19 November 2010

kalau kau hensem bermakna aku nak ngorat ko ke?

sekadar gambar hiasan.. Ali kau legend..haha..beware my bf will kill u soon:P

this i very lame..seriously lame topic..

through pengalaman aku dan pengalaman orang lain yang aku korek-ed out..aku rasa ramai sangat di antara kita yang mempunyai satu penyakit dalam hati iaitu prasangka..am i correct?
prasangka ni bagi aku xlebih dari satu penyakit mental yang buat seseorang tu terlalu mudah men-judging seseorang without even knowing the truth..

today aku just nak sentuh pasal mentality orang terhadap word flirt/usha/ejas/ngorat..

aku bagi korang 2 situation..

-talking to a boring-looking guy
he's just a friend..


-talking to a good looking guy

man, that girls flirting with him


silly!
so fishy!!

aku memang pantang dengan orang yang ada mentality sebegitu..sama lah bila ada orang told me about one of my friendyang baik dengan sorang mamat hensem ni..sok sek sok sek..nak ngorat budak laki tu lah tu..then sure2 aku akan cakap..dont judging!

memang aku sakit dan cedera parah dengan orang yang terlalu cepat melabel orang camtu..xsemestinya apabila kita sembang2 or baik dengan lelaki yang menjadi favourite kat sesuatu tempat or hensem sikit..bermakna kita nak mengorat atau menggatal dengan dia..am i rite?kadang2 sikap kita yang terlalu cepat melabel or mengusik2 menyebabkan orang lain takut nak berkawan or mendekati mereka..padahal..bendanya xde ape2 pon..orang lain je lelebih..huh.

kadang2 bagi aku..kita rapat dengan seseorang maybe sebab dia bagus, banyak ilmu or banyak benda yang kita boleh maanfaatkan dengan bersahabat dengan mereka..bagi aku..lelaki dan perempuan xde bezanya..cantik ke, hensem ke.macam tarzan ke..equal.
selagi ianya tidak menyalahi batas2 pergaulan..aku rasa xde salah dengan siapa pon kita nak berkawan atau bersembang..tak semestinya apa yang kita nampak itu adalah apa yang kita fikir..even my bf pon memang xpenah cepat2 judging bila aku berkawan ngan makhluk berlainan spesis..so do i..prasangka bagi aku membawa kepada fitnah..fitnah ni korang tahu2 lah..besar impaknya dalam kehidupan kita..

aku pulak.memang xsuka ada jurang diantara sesiapa saja..lantak peduli orang nak cakap apa, aku xkesah selagi aku rasa aku buat benda betul..termasuk berkawan dengan sesiapa saje..orang yang suka judging aku macam2 tu bagi aku xlebih dari ulat yang yang suke mengigit2 sebab dia xde kerja lain nak buat..so biarkanlah dia dengan dunia dia..

p/s: sama jugak orang merasakan diri dia hensem and cantik..and perasan orang nak flirt dia bila tiba2 ade yang nak bersembang dan berkawan..please la..better u go and wash your own clothes okey!

ok la finish crapping..

oh btw..aku sangat kagum sama ini MR NERDY and saje aku nak acknowledged him kat blog aku ni..hahaha...frankly speaking aku kagum dengan lelaki yang berotak dan humble..
but oppss..i dont flirt ya even dia memang ngorat aku haha(dude if u're reading this im just joking)

doctor-to-be
he's studying medic in Nizhny Novgorod Russia seriously shit i hate(actually jealous haha)
he's taken..so no chance for me wtfish!

choose this picture bcoz u look so horny with that face:P.no kiddin.

nota kaki:
1.bro sorry forgot your birthday 9 month ago coz i thought it was today..sorry bro..
2.thanks for making stupid jokes just to amuse and make me happy.i know u damn
good at it.
3.i know u secretly admire me hahaha joking.

p/s: no speculation please..

p/s/s: sorry guys i really have no idea nak update apa actually..so merapu merepek saja..
happy reading.

