10 April 2011

kalau nurul buat pembaca blog nurul kecik hati..maafkan nurul..

IMG_8406

salam semua..ni entry ikhlas dari hati..

seseorang tanpa nama telah melahirkan rasa tidak puas hati yang teramat dengan nurul..secara ringkasnya isi komen tersebut..

-nurul ni sombong..komen kat blog pon xreply
-nurul ni asyik org je follow..tapi nurul xfollow pon org lain
-nurul ni buat derk je ngn org2 yang selalu komen kat blog nurul
-nurul pilih kasih sbb nurul xpandang blog die yang xglamer and xramai followers
-dulu time followers nurul sikit..nurul boleh je balas komen2 and follow blog org lain..bile dah ramai followers..nurul dah lupa diri
-and last sekali..SESEORANG itu dah xnak dtg belog nurul lagik sbb katanya sia2 je komen dekat nurul tp nurul xpernah layan..

kepada seseorang itu..dan kepada semua pembaca2 dan follower nurul..nurul minta maaf sangat2..maaf paling dalam dari sudut hati..maafkan nurul..

nurul xterniat untuk sombong..demi Tuhan nurul cuba untuk melayan orang sama rata..termasuk pembaca blog nurul..tapi maaf mungkin nurul terlepas pandang sesetengah orang..

komen2 semua nurul memang xmampu nak reply satu2..kalu mcm 50 komen..memang xmampu nak reply..maafkan nurul..

follower pon begitu..nurul xmampu nak follow semua orang..nurul xmampu sebab masa nurul sgt terhad..nurul bekerja dan busy sgt2..kadang2 sehari ade 50 followers..so macammana nurul nak follow semua orang..?

sumpah demi Tuhan..tidak terniat nurul untuk tidak follow mana2 blog hanya kerana blog tu tidak glamer..nurul kalau ade masa..nurul on9 blog..nurul follow je mana2 blog even blog tu xfollow nurul pon..

memang masa follower nurul sikit nurul mampu reply komen semua orang..sebab satu entry nurul..hanya 3 orang komen..mase tu 4 hari baru ade 2 orang follow..nurul memang mampu follow balik ..now nurul memang xsempat..nurul bukan lupa diri atau bajet diva..maafkan nurul..bile ade yang kata nurul sombong..it's hurt me so bad..nurul cuba untuk puaskan hati semua orang..tapi nurul xmampu..

kalau korang xnak datang dah blog nurul hanya kerana nurul xreply komen2 korang atau follow korang..terserah..nurul mohom maaf banyak2..harap korang semua memahami nurul..

tak nurul nafikan..kadang2 kite kecik hati bile kite je selalu datang belog orang tu..tapi tuan blog xdatang pon belog kite..nurul pon pernah rasa mcm tu jugak dulu..nurul. faham apa yang korang rasa bile komen2 or blog korang tidak dilayan..maafkan nurul langsung tidak terlintasa dihati nak buat korang mcm tu..

nurul pon rasa teramat bersalah bile lihat kat shoutbox ade orang follow nurul..invite nurul datang belog diorang..tp nurul xde masa nak menjenguk..kadang2 nurul update entry pon..nurul cari mase terluang dekat office..kadang2 sehari kalau dapat spent 30minit untuk blog pon dah kire ok..tu pon kalau kat office xde kerja..

so..maaf paling dalam nurul mohon pada semua seandainya nurul melukakan hati pembaca blog nurul semua..harap korang faham situasi nurul..bile ade yang cakap nurul sombong dan berlagak cam diva..it's hurting..

p/s: entry ikhlas dari hati..harap tidak ada pihak yang salah ertikan entry nurul..siapa pon korang..setiap yang datang ke blog yang membaca..komen, follow..nurul hargai sgt2....kalau korang xtahu xpe lah..tapi nurul tahu yang nurul amat menghargai pembaca2 semua..

thanks 4 reading this..

