16 April 2011

Attention: Top 12 Show me Your BFF Contest sudah dipilih

hye korang semua..

tonite i would like to announce that 12 contestants of Show Me Your BFF Contest already selected untuk ke peringkat final..nurul menerima hampir 470 penyertaan..termasuk penyertaan last2 minit..semuanya nurul check..and Ya Tuhan..susahnya nak pilih..sumpah susah sgt2..so disebabkan terlalau susah...nurul terpaksa minta tolong adik2, termasuk emak dan ayah untuk memilih..setelah dipilih dan ditapis2 beserta dengan Kata kata paling menyentuh hati..
at last..
ade 12 peserta yang layak ke final dimana akan diumunkan esok..dan hanya 3 pemenang akan dipilih..

kepada yang tak terpilih..korang jangan kecik hati ya..thanks banyak2 sebab join this contest..

take note: korang yang tercalon ni pray banyak2 ye..sbb nurul xpilih dah pemenang..semuanya akan di decide oleh my bf aka bff too..so sebagai penghargaan kepada buah hati nurul..so nurul suruh die pilih kesemua pemenang..okey guys?so semuanya terpulang kepada die..so korang doa banyak2 ..hope dia akan pilih korang hehe:)

TOP 12 SHOW ME YOUR BFF CONTEST(LISTING SECARA RANDOM SAHAJA)

contest 90

contest 71

contest 94

contest 96

contest 100

contest 104
contest 107

myselfunpredictable

p/s: link yang nurul tulis tu..kalau ade yang salah..correct me k..

oh btw..hadiahnya adalah..

FIRST PRIZE

Sehelai Floral Vintage Dress
Sehelai Korean Dress
Sehelai Cardigan (let go sebab xpernah pakai)
Sehelai shawl(Sponsor by ShawlAyuCinta)
Sehelai satin shawl sponsor by me.

SECOND PRIZE

Sehelai English Flora Dress
Sehelai t-shirt
Sehelai shawl(sponsor by ShawlAyuCinta)
Sehelai shawl sponsor by me.

THIRD PRIZE

Sehelai old school vintage maxi.
Sehelai shawl(Sponsor by ShawlAyuCinta)
Sehelai satin shawl sponsor by me

Wait ya..
all the best..
p/s: bf nurul cakap dia akan pilih berdasarkan gambar paling ikhlas nampak dimatanya..so lets pray girls..hehehe

thanks 4 reading this

57 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sengit ni ;)
gambar seolah2 bercerita..
semua pun terbaik..

all da best guys..

NiEzA aNiEyZa said...

wow..sume cntik2 la gmbr...sume layak menang..hee

Nasuha Suhada said...

wahh! tersentap sbb terpilih dalam top 12. Alhamdulillah. terima kasih kak nurul :)
mintak2 la gambar ha n tima tu nampak ikhlas di mata bf kak nurul. hee~ nak menang!

OKEdChokelaT said...

waaaaaaa...semua2 gojes2 la....

Munie Blushious said...

chaiyok sumer pemenang.. walaupon xterpilih, cheers for all you guys ! =) chaiyok !!

Budak Kampung said...

smua hebt2..nice=)

Kekupu said...

suka yang ni -->
http://weirdella.blogspot.com/
:D
nampak sangat akrab & natural. tak berpura-pura. telus. bff.

EzSyA said...

best2 gamba sumenyer~

wahhh kemaen lagik amer yg nk pilihkan ehh?hiks!

Myra Anne said...

anysuhailah tu mcm geng plg bes lah kak nurul. suka tgk pic tu..huhu

Dea said...

wahh beznye... :)..

Mek Norfa said...

jeng jeng mesti semua xcited nk tggu keputasan ni.. hehe

Myra Anne said...

anysuhailah tu mcm geng plg bes lah kak nurul. suka tgk pic tu..huhu

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

sobsob..tak terpilih. tape, congrats to all contestant ^^

bf nurul, pilih yg terbaik tau! :)

Juice said...

why all girls?

SitiNurIzzati said...

waaarggghhh ! sume cun-cun bagai.susah r kak nurul sye nie nak carik pemenang kan.

fathin nur najati said...

waahhh!:)
tenkui...
terharu terpilih.,
hrp2 de peluang.,
tpi sume hbt2..
n again tx ...

nur amalina athman said...

tahniah kepada semua yg terpilih top12..:)

SyEraa said...

alahai tomei sungguh sume pic ni la sis!!!

bloawalking here selepas bhusan tgk af :)
jmput dtg blog syera yeee

Jasyla Rifhana said...

wah..x sangka terpilih..thanks sgt2 sis :D hrp2 mng laa.... amin2 :)

SeƱorita Layla Zahara said...

congrats..

uwaa kalah :(

isaac ismael said...

wooowweeeeiii

Tulip Putih said...

sy tercalon..seronoknye..!!!haope dpt menang..:)

nayla said...

gudluck guys..x sempat nak join..bz sgt~

Amirrah Zawani said...

semua gambar cantik2.. gud luck pada yg terpilih :)

Cik Suheela said...

woww...
comel2 je semua :)

LittleGurl said...

waa..adiah bestnye T_T

Izyan Masri said...

