi makan rumput kat padang..xpayah makan nasik.!

nasihat aku..apa2 pon kite nak buat..ingat Allah..walau macammana jahatnya kita..selagi kite merasa takut akan ALLAH, Selagi itu kita masih boleh mengawal tingkah laku kite, selagi itu kita akan ade sifat belas kasihan dalam diri..kita aniaya diri kite..sekurangnya diri kite yang menanggung..tapi kalu kite aniaya orang lain hatta ianya binatang pon..tahukah kita akan penderitaan mereka akibat dari perbuatan kita?

demi Tuhan aku sedih dengan sikap manusia zaman sekarang..dan aku merasakan..pergi mana2 pon dah xselamat sekarang sebab terlalu ramai parasit2 yang muke manusia tapi hati syaitan!!

p/s: still remember my friend Sam joking with me..nurul aku rasa lembu jatuh sakit bukan sebab trauma..tapi sebab jatuh cinte with that fella thats why makan xkenyang..tido xlena, mandi xbasah..and i wondering la..is that cow climax having sex with that guy?hahaha..

silly you sam!


oh bytheway..

wishing u all selamat hari raya aidiladha..semoga kita menjadi hamba ALLAH yang lebih baik..insyallah..

selamat hari raya korban jugak kepada lembu2 yang bakal dikorbankan..and lembu yang jadik mangsa rogol tadi..dont worry babe..kamu selamat coz u r female!:P

p/s: esok pakai baju ni:)

74 comments:

ramlah melaram said...

selalu dgr org rogol kambeng biri2 je, tp tau la pulak lembu pon ade org sapu. huhuuu.. pelik2 la perangai org skrg ni

Shahrul Shaharuddin said...

haha! lawak kot? but, the fella having sex with lembu, dia gila da kot?

yours
SH

Nabila ;D said...

what the ??????

*speechless*

Munirah said...

selamat hari raya =)
and the case memang funny lah, merepek je manusia tu.

Azura Ani Salaim said...

Wasehhhhhhhhhh! Rogol lembu? Ish ish ish, ni kes berat ni, gila seks, sampai lembu pun kena rogol, kesian si lembu...

sab said...

ish. pling busuk la perangai. ngek ngok. haih. -,-

keciwa hatiku mengenang umat islam zaman sikalang. :(

Iena said...

hahahhahahaaa... i x tahan dgr komen ur friend tu...
"aku rasa lembu jatuh sakit bukan sebab trauma..tapi sebab jatuh cinte with that fella"
adoiiiiiiiiiii... manusia skrg makin hari makin 'menglembu' tol la...

Rafhan said...

Selamat Aidiladha juga Cik Nurul. Pak cik pn same, nk mintak maaf klu ade "terlaser" bahase spnjg jadi blogger ni.. Pak Cik??? ceh, tue sgt ke aku ni..? kite sebaya la makcik, 24 years old.. hehe (sory, x boleh nak buat blogwalking kat shoutmix nurul sbb still kena banned, x tau la sebab ape.. sy bukan spammer pun)

eqacashperlala said...

having sex dengan lembu??!
eyewwwwww

lady XOXO said...

OMG... biar toi dia raped si lembu tue.. adoiiiii aper punya MANUSIA lorrr... topeng setan tue...

nurul oi jgn ckp ar.. bab2 rogol anak n bunuh ni mmg tak kan HABIS.. tu mmg SETAN + BINATANG.. tapi binatang ada kasih sayang....

hurmmmmm cedeh kan zaman la.. ZAMAN AKHIR ZAMAN dah dear...

BTW... SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA DEAR... XOXO

sembil9n said...

ayya~ manusia zaman sekarang masalah lah.... nasib baik lah sye ni manusia zaman dulu :P

nadia farihah anuar said...

cumel ! LOL sebab case e2 . haha

avid gunner said...

haha..ni mesti banyak tgk hardcore porn..

sizuka[Izzati] said...

lawak jugak kalau fikir hal manusia sekarang nih.huuuu.macam-macam ada.menakutkan pun ada.btw Salam Aidiladha nurul.semoga berjaya dalam apa jua perkara:)

momoc said...