120 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

harga yang perlu dibayar selepas dikenali ramai.. =) cool Nurul, hope dorang paham..

najwa's said...

eh, tak la.. nurul dtg jek blog ai walaupun jarang-jarang.. :)

bab komen tu, sian gak kat dia weh.. banyak..tak larat..

jgn sedih2 ye nurul~ :)

사이트 ✻ romlah said...

alaaaa ;)) chill akak . biase la sume orang pn bz gak en . mna sempat nak balas semua tuh :D

Admiral Hafiz said...

sy sentiasa sokong nurul
jgn risau la k


Entry Terkini: Gathering Blogger Perak Di Gunung Lang - Sedapnya Dapat Makanan Percuma!

RaraPuing said...

:((
ala biar jelah drg tu!

rara selalu masuk blog u tapi x kesyah pun u x follow hehe..

rajin singah blog rara

puingcinta.blogspot.com

yuyu_chan.blogspot.com said...

cian kt akak kn...apepun...blog akak besh...yuyu ske..kalau sudi..jum melawat blog yuyu yg xsbrape lak..hehe..

ann dhaniah said...

kak nurul kuatkan hati ye.. ;) smile always ;)

aNaYaNa said...

alah bisa tegal biasa..selalu baca sini..hehe..:)

nazirulhazwan~ said...

-nurul ni sombong..komen kat blog pon xreply - ade reply sket rasenye.hehe

-nurul ni asyik org je follow..tapi nurul xfollow pon org lain - nurul follow saye, hahaha mase follower kite berdua ratus2 je, ingat x??:P


-nurul ni buat derk je ngn org2 yang selalu komen kat blog nurul - agakla, tapi da busy, nak buat guane, zackzukhairi pon same gak.hehe


-nurul pilih kasih sbb nurul xpandang blog die yang xglamer and xramai followers - haha,


-dulu time followers nurul sikit..nurul boleh je balas komen2 and follow blog org lain..bile dah ramai followers..nurul dah lupa diri -- erk, rasenye ade je lately nurul komen blog den.hee


-and last sekali..SESEORANG itu dah xnak dtg belog nurul lagik sbb katanya sia2 je komen dekat nurul tp nurul xpernah layan..---saye totap dtg, sbb bukan niat kite bace blog mengharapkan layanan semula:)

shahirahkhairudin said...

dun feel bad darling.. apa pun teruskan menulis okey..

Auni said...

Ye, auni memahami kak ! Ape ape pon, auni sentiasa support akk ! :)

zanox said...

ishhh...takpe²..kite paham..jangan sedih²..maybe orang tu ingat nurul takde kerja lain kott nak reply segala..sabar ye cik nurul :) behappy always :)

New entry : Suka suki by zanox

Homemade products : Homemade by zanox

sharifatul aida said...

xpe nurul.kita xmampu nak penuhi sume kehendak orang.

~AliFFaNiS~ said...

sis..u've got to be strong..!!kalo anis,anis akan paham kalo dlm sotuasi nie..tp,mybe dye bgurau je kowt,sis..dont think about it too much..i'm sure,kalo hilang sorg follower akak,ade ag 100 yg dk tkejar2 nk jadik follower akak..so,chill ky??^^

natasha ahmad said...

heee, tak pernah pun kecil hati dgn you. entry semua best sis !! :D btw, you cantik laah :)

Ayuni said...

hm, sye tetap dtg cni walaupun sye nie bukan sesaper....

Anonymous said...

no worries sis!dah biasa..:)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ermm takpe faham...huhuhu wakil je ni nanti org ingat akak plak org itu

Siti Hanizah Sahar said...

pelik betol..ade lak eh org cmnie..haihh...
lau nk follow blog org len xyah la harapkan balasan yg same...kte ske..konpom org 2 pon ske kte...
think positif ye..pls2..
bru la maju dunia..hehehe...