93 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

baek ngan si hensem or si cantek tu kire mcm satu kelebihan la kot..kot la kan..

tp org xbleh lah slh phm.die jeles kot :P

so,kalau nak baik ngn dieorg jgk, kne baik2kan diri sdri. xboleh dengki2..

:D

ARC™ said...

as a man I'll say that he's not handsome. just an average joe

as a woman I'll say he's not handsome too
(the name of the commentator shall thus be not exposed)

fast yg slow said...

btul sgt kak nurul!nk2 klu laki yg nk kwn ngan pompuan yg stok cntik3 je,ingt die ensem sgt!huh!

rieyana ynn said...

setuju apa awk ckp tu...;D and santk pic...hikhik...;D

mRa amira said...

mamat medic itu memang hawt-e!
heh,
yups, jangan la nak judge memandai kan kan.same lah here. mra baik dgn semua dan manje dgn semua, t mule la kate mra ko nak ngurat dy ye? eishh..serba salah da plak lepas tu.
kalau org tu dgr, dy lak xmo tegur. waaa.. apekes?! sedih jep.=(

Khaizarien said...

the doctor to be 2 memng hensem... ekekekek 10x lagi hensem dr broframestone.... lalalala ~~~

ape2 pun bergantung pd niat sendiri untuk berkawan. kalo len niatnye, len la jadinye... kalo betul niatnye kekal la persahabatan tu....

paling x suke bile ade yg tanye : "ko kuar ngn die, ade ape2 ke... xpun die asek kol ko ade ape2 ke?"

kalo nk ade ape2 xpyh kol o kuar pun leh ade ape2 kan? huhuhu


Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

My MiRa said...

uhuk3 nak batuk...lalalallalalalalalallalalala

Firdaus @ Fert said...

i like ur writing la :) bgus

Siti Noraisyah said...

betulla Nurul.. org mmg suka menghakimi org lain kan? Sbnrnye, org yg ckp mcm tu die jeles.. sbb xdpt nk bbual dgn lelaki hensem tu.. hehe..

Rafhan said...

moralnya, don't judge a book by its cover.. :)

rizman said...

hensem:P

not ur bf aite??
kalu x..aku jeless huwaaa..

iamnerves said...

ok..dear...
kalau u nak borak2 flirt2 dgn i..
jangan risau..kompem tade sape nak prasangka buruk..
sbb i..
..boring-looking guy
tapi berotak n humble tu...adela sket2


=p

... said...

salam..
wah! russia?
haha,,mana tu?dekat tak dengan area moscow state univesity?kalau gitu, boleh kenal2 dengan beliau :D

oh ya..personaliti dan mentaliti itu berkait.cara pemikiran itu kadang kala tidak berkait dengan kedua-duanya.yang jelas, didikan agama.disini bezanya kerana kurang penjelasan mengenai konsep Islam dalam diri yang menyebabkan seseorang itu berfikir 'melampaui batas' terlalu sosio-emosi juga menyebabkannya..50-50

... said...

sekadar pendapat saya sepanjang saya mengenali personaliti orang-orang disekeliling.bagaimanapun, saya bukan seorang ahli psikologi yang boleh menterjemah perkara-perkara norma kehidupan. boleh dijadikan rujukan jika berkait / perlu :)

Ira Iraie (軽快) said...

