25 January 2012

Cerita Dihari Jadi aku.

hye..
23 January it's my birthday!!
Thanks a lots kepada kawan2 and semua makhluk yang wish birthday kat facebook and hp..memang tak larat nak replyy sume so sume pon aku tak de like sebab nak bagi adil kn..so aku amik kesempatan ni nak ucapkan thanks sgt2 and ucapan anda sumenye aku baca dan dengan besar hati berterima kaseh teramat amat amat.. Thank You to all the people who remembered me on my birthday! Im so blessed to have u guys! tuvm!!!

honestly..i feel old and bleh tak tak nak gitau umur kite berapa wink wink..
alhamdulilah..till today masih bernafas..dikurniakan kesihatan yang baik..dan kerjaya hidup yang agak baik..alhamdulilah syukur even banyak masih perlu dibaiki..

as usual.(actually not hahaha)..kebetulan semua alien2 yakni adik beradik aku ade kat kg sempena Chinese New Year..adalah diorang celebrate sikit my birthday..KFC je pon..
so malas nak cite banyak2 and bab kata pepatahs..
biarlah gambar kat kfc berbicara yo!!!



hi..i'm birthday girl!
dengan outfit yang tak match langsung ngn pakaian dikaki yang berkaler kuning..


hi!!im birthday boy!!
okey adik bongsu aku ni sebenarnya pukul 7.00am dah siap2 dress up macam tu birthday die laks!
eksited tahap ayam!


rasa maluu giler sebab dah tue bangkaa tiup2 lilin kat public lak..
nasib baeklah kite kecik kn..purak2 umur 16tahun!!


DSC_0272
ni siblings aku and im the only Princess there!

rfm
encik tunang tukang belanje!!
tq hun!



adik ke 3 and adik bongsu aku..
sume eksaited sbb ade kakak yang comel!

#delete comel



three of us..


ni my adik yg ke -2..we call him apek or sopek!
actually his name saufi!

cats
ish..malu2 lak nak bergambar!
ni incik tunang yang tak suke diperkenalkan pd umum!
chewahhh


brother and sister!


adik yang ke-4..
yang paling malas and tak de tujuan hidup wakaka..
kejam giler stakmeng!


siap mengkedarah dah..
time tuk balik!
bye bye..


opps...
btw..rasa heppy giler2 sebab dapat hadiah yg sangat2 best on my birthday!!


a DKNY watch ini daripada incek tunang..
suke suke suke dan sangat jatuh cinta !!!

and ade jugak hadiah daripada orang2 yang rapat dihati..


a nine west handbag!!
i love this bag giler2
and its full of sentimental value for me..


and also this book..sangat bernilai valuenye pada aku tau!

pictures no more..
happy birthday to me and sapa2 yang lahir pada 23 januari too..

alhamdulilah pada segala kurniaanNYA..

Thanks for reading this..

62 comments:

ria said...

sonoknya. .:)

Mata Pena Fadz said...

heppy belated bufday dear :)

sYiRa LoKMaN said...

happy belated bday :D

Syima Emi said...

nurul, happy bday ye... semoga murah rezeki sokmo.. naik pelamin, jge lupo jemput deh.. hehehehehhe

Ainn Rahman said...

HAPPY BIRTHDAY AKAK NURUL ! Rasenye kali kedua dah . hihik , akak comel sgt :D

Nurul Daniel said...

hepi belated b'day...

teha said...

epy bday yee.. btw , cantik laa jam tu :)

miss juejue said...

selamat ulang tahun yunk ! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . success selalu dlm ape jua dicapai . :)

Anonymous said...

subhanallah,akak nurul memang cantik sangat2..semoga happy selalu :)

Anonymous said...

subhanallah,akak nurul memang cantik sangat2..semoga happy selalu :)

Hanif said...

Tahniah .....Hapi Besday
Salam kenal ..

najwa's said...

hepi belated besday laling, may allah bless :)

Pensel Patah said...

Hepi Bufday ye..

LeenNajib said...

Happy Birthday sis :)

pulsowanie said...

happy birthday!!!
waahhh..nak curik la jam dri hencik hun tu..boleh??

KORANG PERNAH KENA TIPU TAK DENGAN KAWAN?
TAK PAYAHLA KAWAN DENGAN ORANG MACAM NI
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/01/tak-payah-nak-tipu-pasal-life-sendiri.html

starzieti said...

happy birthday kak nurul ! :D

semoga cepat kawin. hehe.

fazzlim said...

wah sedap nya...

btw..selamat hari jadi sys..
moga dpjgkan umr dan d'mrhkan rezki ;')

nadia arrumaisha said...

happy birthday dear...semoga dirahmati Allah selalu

Atie iskandar said...

heppy belated besday sis :)

MiMiEy :) said...

happy birthday akk :)

hazanis said...

happy besday sis..=)

Huda Sindarela said...

hepi bufday sis =)

Didiey Fadhilah Ramli said...