=)

Lizzie Yasmin said...

tak boleh nak puaskan hati sume orang... Cukup takat n3 tak burukkan blog orang lain or menghina... CHEER lar Nurul..

Pert Doherty said...

hargai gua cpt

zuk zuhaiza said...

tak terasa pun.

kite follo blog seseorang tu sebab kita suke bace blog die orang.kalau ade ape2 kita komen.

bukannye follo sebab nak suruh dia follo balik dan komen balik..kalu macam tu tak ikhlas lah..

sebab tu kalau kite follo blog ramai follower takdelah kesah die org follo atau komen balik atau tak..

kalau follo dan komen alhamdulillah..

sebab kite pun kadang tak follo balik sape yg follo kite..kita follo kalau blog tu best..kita nak blogging secara ikhlas..

wunny said...

its ok nurul. hati semua org kite xbley paksa2 diri kite utk jaga. yg pnting hati kite tp jgn langsung xpedulik hati org laen. be fair. bagi wanie, wanie xkesah. bkn nurul je. byk lagi blogger lain yg lg teruk dr nie. lagi memilih populariti tp xperlah. kdg2 when people said, mesti ader hikmahnya. bagi wanie, apa yg wanie buat bkn utk perhatian org dan pakse semua org utk memenuhi kehendak wani. dh berbulan buat blog tp wanie still xder follower tp xper. wanie tetap tggu smbil belajar byk bnde.

i luv u forevah lah nurul !
don't be sad okie ! =D

saya bukan tomato said...

betol tu nurul ... mmg kadang2 tak sempat nk balas sbb masa tak izinkan..

then nak folow pon trlepas pandang.. ceq yg blog biasa2 pon jenuh nak wat semua tu apa lg lah nurul kn..

mybe dia tak penah nak cube utk faham dan letakkan diri dia kat tmpt nurul ..

so, tak pe... juz let it be.. masih ramai yg sokong nurul oke .. :))

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yg penting nurul sihat di sana..
tats enuff for me ;)

take care dear..

CWL wanie LovelA said...

akak jgn sedey2.wani paham akak bukan sengaja..

sueRAFE said...

kitorang semua faham kak nurul, bagi sue, dapat baca belog hebat macam ni pun dah kira penghargaan kak nurul untuk sue :]

teruskan berblogging ye kak nurul, sayang akak, muah :*

Nor Syafiqah said...

hehee..
xde lah sombong pun cik hurul ni..
serious..itu hak cik nurul kan..
wee..tapi pika tetap akan selalu jenguk blog cik nurul ni.
best sangat !

Datin BERSERI said...

Arrrgghhh tidak..
Sis nurul x sombong la...
To the readers yg post to DB nk g taw gak DB nye blog pon x populer tp sis nurul still drop by kat blog DB...
DB still remember masa sis nurul komen kat cbox DB and masa tu i think sis nurul x sombong langsung..die de beribu follower tp die still BW gak..masa DB wat entry pasal die bout couple time gak la.. Sis nurul komen kot kat post tu..die TAK SOMBONG..
Die laen dr pada power blogger yg laen...

Sis nurul.. I love the way u respond to all ur readers..
U are my fave blogger since the first time i enter to ur page...
DB taw sis x sombong...

ardinihumaira said...

hepi2 dear!

Anonymous said...

i wont..:) may Allah bless you,nurulbadiah...*big hug*

♥..cik_mas..♥ said...

sabar syg... cikmas sentiasa sokong nurul.. :)

starzieti said...

takpe, kitaorang faham. :)

! Nurida Ardy said...

tak kisah pun kalau comment tak direply, tak menyinggah..yg penting ada entry nurul yg best..dtg..kalau tak best tak datang...:)

fienaz said...

hai nurul...it's ok...saye paham....(walopun saye pernah terpikir gak ape yang si Anny tue cakap..) tak pe nurul...saye tetap bace blog nurul...(^_^)