Actually..mereka2 yg b'ckp' tu jeles sb diorg xdpt nk sembang dgn si hensem spt mana yg cik nurul dpt wat...hehehehe XD

well, don't think bout others. just be yourself :)

http://irasyafira.blogspot.com/

syafika said...

betul!betul!sokong sgt nurul.
paling benci time i kuar ngn lelaki ni atas urusan bisnes..org ckp..weh ko date ngn die erk?ko kapel erk?benci..

urm..mamat rusia tu ensem..cam sepadan je kalu ngn u..haha

rainbowskittle said...

taken ? alaaa baru nak ngorat . haha

ferry said...

cut the crap..kkekekek

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hee...kelakar la part flirting ni dear.
baru jer citer kesah psl flirting ni ngn one of my fren, tahla...no comment bout tht, some ppl mmg have low mentality.

pasni, meh kite mengedik ngn laki muka pecah umah..tengok pe plak depa ckp..heee..silap2, kena ckp terdesak plak..huhuh

L Y N said...

i like this post :)
mmg betul tu.. mulot org, ada je nak dengki . haha

Sophie Al-yahya said...

agak betul la sebenarnya..

Hunny Maldini said...

betul laa.
bila cakap sikit dengan mamat yang handsome mesti orang ingat kita minat or nak flirt ngan ia.
pffffttt

orkedwangi said...

yup...i agree with u sis

Jejaka Terhangat said...

memang cik nurulbadiah suka dengan ikan ke..asyik fish2 je. haha...

Jejaka Terhangat: "Saya Tak Support Artis Hiburan, Anda Bila Lagi??"

Queen M said...

blaja rusia?medic mane?moscow?my fren pon kt situ gak :))

nazirafarahinomar said...

nurul, behhtul....tuh!
yelah biasalah mulut manusialah KATAKAN..macam diri sendiri perfect kan?kan? haha. lantak p lah labu-labu tuh nak kata pe.janji kita x buat kan.kan.kan. :) walaupun memang kadang-kadang, ok tipu, selalu kita suka tgk mamat handsome, yelah benda cantik, tp x bermakna kita nak kat depa. suka je tgk kan. hehe

Mardhihah said...

kadang-kadang kan bila lalu kat mamat yg macam hensem sikit, kalau kita pandang mseti diorang akan perasan gila..bajet macam aku nak ngorat.. ceit

raudhah said...

Salam sis, who actually ur bf? hehehe...i'm and others so excited to know that..hehehe =)Sory, if this Q make u not very comfortable.

hiro said...

jgn buat ai jeles lg.please.

kah kah kah.

asfira aminuddin said...

bole tak i nak triple like post ni sbb i sgt agree. ada sesetengah laki or pompuan mmg camtu. cepat perasan. x pahamm.

~eZmALiZa~ said...

sista nurul!! :))

hehe..yups! setuju dengan kak nurul.. :)

mostly lelaki ni lebih terkenal dengan kemalasan dye..

bila dapat tau dye study kat obersea ke..dapat PHD ke..msti kite kagum abes kan..

nak2 pulak ensem abes...

tp bukan sume yg ensem itu baik...

dan bukan sume yg kurg ensem tu jahat..

ape pon, kak nurul badiah lai tetap ensem di hatiku..hehehehe.. :)))

zmah said...

Cantiklah gambar pemandangan kat belakang cik abe tu...

2 H@T! MeN j@D! 1 said...

salam dear:)

kdg2 manusia neh pelik sgt2...u rite..apa yg nurul ckp neh betul sgt2..akak pun penah baik dgn sumone & disalah ertikan kebaikan tu..dia igt kite suka kat dia..maka persahabatan yg terjalin tu dah tak best:(...& now dia dah tanak kawn dgn akak..huhuhu

SweetyMui2 said...

wohh!! dia sangat hensem..hikhik.kimslam bleh *wink :D

sab said...

ehem. nice guy! :)

grr.. :p

Kasih nur azie said...

kan ada pujangga yang mengatakan "tidak ada persahabatan antara lelaki dan perempuan..." ape akak rasa?
kuar topik kah? huuuu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kakak... haha.. cerita niii memang laah membuatkan sy ketawa.. memang banyak diantara people outside yang mempunyai pemikiran untuk menilai org dengan cara yg salah.. dan kebaikan kita dengan seseorang disalah tanggapkan. haishhh.. hati2 je laah kn zaman sekarang.. take care dear sis.. luv u!