Semalat Hari Aidiladha NurulBadiah..esok tengok lembu gerenti akan ingat entry ini.LOL.tapi sian lembu tu.Kalaulah lembu 2 boleh berkata-kata..

Encik Tikus said...

pehh, nurul tak seram kea dapat kes kes macam tue ? Y,Y

cKyN WaN said...

oh mai~

kelakarnye!

cmne boleh ada perasaan nk rogol lembu?

tp ok la tu dari rogol orang kan ahahaha

tapi kesian lembu lak jatuh sakit hahaha

seriously kelakar!

ReQ said...

yup.. its a funny things when heard about sex wif cow.. but, there are truly exist.. i wonder, is it he does'nt have any sense with human,, i means women.. so sad to this person @@
btw, Eid Mubarak to u ^_^

sesAat daLam seMasa said...

waa dh plan nk pki baju pe esok? nice... pretty nurul...

rieyana ynn said...

selamat hari raya...;D

Zira said...

perghhh..hebat la cik peguam comel ni..
yakss..bodohnye org..dh wajib sula doh org camtu..

selamat hari raya pretty

Nurulbadiah Lai said...

ramlah: lembu pon sapu..dh la lembu tu tengah pregnant..kejam betul..huhu

SH: HAHAHA..mmg lawak i actually laughed for de whole day..die xgile normal n siap keje ngn gov lagik

nabial: what the F...kn?kn?

munirah: org tu sgt2 merepek dear n kejam jugak i think..

azura: hahahah..mmg la..klu ade ank..konfum2 anak pon die pergi tibai kot

iamnerves said...

haipp
..uh tak tau nak komen ape..
patutrye perogol2 ni dihukum gantung mandatori kan..

kankankan dear


sembelih je seko2..buat kurban!
*mode serius hari raye

=p

Nurulbadiah Lai said...

sab: mmg busuk sgt syg..sis pon sedih,nape lah manusia sekarng..

iena: hahaha..komen my fwen tu mmg scandalous betul..hahahah

rafhan: really: selamat hari raya tuk sahbat nurul

eqa: aww..disgusting aite

lady: tu lah die..xlojik dek akal..selamat hari raye sweety

sembilan: manusia yg dh xtahu kite nk pnggil ape lagi.huhu

nadia: hahahha..thanks dear

Nurulbadiah Lai said...

avid: hahha..tgok2 hardcore prn pastu tibe2 letrik xde so terputus kt tgh jln..then terpkse la arik lembu hahaha

sizuka: manusia cmtu lah syg..mcm2..camat hari raye too

momoc: hahahah..okey2..selamat hari raye n jgn lupe nurul

Nurulbadiah Lai said...

tikus: huhu seram gk..tp ade lagi kes yg lebih seram ..huhu

ckyn: hahaha..funny really funny!

req: hahaha..tulah..but i think die pon selalu gk ngn human tu.cume time tu dh sangap sgt kot..lembu pon kire jdik la

sesaat: hahaha..dh2 plan nk g semayang raye dh iron pon siap2

zira: hahahah..ye2..tahnks..camat hari raye too

alia shahira said...

akak! gila ape orangg tue ? haha xleh blah gila. huhuhu.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

mcm2 manusia skrg eh? tak dpt raped human, hewan plak di bantai ke?
giler lucu statement ur friend...hahaa...naz gelak giler.. membygkan! opss..opss..lucah :P

mcm2 eh kes u dpt dier, cam pelik plak...kes camni pn leh msk court eh?

The Sharkox said...

HAHAHAHAHAHA LOOOOOOOOOOOOOOL

i like the title..

HAHAHAHAHAH LOOOOOOOOOOOOL

selamat hari raya di kaci

Syeeda Sobbihi said...

gile lah org tu! hisyh pelik2 manusia zmn skrg. akhir zmn nih, mcm2 bende pelik jadik.

to nurul, selamat hari raya haji!

alexa yussida said...

agaknye die lupe kut yang dia tu spesies manusia...maybe die mmg rasa die lmbu tu..hoho..

xde akal n iman mcm tu la jdi..haih...

wishing u selamat hari raya korban too nurul sayang..i miss u!!:D

SweetyMui2 said...

cehhh..apa barang rogol lembu..hahah!
btw,salam aidiladha :)

zarifahmr said...

erk! pelik betul lah dgn nafsu manusai sekarang. dunia dah nak kiamat..haih

Khumaera Ismail said...

wow...sgt2 bodo + jahil sb merogol lembu..huhu~

p/s: slmt hari raya aildiladha, cik bad =)

Puteri Iqa Izyan said...

oh sis...
keji betul seks ngan lembu.
bengong ah!