Myaby said...

ade ke yg cmtu?

alahai. emosi gila org tu. wkakakakaa

ayleen said...

faham lah,blogers memang tak mampu nak buat semua. even blogers tak femes pon x mampu nak folow dan reply semua komen.dont be sad nurul. :)

ecah said...

we cant satisfy all bloggers, fans, or followers..just be wht u r and not to be hypocrite..as one of ur fans, i'll always support u sis nurul..i try utk phm y sis jrg jenguk my blog..nnti lame2 diorg akan faham jugak if they at ur place..

efa said...

tak pa sabar yea kak,tak semua org kita leh puaskan hati.

NOOR FATIN said...

sabar la nurul. nurul slalu je datang komen blog saya. diorg xpaham nurul. tapi sy tau nurul bukan jenis pilih kasih.


sabar byk2. org xberada kat tmpt nurul skrg..

bak kata org lain, senang la cakap. bila kena kat diri sendiri, baru dia tau :)

alexa yussida said...

=)

take ur tyme nurul..

thnkss sbb slalu dtg belog kte,for me nurul sgtlah low profile n tak pernah sombong mcm certain ppl yg lain..:)mmuaahh!jgn sedey2 ok

Indah Mulya said...

sian sis..mmg mnusuk kalbu je bc post ni..huhu..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

huhu~ cam terkena kt maera jgk aje..bukan tak mau gi blogwalking, komen semula blg mereka, tapi seyesly bile dah ramai follower, tpaksa bahagikan masa..tak sempat nak bace sume..hope depa paham... T___T

Siti Nurazlinda said...

linda sentiasa memahami kak nurul.

btw, kak nurul tak pernah bajet diva ! sila faham ye situasi kak nurul :)

Nazierah Rosman said...

first time komen kat sini walaupun dalame baca blog akak..

like your entries very much ^_^

Anonymous said...

hahah..kau mmg sombong pon..bujet cantek sangat jek..tutup jela blog bongok ni kalo setakat nak tempel muke ko tu..

Rara Farah said...

takpe sis...sis jarang datang singgah blog rara pun rara paham sis sibuk..hehe...chillex sje

Nurulbadiah Lai said...

salam readers..

thanks all..
i really appreciated ur support..
i love u all from de bottom of my heart.

thanks coz memahami..
tanpa korang apalah sgt blog ni..kepada yang terasa..sorry:(


kepada anon

(hahah..kau mmg sombong pon..bujet cantek sangat jek..tutup jela blog bongok ni kalo setakat nak tempel muke ko tu..)

alhamdulilah for your words..

thanks

bye

aLya maNip said...

susah nak puakan hati seme pihak nurul..
takpe..at least nurul tahu yg nurul appreciate seme org..chill :)

misz molecule said...

sabarlah syg..





kite jgn pdulikan ckp org..tp amik as pedoman..

O'gosh said...

sabar k..and be strong...biasalah bila dah glamer...

Oasis said...

Sabar ye nurul. Banyak2 kan bersabar. Sabar tau. Sabar tu separyh daripada iman. So sabau je lah yer...sabar...sabar...

nyna amani said...

nurul add je i.. thanx..

*apsal if nk comment negative je onon.. penakot je.. belog i yg x femes pun ade anon nk komen cam harem.. x ske just blah je la...

Marya Hana . said...

eh, kita punya entry hampir sama..

Lina_Lin said...

kalo kena kat dia pon msti dier ta mampu nak balas sume komen3 kat entry..len la kalo dier full time pnyer blogger..24/7 depan blog..

cik mumu :) said...

orang tuh tk ikhlas dtg blog kak nurul ! haha . sedap mulut jea ngate orang den nih . :D

dont happy , be worry . :P

ENCIK TIKUS said...

tapi nurul baca kan setiap komen ? okey lettew =)

MiZ Rayy said...

scra jjur la sy ckp bkn nk bodek.. kak nurul mmg best.. follow blog sy balik plk tu.. mesra... xpnh lg la kcik ati ngn akak.. =)

storyfromme said...

setiap orang ade kelemahannya.takde manusia yang sempurna selain nabi.