♥..permysuri_hati..♥ said...

mmg ensem kwn cik nurul...hehehe.. :)

liyana aziz said...

ok, he's smart looking guy! hahahahah.. betul! stop judging people or else u might swallow back your words.. hahahhaah

Encik Tikus said...

ahah, mane gambar nurul ? nak tengok ! isk Y,Y

eLLa said...

aah...org cepat sgt nk syak mcm2 ..kalo hntr cmment kat fb tue pown ..drg daa tnye..die tue nak ngorat u ker??..aishh

Anonymous said...

cemburu.
xsuka.
geram.
cemburu.cemburu.
ada bf.
ada peminat hensem.

sok..sok..:(
aku yang kat depan mate ko xpandang pon nurul..jeling pon tidak even aku hensem..mamat medic ni jugak jadik pilihan hati ko letak kat blog.
aku cemburu weh..

xnak tgok ko lagi..merajuk.bye.

-saya yang selalu ngorat awk kat fakulti-

sekamar rindu said...

salam..

seronok tengok orang2 yg berjaya ni...belajar di luar negara...

sekamar rindu said...

salam..

seronok tengok orang2 yg berjaya ni...belajar di luar negara...

zidEL zhafiz said...

bersuyukurla pada sesiapa yang dlm kategori mempunyai paras rupa yang elok..cantik mahupun kacak...

boleh digunakan untk dptkan kwn yg ramai..bukan untuk mempermain2kan perasaan orang kan..

tapi nk wat mcm mane..kadg2..mulut orang tetap mengata..mostly memg -ve..so terpulangla pada individual kan..kikis2la PHD tuh..

hehehe~~~ =)

Arjuna said...

babe..love this

choose this picture bcoz u look so horny with that face!!

look so cool..he's cute..u cute..so?

Nur Izzaty said...

sis! zaty dtg! (:
ouh, people judge because they're not in our shoe. they don't know where we are standing. alaa, kalau sape sape stuck in this situation just ignore la what people say. if you a friend of a model which of course la pretty kan kalau tak xkn jd model, lantak pi la org kata nak tumpang populariti ka apa. you know where yourself are. don't let others bring you down (:

ouh, lagipun, handsome and cantik tu kan Allah yg bg. nak wat camne kalau da cantik, xkn nk simbah muke ngn asid bagi tak cantik da. and slalunye aku rase org cantik ni lek je.

and mentaliti org mane kite leh ubah, mulut org mane kite leh tutup. kite jela tutup mate kite ignore org org yg berprasangke! :D

haaa sis! pjg tak komen kite. heeeee :D :D

AiDa AzRyN said...

Kacaknye! haha~ XD

AiDa AzRyN said...

Kacaknye! haha~ XD
http://www.aidaazryn.blogspot.com/

Nur said...

sangat bengang bile org judge kite macam tuh...what the la kan...entang2 dgn lai hensem je ckp ade ehem2...ntah pape2..pastuh kepada yg prasan hensem plak..jgn sbb kite tegur skit da igt nak ajak kapel..bengong tol..hahah

malisa said...

cantik!!i pernah berada dlm situasi bile i selalu tanya2 mamat ni pasal study..mamat ni mmg pandai dan hensem..tut tut..esok tu..
heboh satu kelas ckp i nak ngorat mamat ni..

pastu..bila i siap kuar mkn lagi ngn mamat yang langsung xhensem..xde plak cakap i nak ngorat..

mmg betul mentaliti orang kita mmg low..sebab tu tak maju..

cantek..handsome jugak ye russian boy tu..ehem2..

sayang kakak cantek

Sophia Rani said...

a'ah kann.. mostly people will judge cm tu... takleh lgsg nk think positif... tapi belajar tggi2.. hmm..

btw, mamat bawah tu muka dia mcm ahmad idham pon ada.. hehe

Nurulbadiah Lai said...

iqa: iye..kadang2 satu kelebihan gak..tp kene lah berbaik sangka..