Happy birthday dearest :)

Semoga berjaya!

msredcheesecake said...

Hb kakak cun hhee.... Have fun dear....

NIZAM said...

Hepi besday :))

ZaffZahari said...

sis!hee..Happy Birthday..:)

Miszz Fiza said...

same la kite only a gurl in siblings..nway c0grate sis f0r ur birthday even sis dh 26 tp xnmpk cm 26 pun..awet mde..=)

onie said...

hehe,nasib onie wish awal,sempat gak kak nurul reply :P

♥ Cik Zack's ♥ said...

Happy bday sis cntik comel lg ohsemmm ^^ hehehe

.fariizza. said...

happy belated besday :)

myra abdullah said...

Happy birthday sis =D
may Allah swt bless---bless you more and more dunie akhirat.Amin!

SyEraa said...

happppy birthday sis!!!!!

Orked Cleopatra said...

Happy besday kak, WISH U DA BEST...SEMOGA UMUR MENINGKAT, AKAK PUN SENTIASA DIRAHMATI ALLAH..AMIN2X..:)

oshin said...

HAPPY BIRTHDAY kak nurul comeeeyyy . smoge bahagia dengan enchik tunang :)

nuruashia ♥ said...

ehehhe..semoga sys berbahagia n dimurahkan rezeki yee..

p/s: kem slm adk haahha :P

Eiyra Nu-Qi Ra said...

sis!! epy bezday!~ waaa...kte pny bezday bulan y same laaa...juz lmbt seminggu...kekeke..

btw, happy b'ted birtday sis... semoga muda slalu n stay cute! huhuhu ^______^

Eyfa Zalifa said...

Happy Belated Birthday my sweet dear..Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..Semoga apa2 masalah terhindar dari hidup mu kak badiah..By the way,mana x matching..match apa..beautiful as usual..and my most precious gift for u is my doa..i only have that now..May all ur wishes came true and ur carier success..Wish u luck..and be happy always:)Assalamualaikum..

alexa yussida said...

:) nice birthday story..btw,ur youngest brotha is sooo cute!no,im not pedo..dun worry..haha:P

zuhaida said...

happy birthday kak nurul :)

Kumbang Jingga said...

wowwww sungguh romantik..dulu sy terlupa besday tunang..sampai seminggu merajuk hehehe

AsH ShiKaNo said...

happy bufday akak cntik :)

CiK niNiEy said...

nurullll....kita sama besday...!!!nice meeting u....im 22 yrs old and u..?? hehehe

Anonymous said...

ala akak dop tulih umo bape pungg tawu lerr. tgk ke lilin tuu ;p

GematriA™ said...

happy birthday cik nurul!

BLADE EDGE said...

salam nurul...

happy CNY and happy birthday :-)

DaYiNi said...

hepi belated befday kak ! :3

mish nuryu said...

happy belated besday cik NurulBadiah yg cooomelll .. !! :)

asam garam hidup said...

Happy birthday nurul...may ALLAH bless u always..

pipie_azaty said...

happy belated besday dear ...

princessfiffy-cayunk.blogspot.com ... :)

sesegar said...

waaa,selamat hari lahir aku ucapkan kepada kau. yang keberapa ni nurul? heeee :D

cha said...

happy belated birthday u. lama tak dtg sini :)

tomatokering :) said...

weeewwitttttttttt ~ beday gurl :P

~eZmALiZa~ said...

tahniah kak nurul... happy birthday yang ke.............hehehe :D

anyway, semakin meningkat umur, diharapkan kak nurul akan terus sukses dgn kehidupan masa akan datang :) insyaALLAH...

semoga kak nurul berbahagia kekal selamanya bersama mereka yang tercinta... :) much loves!

Ziera Ieyah said...

hepi besday yg ke......16 kak..hehe akk comel la. ske tgk

Nurulbadiah Lai said...

tq syg semua...

terharu..
alhamdulilah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jam tue mmg cantik nurul..akak pun suka

Radin Fadli said...

happy belated birthday ,dah ada idea nak bagi tunang hadiah apa untuk birthday dia nanti, terima kasih =)

Nurulbadiah Lai said...

thanks for de wish people..

NadyaBubble said...

happy belated birthday, sis :) birthday kita sama tau !

zira said...

hb dear

Anonymous said...

"Ramai orang sanggup habis RM1000 untuk beli gajet seperti
Iphone, Ipad tapi tak ramai yang sanggup melabur RM290 hanya untuk Quran Digital ini.
Anda berkira untuk akhirat?"

KLIK >> http://bit.ly/AL-Quran

cik ETTY said...

dear :) terbace this entryyy. n entryy ni last year kan. btw tgk tarikh bufdayy u 23jan. ohh mai. hepyyy bufday dear. todayy 23jan2013 :PP