NoRa said...

like ur blog..hehe

eLLa said...

mane ader sombong..
xder xder..hehe

farhah dzarif said...

hey, chill okayy kak. saya suka blog akak :D

ieda CUMA said...

Assalamualaikum sis nurul.. bg ieda kan. ieda ta kesah pon kalo akk x jenguk blog ieda.. ieda folo akk ikhlas... hari2 dtg blog akk pon ikhlas sbb akk sgt2 cumil dan ieda da jatuh cinta dgn akk! HAHAHA.. gurau oke.. peace!=)

syamimi fatin said...

eh, mana ada... kak nurul dtg je blog sy, follow lg :P manada sombong...

xpela kak nurul, kita mmg susah nk puaskn hti smua org... lg pun kita hdup bukn utk puaskn hti org... sabar k. be strong :) senyum je, bru awet muda hehe

Mata Pena Fadz said...

:) fad phm nurul byk komitmen .....its ok...tetap myokong....

aku photographer said...

ni meh photographer yang selalu shoot si nurul ni nak cakap..

besanya orang yg jadik talent and model ni..hampir semuanya kerek..so sama lah anggapan i pada si nurul..

1st time si nurul dtg ke lokasi..apa yang i pikir psl die sumenye salah..

kalu u all nak tahu..shes very nice in person..xde nye nampak garang or gedik mcm dlm blog ni..dia ni kelakar giler and mulut mmg xhenti2 bercakap..dengan loghat trg yang pekat, humble walaupun die tu ade rupa and a lawyer to be..

i pasti kalau photog2 yang pernah bekerjasma ngn nurul..xkn komplain sbb die mmg humble and sempoi giler..

nak cari model yang dtg ke lokasi dgn muke tanpa make up tebal..tak pakai contact lense, tak pakai mascara, tak pakai lipstik,yang selamba dan rendah diri, kelakar..-korang akan jumpa ciri2 ni semua dgn budak sewel bernama Nurulbadiah lai ni.

ok?
sapa yg kate nurul ni sombong..org tu mmg bongok lah..

apa pon..i always sokong u nurul!!

RastaMat said...

ahh blah la lu nurul..
berlagak je lebeyh!!!













hahahaha...











mungkin lepas ni lu akan jadik lebeyh terkenal contohnya masok tv or else..
so benda2 macam ni lah yang lu nak kene hadap hari2..

semua orang akan cakap lu sombong la bongkak takbur n etc tapi hakikatnya lu sendiri jek yang tahu kan..




untuk semua, kalau nampak semua artis kat luar yang berlagak nak mampos, biarkan je lah..
mungkin dia memang langsi, tapi mungkin ada cerita yang lu orang tak tau yang buatkan dia nampak angkuh kat public kan..


jaga diri masing2 sudah la..
jangan sebok nak cakap orang sombong,
tapi lu lagi bongkak daripada firaun..





** untuk ingatan diri sendiri..

nuruashia said...

pekak kn telinga n butakan mata yee systa nurul. sapa kata sys ta komen org lain punye entry, sys slalu dtg blog nuru n komen kn3..ignore others dear :) lovee u sys :)

deDetz said...

hellu kak,
takpa, kita ni manusia biasa..
tak pernah lepas dari wat salah..
senyum selalu yah =)

Nurul Fadila said...

nurul tak sombong lahh. blog dila follower tak sampai 50 orang pun tp nurul tetap follow blog dila. thanks sgt :)

fazhana said...

sis nurul takyah sedey2 sgt...ramai yg fhm tntg nie...faz rse trhru sgt bce enti nie...take care ye!smile always! *hugs..