ARC: hehehe..funny u dude

fast: iye..betul2..kadang2 yg ensem ni..kite tegur je die ingt kite syok kat die kn

rieyna: thanks dear

mra: betul2..hahaha..mamat medic tu tgah2 senyum2 baca ni org kate die hensem..

khaizaren: ensem ke?lalala..
betul2 sgt sokong!

mymra: hahahah..i know what u r thinking darling

firdaus: thanks firdaus i appreciate it

ct: betul jugak kn?haha//sokong ct

rizman:P.no komen

Nurulbadiah Lai said...

iamnerves: doctor gigi dh dtg!!really??:P

...: oh are u in moscow state uni?die kat niznhy dear..
btw..thanks 4 de very nice opinion..

ira: thanks ira..nice comment..

eainbow: sudah berpunya syg..kihkih

ferry: what?hahahha

naz: betul!!setuju..jap ag kalu kite ckp ngn muke pecah rumah..nk jugak tgok ape ayat die nk bg kn

lyn: thanks dear

sophie: agak banyak jugak lh yg betul kn

huny: kn?sicked of that menality la

orked: thanks my dear

jejaka: agak suka la.:P

queen: buka kat moscow syg..kat niznhy

Nurulbadiah Lai said...

fara: hikhik..betul gak tu syg...sokong!

mardiah: betul2..kdang2 org ensem ni perasan lebih pon ade

raudah: bf sis?hehehhe...

hiro: owh jeles ye?thanks..hahaha

asfira: wah2..happy u suke..thanks dear

ezmaliza: mmg la..sis pon kagum ngn org2 pndai ni.thanks dear

zmah: cantik kn?i suke

2 hot men: iye kak??teruknye..sabar jelah kakak

swwetty: die sudah kembang dh dear u ckp hensem..salam sudah di gtau..

sab: hahah..nice?


kasih: betul jugak..sbb bile lelaki ngn perempuan balik..akan ade kate2 ketiga kn..

fifi: iye dear..prasangka adalah satu benda yg sinonim ngn poeple3 kat luat tu..takle care darling

cimut munniey :) said...

seriiouslllyyyyyy betolllll ape yg badiah ckp :)) comel je ayat go and wash your own cloth HAHA.

psss . alaaahhh dah berpunyaaa HAHA kawan tue! medic wooo!

Nurulbadiah Lai said...

permaisuri: cik mas jgn puji,.sat ag ade yg xlena tdo..

liyana: hahahah..syg konfum die xlena tdo..yup2.agreed with you!

tikus: beriban gmbar nurul kat sini encik

ella: betul2..sibuk je kn..

anon: hahahah..r u kiddin me dear?

sekamar rindu: same lah..saya pon seronok gak

zidel: alhamdu;ilah dengan segala kurnian allah kn..:)

arjuna: he;s cute?mmg xbleh blah la

izzaty: thanks dear tuk komen yg pnjang..n sgt2 betul!

aida: hahahha..kacak?

nur: sis pon bengang syg ngn spesis camtu

malisa: huhu..sabar ye dear..

sophia: hahaha..cam ahmad idham??adoii..

alexa yussida said...

ishk..ingtkan tu abg ipar sy:p
mane bf nurul syg??mula2 ingtkn bf nurul td..dahla my bf pon ade sama masa bukak blog td..die pon dah heran,eh apsal nurul letak pic org lain?heee:p

Annoying said...

you put in your profile "I'm that girl who doesn't care about what other people think of my style".
and there you are expressing your anger in your blog.

cakap tak serupa bikin

Db Cooper said...

pempuan cantik or x, 2 semua subjektif issue, dan gua x kesah semua benda 2, sama juga lelaki.

either nak judging pasal orang lain punye hal, 2 hak masing-masing,

tapi bagi gua, tepi kain gua sendiri pon asyik telondeh, lebih baik gua jaga kain gua sendiri.

and nurul, lu punye ayat memang killer..