Puteri Iqa Izyan said...

oh sis...
keji betul seks ngan lembu.
bengong ah!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

aisehhh apa punya jenis manusia la mcm tu . dgn lembu pun nk having sex . WTFFFFFF , haahhaa

btw, HAPPY HARI RAYA TOO SIS ! jemput dtg rumah, hihi

echah mashuri said...

hahaha...ye xye..bek jadik lmbu je..heee...tp napelah dia bleh terliuoq kt lmbu???cm xphm je..heee..

sis..nmpk profesional je pic 1st uh...:))..cantik!

honey amour said...

O.M.G !!! orang lagi ke tu...??? BTW selamat hari raya aidiladha... send my regard to ur family :) (biarpun diorang tak kenal aku ek yunk ...hehehe

Sophia Rani said...

huh???? dah sangap sgt kot sampai nak rogol lembu.. ish3

Siti Noraisyah said...

Pasni, lembu pun nak kene ade bodyguard 24hours... ni mmg sah manusia yg bernafsu BINATANG, thats why die b'selera tgk lembu tu.. bukan stakat berselera nak mkn daging, siap bselera nak ratah tuttt lembu lg.. ishhhhh....

So, klu lembu pun dh ade kes rogol, apetah lg kita ni.. so girls, kenelah sntiasa berhati2 k.. syaitan ni mmg ade kt mane2.. dan die sentiasa akan goda manusia smpai hari kiamat.. tu mmg dh janji die kan..

Ape pun Nurul, thanks for the share.. Selamat menyambut Aidiladha.. :)

Nurulbadiah Lai said...

iamnerves: ye2..kalu ikut kn..mmg patot kenakan hukuman berat..

alia: orgnye xgiler..tp nfsunya giler..

naz: tulah naz..yup mmg leh bawak kat court..coz kesalahn seriuos..penjara leh dsmpai 20tahun


sharkoz: hahahahha..jahat..

syeeda: mmg giler la dear..selamat hari raya haji jugak

farah said...

yek ! lembo pon boleh main ke. apelah manusia skunk ni. boleh pulak kes tu masuk court eh. lawak je

Nurulbadiah Lai said...

aleza: tu la..agaknye die pon mmg fikir die lembu kot syg..
miss u too dear!

sweetymui: hahaha.jijik kn

zarif: nfsu manusia sekarang mmg makin kejam kn

iqa: ye dear..mengong..keji sgt

zama: hehehe..syg happy raya too

echah: tu lah..lembu pon nk stim..
thanks syg

honey: tu la..aku tgok cam pon sakit ati yunk..

sphia: sangap sgt la tu kot dik..otak letak kat lutut

Rara Farah said...

kalau nafsu dh lebih dr iman nie la jadinye..smpai binatang pn sggup diperlakukan sedemikian..sangap sgt nieyh

faradeeba said...

dah tk pelik dah bnde cmnih.
dulu ade jgk bace rogol kambing.

gile sex betol org org mcm nih.
dgn binatang pon jadi.


takottttt ;P

Wahidah said...

lor ape la org mcm ne..otak letak kt lutut kot...

salam aidiladha nurul

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

erkk...20 thn?
jd kes yg ni, dier kene brapa thn??
terkujat seketika..kesalahn camni bole hukuman camtu skali!

balqish jaffri said...

oooooowwww!!i hate mooting!

Clara Emily Cancer said...

ade gak org truk cmtuh.
rogol binatang.
ish ish.

asal u x masuk hijab fashion week?

;-)

claraemilycancer.tumblr.com
claraemilycancer.blogspot.com

Hasrol Nizam said...

tadi ada komen. tapi tak sure la dapat hantar ke tak. tenet tga prob.

cEro said...

kes pelik camtu pon wujud kt sini??
adoi manusia manusia...