Azariah Kamis said...

eh..nurul mna da smbong pon...
ish2...sapa la yg kta tu kan...
cool k
love nurul lbih laah..
=)

amy syahirah said...

ya Allah ~ pelik sy dengan org yg komen sis nurul tu .

apakah perlu kita tunggu balasan komen dari blog org ??

apakah perlu kita tunggu org follow kita balik bila kita dah follow dye .

act , terserah pada org tu nak follow kita ke xnak kan . klau sy dh follow blog org , sy pon akan mengharap yg mereka follow balik . mcm biasa , sy akan ckap ' im already follow u . do follow me back ya . ' tapi , xdela smpai nak memaksa org tu follow kita blik . klau dye prasan msg sy tu mgkin mreka akn follow blik . klau tak , takde lah . hal kecik je kot bnde2 cmtu .

4 ur info sis , byk2 blogger femes yg sy follow , mcm fatin liyana , fatin suhana and hanis zalikha , sis sorang je yg rjin komen2 blog comot sy and yg pling surprising me is u follow me back . itula manusia , suka judge org sesuka hati . just be strong k sis . lgi stu , anon tu still xserik2 lagi ke ?? hehe . klakar la bile tgok komen dye . ( tak sangka komen kali ni TER panjang pulak , hehe , sori sis )

luv u sis !! muah2 !

vanilla_ice said...

Lex la sis. org dengki mmg mcm tu. yg penting, kteorg tau yg sis tak sombong. Gambate gambate sis nurul ! :)

Amirrah Zawani said...

nurul tak sombong lah..
utk seseorang yang entar komen camtu.. kena faham lah, bila kita dah ramai followers dan ramai org komen, kadang2 kita memang tak mampu nak singgah melawat semua org.. fahamilah situasi nurul ni.. harap2 nurul sabar k :)

cantekk said...

adat la, da ramai pengikut kan, mane dan nk layan sorg2..

gile ke nk reply 50 komen satu2.. tu kt 1 post..

sabo je la.

Fa'ija maddaru said...

salam...nk menyelit kat sini,flwer nurul y sampai 5569 tu nama ija lansung tak tersnarai, hahaha...bcoz ija x follow sini...boring2 tu datangla sini gak...tak pentingla folo ke, balas komen ke x...y pnting mbik manafaat dripd blog tersebut..niway maseh nurul bb follow blog kite...dun be sad dear!! :-)

akmar dean said...

chill babe. biasa lah tu, kita tak boleh nak puaskan hati semua org kan. be strong ya. :)

Nini Mohd said...

lorrr~ tak patut la cakap camtu, kan.
cik nurul ni follow jer blog saya yang tak glemer nih. even takde comment. ;p
hmm...saya paham sangat2 la keadaan nurul yang busy. saya dulu pun masa chambering, memang tersangat busy. sampaikan masa untuk diri sendiri pun takde. apatah lagi nak update blog, blogwalking, reply comment or whatsoever lah kan.
takpe la nurul. sabar jer. takpayah la nak puaskan hati semua orang. last2 kita yang pening & susah hati.

bumm moore said...

haha.cool.sy memahami.
seseorang tu patut memahami.

BLADE EDGE said...

salam nurul...

bykkan bersabar..take ur time :-)

ruby zaizi said...

love ur entry sis..tp i donno how to give u any advices as others..coz i know u r strong enough..hehe..chill!!bye!

whitelover said...

haha..nurul..folo blog saye..! (tibe2 kn) hee..kidding..oloh lek r nurul..xdop mende pom..bese r :)

bumm moore said...

lepas ni rasenye sis kene bwt sesi bertemu peminat lahh.hahah. ;)

nurayunni said...

sy phm..smpai blog sy pun mgkin xsempat nk tgk jgk kn..:(

nurayunni said...

sy phm..smpai blog sy pun mgkin xsempat nk tgk jgk kn..:(

Fadhilah Bakri said...