Nurulbadiah Lai said...

cimut: hahaha..cool aite?syg ketat2..

alexa: hahah.sound scandalous huh??lalalaala..heheehe

annon: wow..please dont be too 'cetek pemikiran' okey..i dont show my anger..i just show my thought here..and if u reading my blog with ur so emo minded..then no wonder la lol..
btw..
the quote..
please think out of box ya..dont just simply judging or simply give ur so cetek meaning..
and again..dont be too berprasangka..:)
aman tanpa perang

Danial_Dania said...

indeed nurul..tapi kn kalu org jenis perasan kita nak usha die..xtunggu die cun or hensem..muke pecah rumah pon perasan gak..
hati masing2..

woit anon yang annoying tu..ape kes lak?
suka2 dia erk cakap nurul 'cakap xserupa bikin'..

xyah heran sgt nurul..nampak sgt cetek pemikiran..nampak sgt dengki dari ayat tu..

'doesn't care what other people think' doesn't mean that we can expressing our anger, our critically thinking and so forth..
pathetic anon.

Ain Atika Zailani said...

betul, kadang ada jugak segelinir oramg sekeliling i yang ska judge orang x pasal pasal padahal x kenal.huh.ska hati je..x baikk tau...

Lampu suluh. said...

pehh hensem mamat tuh. demm.

Wahidah said...

tu la mentality org2 yg agak klise..

bowink gk kalo jumpa org2 gini..

but this is life..

penuh ngan warna warni kehidupan...

cimut munniey :) said...

isk entah pape anon tue kan >.<

yananana said...

hee! mcm familiar je mamat nih, boyf yana blaja kat moscow, mcm penah terselepet je muka mamat ni. nurul, i do credit for u in my blog. i hope u dont mind :)

yananana said...

*segan nak comment kat chatbox* hee! eh nurul cepatnye bertindak. yana baru publish post, nurul dah datang dulu dah. hehe. owhh, kawan nurul kat rsmu kot, boyf yana kat mma, but still kat moscow. hehe. so boleh jadilah kot dorg kenal.

Nabilah said...

setuju setuju .
orang selalu judging centu , then mulalah tersebar fitnah sekian sekian .
selalu kena camni . tensi dibuatnya -_-"

taken ? alorrr ..
hakhak xP

alexa yussida said...

sayang!!!!hehe sikitla:p
yeay dah ade solution tuk mslh smlm..Alhamdulillah.. hepiii...:D

eh sebok je anon tu..!!sepok dahi anon laju2 kang!!

luv u nurul!!^^

hamzah ian said...

waa.. mcm pelakon dah

Cik Gallus Gallus said...

apa yang u cakap semua betul..
i pon tak suka org jugde tanpe selidik betul2..

BLADE EDGE said...

salam...

dah ramai la komen..huhu

hhmmm...hensemkah saya ni??? hahaha :-D

kalo hensem tp org taknak ngorat, nak wat mcmana?? kalo stakat tgk muka tu, smua yg celik pun nmpk..tp yg penting, hati budi dan segala yg ada dlm hati tu termasuk iman, amal n taqwa..sbb itulah yg tentukan sebaik mana org tu...kene kenal la dgn org tu dulu..sedangkan yg nak kawin pun, disuruh tgk n kenal dulu calon pasangannya..takut tersalah pilih la katakan...

muka ni, drug taikun, lanun, penjenayah yg hardcore pun ramai yg hensem2..

SyerAgh said...

ternyata kamu memilih

Secret said...

semua yang nurul cakap setuju.

nurul..saya kenal lelaki itu.
senyum...