Nabilah said...

ishhh , dengan lembu pun dia stim ? Yekkk !
Taste yang teruk ! >.<

Salam Aidil Adha , dear ^^

p/s : Jom join contest nih !

Nurulbadiah Lai said...

siti: hahaha..kalu lembu pon kene ade bodyguard..apatah lagi girl..nowdays..hidup kite ni mmg xselamat dh..so have to be careful to the very maximum.

farah: heheh..yup2 mmg boleh masuk court coz diluar tabii kn..

rara: itulah..manusia kalu berajakan nafsu..mmg smpai camtu lahh

wahidah: otak dh transfer kat lembu dh yank

Nurulbadiah Lai said...

naz: yup berat jugak coz dia cam liwat gak..xsilap dekat2 7 tahun penjarab gk..

balqish: me as well dear!

clara: ade je dear..
owh? i baru tahu..t i cek

hasrol: xde pon komen awk:)

cero: manusia cero..mcm2..

nabilah: sian lembu tu kn.sian gk la kalu die kawen nti..contest? t nurul cek ye dear

alisa said...

kelakarnya...hehehe

selamat hari raya kakak comel lagik cute

JR said...

selamat hari raya sis (:

misyamissyou said...

maigosh! eww..so disgusting la this guy..dgn lembu pn jadi..

salam aidiladha ye sis! :)

Kamalia said...

sis..salam raya..love u siste

ザ-sylver-shooter said...

mak aih, ingt ade rogol kambing je,

lembu besar kot.. jap jap jap, nk imagine jap...
..









..

oo..anak lembu ke..lol..
freakin weird stuff but still nice post you hav here...orale~

Rina Azam said...

apa punya orglaa..
btw nurul, selamat beraya di kachi.. cian dia ..hehe

Cik Nathrah said...

euwwwwwww! thats all i can say..selamt hali laye amoi comel :)

Roxy zai said...

hahaha..baik sembelih jaa org camtu..ishh..cian lembu tuu='(

aibaks said...

Selamat Hari Raya Eid Al-Adha kepada Nurul sekeluarga..

Nurulbadiah Lai said...

JR: selamat hari raya to u too sweety

misya: hahaha..too disgisting kot dear..happy eid to u too dear

shyver: hahah..imagine?noti!!bukan ank lembu..lembu dewasa n tengah pregnant lak

rina: sedeh..nk g raye gak..huhu

natrah: ewwwwwwww..hahahah..selamat hari raye lil site

roxy: rosak mase depan lembu tu..hahaha

aibak: thanks saudara..selamat hari raya tuk encik jugak:)

liyana aziz said...

kak nurul... yana nak jadi lawyer jugak!!! muahahahahah.. apa jadah rogol lombu! hatoi!!!

BLADE EDGE said...

salam aidiladha nurul...

nak tahu jugak, apa jadi dgn mamat yg rogol lembu tu? kene jail ker mcmana??

just 1 thing, manusia patut bsyukur sbb dberi akal utk bfikir..itu la yg mbezakan kita drp haiwan..tp terkilan jugak sbb dah dberi akal pun perbuatannya kdg2 jauh lebih teruk drp haiwan tu sndri...

Nurulbadiah Lai said...

liyana: heheh..boleh je dear..meh22..

blade: salam aidiladha bro..
ye2..urm if xsilap.dlm 7 tahun or 10 tahun camtu la..sebat pon kene..

huhuhu..

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

Nauzubillah~ Ade manusia mcm nih kn? U r totally dealing with an evil gurl..

alinac lover said...

selamat hari raya ek~

nina syakina said...

pity that lembu... hihi...~

sw33tdarling.com said...

layanzz jer akak baca entry kat sini tp tak tahu nak komen apa?

Aaron Tay said...

hahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
that is flipping funny!
crazy dude!
so wat happen to him now? in prison?

MyRule said...

yucks...
kesian lembu itu..
btw,
pernah gak baca ke kat obersea 'women been bite by dog dkt die nye private part...'
guess what?
she's tried to climax while the dog lick her private part...
aiya..dunia..dunia...