hah..ape lagi..cepat follow dan komen kat belog i! Hahahaha

Melati said...

keep blogging =))

mynameismy said...

xpela.. kami faham..;)

Nurulbadiah Lai said...

salam korang..
thanks 4 de comments..
still rase bersalah sbb xtill xdapat nk jenguk korang..keje yg melambak2 memaksa nurul tuk tidak berblogwalking..
sorry guys..

apapon..

korang ttp nurul syg n hargai..:)

LanaBusyBee said...

no la!! taaaak, nurul bukan mcm tu pun, nurul datang jer blog lana yg followernya sket itu hehehe...nurul mana sombong pun la...wlupun nurul glamer dlm blog nurul, sikit pun lana xrasa nurul ni sombong, serius!!

xpa la nurul, dh dia xmo baca blog nurul lagi xpa, satu pergi, sepuluh mariii hehehe....

Kak Fenny said...

heee nurul kan dah artis skang. igt lg dulu mmule kenal 80 follower je. skang?zzzzzz

tolong undi akak kt sini header pilihan

dja_amiensukhri said...

sayang nurul jugak.. hehe..
sy baru je lagi wat blog. seblum ni da penah usha2 blog nurul yg cumel nih..
tapi baru hari ni saya follow..

btw, harap blogger yg laen paham keadaan nurul..

Liya Laa said...

im understand.. org dah femes, xbole layan semua orang. but still,i love u kak nuyu :)

fyy mokhtar said...

HEHEHE, dasat lah. its ok. tapi kak nurul ta follow fyka pun uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~ iloveu. wakkaakakap

Kumbang Jingga said...

kumbang maaf nurul zahir dan batin nurul..selamat hari raya nurul..i lap u too nurul hikhik

Scha Aryana said...

alala, takmo sedih2.. senyum ok.. senyum, tak perlu kata apa2.. ekeke

mane ne camtu kan, biase la tu.. kak nurul baekkkk, peramah pulak tu.. kan kan? dorang kene paham la kan.. :')

Salam sayang,
Scha Aryana

Qaseh dalia adelia said...

tak pernah terasa hati pun sis... biasalah kita berblog ada masa n takda masa.. xkan org takmo faham kan..kita pun manusia ..:)tak semua blogger hadap pc 24 jam hehe..chill lah sis.. :)

Nurulbadiah Lai said...

alhamdulilah..
korang semua still syg and sokong nurul..
alhamdulilah..

thanks korang

peGuaM_BiSaYa said...

very the paham masa budak2 law cane. lg yg tgh wat chambering or jr. lawyer mmg mashaallah kerja x cukup napas, lebih kurang mcm budak2 medic buat hosemanship, rasa mcm nak tidur masa bjalan je..kan kak?

note:pglmn masa praktkl kat court dulu, mak aih fail tebal nk usung kesana kemari.haih!! easy sis...easy. :)

eiyna zhafirah said...

chill ek k'nurul :)
k'nurul xpenah pn kecikkn aty kitorang .
biase la . kte xdpt nk puas kn aty sume org . sabar ek :)
suke dtg blog k'nurul :) even k'nurul x bls komen pn tue x brmkne k'nurul sombong kn ?hihi
ble mse k'nurul x follow blog yg xglmer lk ?!
time sy bru buat blog lain n follow k'nurul , k'nurul ad follow sy blek . even follower sy ciputt jek time tue . so , kpd anon itu 'don't judge the book by its cover' k .
still support k'nurul yg kiut ny :)

nurfarhani said...

sis, walau ape pon i tetap ada dgn u

i am S!L4H.. said...

sis nurul. ni mcm entry uncle naz. hehe. sy phm sy phm..

zuk zuhaiza said...

sis, walau pun kite kenal sis melalui blog je..tapi rasa macam dah kenal kat luar bila bace blog sis nie..huhu..