WUWU.SEMUA NMPAK HAPPY JE,MESTI SUSAH NAK PILIH XD

ayinira said...

ala..bad luck lg..ape2 pon gudluck gurls...=))

cik arnab said...

wow.. nice contest... xpernah terfikir ada contest gini.. welldone.. gudluck gurls...

Nu-- said...

semua mantopp... suka tgk gmbr2 diorg.. muncul keakraban... rindu ngn semua nie...

syamimi fatin said...

sedihnya xterpilih... yg menang 12 ni, doa cepat terpilih. sengit ni!

cik bahulu oren said...

semua photo cntik2..gud luck to all contestant :)

cikmima said...

gud luck gurls.

Salam Ziarah
mey join "moment to be remember Giveaway" mima||
http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

lea said...

wahh..hadiah best2..
rugi x perasan contest ni dulu

bella dela rosa said...

wahhh sume oeml2 nyeee.ok boleh rasa dah kalah sekarang.T__T

btq nurul sayang nak kena babap nihhh.

http://weirdbella.blogspot.com/ la yanggg.

Siti Noraisyah said...

Jelesnye tgk gambar yg cantik2 ni.. heeee.... mesti pening nurul nak pilih pemenang, sbb semua pun hebat2..

pink said...

Ngeeehhh tak terpilih hihi .

Pada semua yg terpilih.All the best! :D

sueRAFE said...

tak tercalon :'( tapi takper, tetap sayang kak nurul

btw kak nurul, sue suka sangat gambar nie ---->http://nurulbadiah.blogspot.com/2011/04/contest%20104%20http://weirdella.blogspot.com/

yang kakak dua orang tu baring sorang pakai braces sorang freehair tu

soffea said...

ala nurul... tak sempat i nak join.. nanti buat lagi tau. hehee. btw, best of luck utk sume finalist. n ya, hadiah sgt best.

Gadis said...

wow...
sweet la bff-bff nie...
;p

bella abdul razak said...

OMG gambar i sorang je yg pelik disitu dengan lelaki. Tak sangka pulak terpilih. Hehe. Pray for the best! Kalau saya menang pasti hadiah tak perlu dikongsi :p

Scha Aryana said...

semua cantik2 lah gambar tu.. gudluck ye korang yang kat atas tu ^^

hana nabihah said...

hadiah best giler ! good luck to all contestant , rugi tak join :(

SuhAnA rAmlY said...

hurmmm... =(

PiNky@hEarT said...

alhamdulillah.. tak sangka saya pun terpilih salah seorang antara top 12.. tapi yang lain semua cantik2.. macam takde harapan je dapat top3.. tapi takpe, dapat memeriahkan majlis pun dah best. and dapat top 12 pun rasa macam dah menang..hikss. gud luck to all..!! =)

Munirah said...

eksaited utk para-para contestant :)

SofieyAzwa said...

Ohhh my!!! Gambar sofiey ade.. Minx minx menang! Menang laa hendaknyaaa... Aminnnn

alexa yussida said...

smua pic cun -.-'

tahniah n gud luck korg..

NeenaAnuar said...

huhuhu... terlepas nak masuk contest nie.. sorry sangat dear.. memang dah nak joint hari tu.. tapi keadaan tak mengizinkan.. terlalu sibuk dengan urusan pertukaran tempat kerja & overloaded with new work! *cedey*

but I'll always support you.. kalau ade contest lain nanti I joint yea! and all the best for all top 12 too! :)

Zulfahmi said...

Hadiah floral tu boleh pilih saiz ke? Nanti dah menang, tak muat pulak dress Haha :-P

sofia said...

suke sgt tngok yg weirdella ngn anysuhailah..
nmpk sweet je :D

DiNaZ said...

good luck semua yek :)

manajanjimu said...

http://wanitamelayuseksa.blogspot.com/
RENUNG2KANLAH WAHAI GADIS YG BAIK HATI...... YG SUKA KEBENARAN... DAN SUKA MEMBELA YANG BENAR...!!!!

sha kasha said...

nice choosing

Ami Nietzsche Korr said...

i just like anysuhailah & weirdella's

Norazira said...

http://says.my/azfaeira/nestlehowami
tolong klik

Norazira said...

http://says.my/azfaeira/invite
join la saya...for free