15 January 2012

Jom Join Adorable Muslimah Competition!!

hye guys!!
how are you today??hope fine2 aja deh..

btw..tak nak cakap banyak..but nurul nak ajak korang join competition ni..sebab hadiah die sangatlah awesome giler..awesome gilerr okey!!!!original Coach wristlet tu and banyak lagik..cara nak join pon bapak senang!!



join before ends of 31st January guys!!



http://www.adorablemuslimah.com/

syarat2 and how to join..

1. First..korang bleh tulis apa sahaja tentang www.adorablemuslimah.com didalam blog or fb korang..nurul prefer korang tulis dalam blog..entry ikut suke korang..samada in English or Malay..

for example:

Pengalaman shopping di AM.COM(JIKA ADA) atau apa yang korang suka di AM.COM atau review berkenaan produk2 AM etc..Pendek kata..depends on korang berdasarkan kretiviti korang okay...(and korang tak semestinyaa adalah pelanggan AM.COM sebelum ni)

p/s: apa sahaja ttg ADORABLEMUSLIMAH okey..pandai2 korang lah ye..

2. Di akhir entry korang..sila letakkan :

"Dapatkan Blaus dan Pakaian Muslimah yang cantik dan sopan di www.adorablemuslimah.com.

Dapatkan juga barangan Victoria's Secret dan Handbag COACH di www.adorablemuslimah.com.

Be style.chic.Modest dengan adorablemuslimah! ^_^"

or in english version

"Get gorgeous yet modest blouses and muslimah apparels at www.adorablemuslimah.com.

Shop Victoria;s Secret and COACH Handbangs at www.adorablemuslimah.com too.

Be style.Chic.Modest with adorable muslimah!"

Jangan lupa, dalam entry korang..letakkan banner competition ni sekali beserta direct link to www.adorablemuslimah.com.the banner u can get here.

3.Then, after done with an entry..submit your penyertaan (samada Link Blog or Link FB) ke:

competition.adorablemuslimah@gmail.com

dengan tajuk:

AM LOVES BLOGS COMPETITION.

4. AM.COM akan upload penyertaan korang dilaman FB AM.so korang bolehlah mengajak kawan2 korang untuk meng"like" penyertaan korang..

5. Penyertaan dengan "like" terbanyak akan memenangi pertandingan ini..Penyertaan terakhir adalah pada 31 Januari 2012 manakala undian terakhir akan dikira pada Ahad 12 FEB 2012 JAM 11 PAGI!!

Hadiahnya??
jeng jeng jeng..
memang marvelous habis!!

Tempat Pertama: Wristlet COACH + RM50 Voucher

Tempat Kedua: Victoria's Secret Gift Bag + RM30 Voucher

Tempat Ketiga: Victoria's Secret Body Mist + LipGloss + RM20 Voucher

5 hadiah saguhati + RM10 Voucher

#Penyertaan ini terbuka utk semua kecuali bagi laman BlogShops dan Pengiklan AM

#Keputusan akhir adalah muktamad dan haruslah dihormati

#Semua pemenang dikehendaki menulis blog entri berkenaan hadiah yg dimenangi selepas penerimaan hadiah

Mengikut terma dan syarat..

so Korang..apa tunggu lagi..senang je..hadiah lumayan..jom join ramai2..cuba nasib manalah tahu korang menang kan..

so untuk pertanyaan lanjut..or untuk shopping and untuk jamu2 mata..korang bleh ke sini:

just click the picture above ya..

http://www.adorablemuslimah.com/

or join AM di facebook

ADORABLE MUSLIMAH

Spread the love ya dearies..your help really means the world to AM TEAM!

7 comments:

Adorable Muslimah said...

Jom kawan2 join jom =)

Mudah sahaja competition ini dan hadiah nya menarik insyaAllah.

Hantarkan penyertaan anda ke:
competition.adorablemuslimah@gmail.com

Jom ya
Semoga berjaya!

xoxo,
AM team @ www.adorablemuslimah.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ADUHH LETIH "LIKE'2 NE..

Nurulbadiah Lai said...

xpe..just publish kat fb je akak suruh org like heheh,
berbaloi like2 ni kalau hadiahhh best camni hehhe

Adorable Muslimah said...

Salam Mama Amana&Arief, insyaAllah mudah sahaja ya dear. Tak cuba tak tahu lg ya. Mungkin rezeki sis =)

Hantarkan penyertaan ke competition.adorablemuslimah@gmail.com ya

Gud luck sis!

Boo said...

kak, banner tu letak kat dalam entri ke atau letak kat dalam gadget blog?

A'ishah Kamaludin said...

u've been reviewed

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/blog-baru-jumpa-1-nurulbadiah-lai.html

Nurulbadiah Lai said...

letak kat entry dear..:)