tak kire..satu hari nanti nak jumpe gak sis...haha

Anif Abdullah ® said...

besela tuh,kadang-kadang kita terlupa so,readers lah yang ingatkan all our mistakes.. lebih kurang mcm kes blog cik epal la nii..hm,sabar2 :)

Anis Adila Aris said...

entry ini menjawab segala teka teki saya :)

http://akuqute.blogspot.com/2011/04/jawapan-dari-seorang-blogger-hot.html

Munie Blushious said...

chaiyok kak nurul.. troskan berblogging, masih ramai yg dengan rela hatinye nk lawat blog kak nurul... saya rindu nk bce entry kak nurul... =)

sweet stalker said...

kak nurul, jgn fikir sgt apa org nak kata tu. tujuan kita berblogging kan sebab nak menulis. so, jgn amik hati sgt kat org yg duk mengata tu. mcm saya, blog saya hnye ade 4 org followers je. dan saya tak kisah. sebab bagi saya blog niy tempat saya nak meluahkan perasaan je. heee, teruskan usaha akak utk berblgging ye. :)

Anonymous said...

hek eley. create new entry boleh je kan. bynk pulak masa kan. tp nak folo n BW kat blog org xda masa pulak kan. fine je la.. alasan!

Aunie Hanis said...

kak nurul...
congratulation...
header kak nurul dpat undian top 3..huhuhu..
congrats yeah..

Nurulbadiah Lai said...

thanks all:))
love u guys..

anon:konfumlah i kene carik jugak masa nk update entry kalu x..apa gune ade belog..baik delete je..

yang sy xde mase nk bw and follow..sbb kene loading sume..im not 24-7 depan lappy..in case u havent knew yet..:)

cik yaya said...

salam sis...
ad0hai, ksian akak
tlalu mhal hrga yg akak kne byar ye..
sptutnya followr akak 2 kne la fham situasi akak..
ye la, bla dh fm0us kmungkinan u blaku adil 2 mmg ssah kn..
klau xlyan,dkata somb0ng
tp kalau dlayan, ad yg trasa aty.
harapnya akak sntsa kuat & p0sitif ye..

Anna King said...

dont worry... blog nurulbadiah lai sentiasa di hati ann... ^^

Anonymous said...

i noe kak nurul x sombong.. bcoz she replied my text on fb.. padahal bru first time kte text kak nurul,, shes great,, kte paham.. kak nurul mmg bz,, so, dont judge her if u dont noe who is she,, dye x sombong,, i love kak nurul badiah !! because she is nurulbadiah.. !! yeahh ure great.. xley stop puji kak nurul.. because wat i said came from my heart,, to la yg kte rase.. ure such a great lady !! love u<3 kte pmpuan hehe

Anonymous said...

brinkka2011 says: I have a comment right here although not about this post, it really is regarding the website layout. I believe you should alter every now and then to generate it intersting to folks.

Anonymous said...

brinkka2011 says: Just where do these trolling bloggers get this stuff?

Anonymous said...

*,very nice page, i certainly enjoy this website, keep on it, keeping on!
Acheter vimax en France.2011AVEF

Anonymous said...

brinkka2011 says: I would like to thankyou for such an enlightening post. I dont by and large reply on blogs as I wish to lurk and read. However your style of literature is uncomplicated to understand, I love the fact that it is clear and to the point. I will make sure that I mail your blog to my acquaintances as I am certain they will not only like reading your post but also find it extremely instructive.

Orked said...

Its okay kak, a good reader shud understand well, mmg dah law berblogging mmg mcm ni, for me, its okay lau xde org komen my blog, n blogger yg sy follow x bls komen ke ape, sbb we blogging cos we want to cheer ourselves, bukan nk jadik femes x tentu hala..btw, akak mmg diva....cantik...hahaha

Anonymous said...

Keep οn working, great јob!

Feel frеe to surf to my pagе
... sch
My web page : sch