Nurulbadiah Lai said...

db: hahaha..killer kh>>?agak..

dania: thanks i love ur point

ain: iye dear..kdang2 mmg terdapat segelintir org camty

lampu suluh: xhemsem sgt pn haha

wahidah: iye dear..kdng2 tu lah yg jdi asam garam hdup

cimut: kan dear..ntah pape la

yana..thanks dear..a ah mybe same2 rusiia kot..mybe tu yg leh buat ade kemungkinan nk kenal?

nabilah: fitnah adalah seburuk2 dan sekeji2 perkara..

haha..taken..sebelom bagi kat nabilah..baik sis rembat awa2l dulu

alexa: alhamdulilah dh setel erk syg??

hamzah: hahaha..jap ag nk g shooting filem lak..

gallus; thanks 4 agreed with me:)

bladge: i really love ur point bro..betul!

syeragh: xmemilah sgt pon bro..besa2 je

secrect: urmm iye ke?senyum back

aneesa ♥ said...

like this post (^-~) sesuatu tak boleh dipandang hanya pada rupa ;)

aneesa ♥ said...

like this post (^-~) sesuatu tak boleh dipandang hanya pada rupa ;)

Mata Pena Fadz said...

manusia sebegitu smemangnye dangkal..bru lihat senang2 judge...sush...lum tntu layan...kite flirt or admire....pdhl just kwn ...bese la....hehe manusia..manusia..

soffea said...

people are always like that. cepat nak judge bukan2 kan.. tp betul la.. susah gak bile berkawan ngan org hensem. padahal kawan je kot.. hehe.

btw, nurul. i suke yg point " orang merasakan diri dia hensem and cantik..and perasan orang nak flirt dia bila tiba2 ade yang nak bersembang dan berkawan."
kadang2 dorg nie je yg perasan lebih2. hahaha.


ur fren tu mmg hensem. educated plak tuh. bru nk mintak tolong ejas2 utk i. tp, not available lak. kecewanya, nurul!!~ wehee. *kidding*

Nurulbadiah Lai said...

anesa:thanks dear for like this:)

fadz:ye syg,,namenye manusia..perasaan dengki semua tu..mmg xkn ilang

soffea: thanks dear..love ur opinion..muahhxx

hahaha..hensem erk?die dh 2 hari mkn xkenyang asyik kene puji..hahahaha..:)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehee. setuju ! jgn perasan kite cntik , so bile org nk kwn, kite dh perasan gile2 org nk usha, hahhaha

btw , MR NERDY mcm cute je, hahahah

Poyaty said...

betullll, i pon da terkena kat sek. dia suami org tu. sbb rapat jek, teruss org nak label. bosan siutss. klau wife dia tahu. mamposs lah i kan. mulut org mmg xleh di tutup.

BTW si kacak tu apa name? coz my kezen pon study kat tmpat yg sama :)

cik EPAL said...

boleh la. ensem la jugak. hehe. alahhh biasalah tu. kalau perempuan cantik lagi macam macam fitnah dapat, padahal tak wat apa pon. tapi laki ni bf nurul ke? macam ye macam tak. admirer ni jadi jugak kadang kadang. hehe

Roxy zai said...

hahhahahahahah..org2 cmni mmg xleh blah..ada kwn i tu dibenci pasal dia lawa n mant boys like tu be friends with her..then dia kena cop pompuan gtal..pity her~

eiffel said...

manusia lg cpt nmpk yg -ve dr +ve!!!

platipus said...

tipus dont like people yg suka sgt nk nilai org lain,...

kalau tak tahu apa2 jgn main ckp je..kesian org yg jg mangsa!

platipus said...

err, btw..mana satu bf nurul?

i am S!L4H.. said...

sis...alamakss dh mcm mke org russia la sket bro tu..heeeeee

Akulah Tu said...

anak u mesti comel kalau die jadik husband u..hehehe..
doctor plus lawyer..wah wah

Kumbang Jingga said...

Doctor slalu hensem

I.s.h.u.r.a.I said...

u!
laki kat atas 2 (yg bg bunga)
mmb i!!
GHAZALI =)

Anonymous said...

situs web Manis, aku tidak datang di blog Anda dalam pencarian saya Lanjutkan pekerjaan yang fantastis!